Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steaua lu Manole UniversitateaCraiova
ctd_e_e_sus Tactiek Univ.1
41% Balbezit 59%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
32.6 gemiddelde waardering 57.6
zwak Schieten uitmuntend
matig Passen uitstekend
matig Verdedigen goed


1e minuut.
Na een snelle pass probeert Piwownik de bal onder controle te krijgen. Inhauser kopt de bal weg. Skořepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwownik is nu in balbezit. Piwownik haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Neculñir heeft problemen om de bal te vangen. Lhermine rent richting de bal. Piwownik verovert de bal door een tackle van achteren. Piwownik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Redak geeft een lange en hoge pass. Skořepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwownik rent richting de bal. Skořepa rent richting de bal. Skořepa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Prieto geeft de bal voor. Neculñir kopt de bal weg. Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera geeft een hoge lob. Skořepa springt en kopt de bal. Muntenuş bokst de bal weg. Piwownik rent richting de bal. Piwownik schiet op doel. Muntenuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Muntenuş met een sublieme pass. Inhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Inhauser geeft de bal voor. Skořepa rent richting de bal. Skořepa schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - UniversitateaCraiova 0:1

18e minuut.
Hải Khôi geeft een lange en hoge pass. Redak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inhauser rent richting de bal. Inhauser geeft een lange en hoge pass. Skořepa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - UniversitateaCraiova 0:2

21e minuut.
Skořepa is nu in balbezit. Skořepa geeft de bal voor. Piwownik rent richting de bal. Piwownik haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - UniversitateaCraiova 0:3

29e minuut.
Redak kopt de bal weg. Redak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hải Khôi. Hải Khôi krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Inhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Inhauser geeft een hoge lob. Redak rent richting de bal. Redak draait met de bal, schiet en ... Muntenuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - UniversitateaCraiova 0:4

38e minuut.
Crişan verovert de bal door een tackle van achteren. Crişan passt de bal zonder na te denken. Neculñir is nu in balbezit. Piwownik verovert de bal door een tackle van achteren. Piwownik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua lu Manole 70%, UniversitateaCraiova 30%.
Steaua lu Manole - UniversitateaCraiova 0:4

46e minuut.
Skořepa speelt de bal door. Klungelig pakt Redak de bal. Redak passt de bal zonder na te denken. Piwownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwownik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Hải Khôi kopt de bal weg. Kłopot heeft problemen om de bal te vangen. Redak bereikt de bal nog maar net als eerste. Redak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - UniversitateaCraiova 0:5

49e minuut.
Klungelig pakt Crişan de bal. Crişan geeft een lange en hoge pass. Skořepa rent richting de bal. Skořepa draait met de bal, schiet en ... Muntenuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Piwownik is nu in balbezit. Piwownik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - UniversitateaCraiova 0:6

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Aguilera zal de hoekschop nemen. Piwownik kopt de bal weg. Skořepa rent richting de bal. Skořepa draait met de bal, schiet en ... Muntenuş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Aguilera rent richting de bal. Aguilera passt de bal zonder na te denken. Daar is Piwownik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piwownik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Skořepa rent richting de bal. Hải Khôi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Skořepa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Skořepa neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Redak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Aguilera de bal. Aguilera met een sublieme pass. Piwownik is nu in balbezit. Piwownik schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - UniversitateaCraiova 0:7

59e minuut.
Janák bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera onderschept slim de pass. Aguilera speelt de bal door. Piwownik is nu in balbezit. Piwownik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fudayl trapt de bal weg van het doel. Inhauser kopt de bal weg. Piwownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwownik schiet op doel. Muntenuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Skořepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwownik rent richting de bal. Skořepa is nu in balbezit. Piwownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwownik draait met de bal, schiet en ... Muntenuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Epure probeert naar een medespeler te passen. Aguilera rent richting de bal. Aguilera geeft een lange en hoge pass. Piwownik is nu in balbezit. Piwownik schiet op doel. Muntenuş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Skořepa is nu in balbezit. Skořepa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - UniversitateaCraiova 0:8

70e minuut.
Gonda bereikt de bal nog maar net als eerste. Inhauser rent richting de bal. Inhauser geeft een lange en hoge pass. Skořepa is nu in balbezit. Skořepa haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Piwownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwownik geeft de bal voor. Bastos rent richting de bal. Redak verovert de bal door een tackle van achteren. Redak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan passt de bal zonder na te denken. Skořepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Skořepa draait met de bal, schiet en ... Muntenuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - UniversitateaCraiova 0:9

81e minuut.
Daar is Hải Khôi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kłopot is nu in balbezit. Kłopot passt de bal met de wreef. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Inhauser passt de bal zonder na te denken. Redak bereikt de bal nog maar net als eerste. Redak passt de bal zonder na te denken. Skořepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Skořepa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - UniversitateaCraiova 0:10

85e minuut.
Kłopot geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vavilov de bal. Skořepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Skořepa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - UniversitateaCraiova 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua lu Manole 75%, UniversitateaCraiova 25%.
Steaua lu Manole - UniversitateaCraiova 0:11