Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UniversitateaCraiova Steaua lu Manole
Univ.1 Tactiek ctd_e_e_sus
57% Balbezit 43%
26% Spel op eigen helft 74%
41 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
64.2 gemiddelde waardering 34.7
outstanding Schieten weak
formidable Passen average
good Verdedigen average


1e minuut.
Mândruleanu geeft een hoge lob. Piwownik kopt de bal weg. Skořepa is nu in balbezit. Skořepa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - Steaua lu Manole 1:0

4e minuut.
Neculñir passt de bal met de wreef. Bohács is nu in balbezit. Aguilera verovert de bal door een tackle van achteren. Aguilera geeft de bal voor. Skořepa springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Mândruleanu is nu in balbezit. Crişan met een sublieme pass. Skořepa rent richting de bal. Skořepa schiet op doel. Muntenuş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - Steaua lu Manole 2:0

12e minuut.
Inhauser probeert de bal met de borst te controleren. Inhauser passt de bal met de wreef. Skořepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Skořepa haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - Steaua lu Manole 3:0

14e minuut.
Bălţeanu met een sublieme pass. Janák is nu in balbezit. Inhauser geeft de bal voor. Skořepa rent richting de bal. Skořepa schiet op doel. Muntenuş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Skořepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Skořepa rent richting de bal. Skořepa haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - Steaua lu Manole 4:0

23e minuut.
Vavilov kopt de bal weg. Krölin bereikt de bal nog maar net als eerste. Krölin passt de bal met de wreef. Mândruleanu is nu in balbezit. Mândruleanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - Steaua lu Manole 5:0

28e minuut.
Piwownik onderschept slim de pass. Piwownik geeft de bal voor. Klungelig pakt Hải Khôi de bal. Skořepa is nu in balbezit. Skořepa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mândruleanu zal de hoekschop nemen. Muntenuş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Skořepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Skořepa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - Steaua lu Manole 6:0

29e minuut.
Mândruleanu is nu in balbezit. Mândruleanu geeft een hoge lob. Janák bereikt de bal nog maar net als eerste. Skořepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Skořepa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Janák rent richting de bal. Aguilera verovert de bal door een tackle van achteren. Piwownik is nu in balbezit. Piwownik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - Steaua lu Manole 7:0

36e minuut.
Bălţeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Bălţeanu geeft een lange en hoge pass. Skořepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Skořepa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - Steaua lu Manole 8:0

37e minuut.
Vavilov geeft een lange en hoge pass. Skořepa heeft problemen om de bal te vangen. Piwownik rent richting de bal. Klungelig pakt Piwownik de bal. Piwownik schiet op doel. Muntenuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Krölin geeft een hoge lob. Mândruleanu kopt de bal weg. Daar is Vavilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skořepa is nu in balbezit. Skořepa haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş bokst de bal weg. Mândruleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mândruleanu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Crişan kopt de bal weg. Klungelig pakt Hải Khôi de bal. Mândruleanu rent richting de bal. Mândruleanu haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - Steaua lu Manole 9:0

44e minuut.
Bohács rent richting de bal. Piwownik verovert de bal door een tackle van achteren. Piwownik geeft een hoge lob. Skořepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Skořepa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - Steaua lu Manole 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UniversitateaCraiova 31%, Steaua lu Manole 69%.
UniversitateaCraiova - Steaua lu Manole 10:0

53e minuut.
Neculñir met een harde bal richting middenveld. Inhauser kopt de bal weg. Crişan met een sublieme pass. Mândruleanu is nu in balbezit. Mândruleanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Aguilera met een sublieme pass. Mândruleanu rent richting de bal. Skořepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwownik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Hải Khôi onderschept slim de pass. Hải Khôi geeft een lange en hoge pass. Krölin controleert de bal met de borst. Crişan geeft de bal voor. Skořepa is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Eidery speelt de bal door. Aguilera is nu in balbezit. Aguilera passt de bal in één keer door. Piwownik rent richting de bal. Piwownik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Inhauser verovert de bal door een tackle van achteren. Inhauser speelt de bal door. Piwownik is nu in balbezit. Piwownik draait met de bal, schiet en ... Muntenuş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - Steaua lu Manole 11:0

64e minuut.
Janák passt de bal zonder na te denken. Neculñir is nu in balbezit. Piwownik verovert de bal door een tackle van achteren. Piwownik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Inhauser speelt de bal door. Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera speelt de bal door. Piwownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwownik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - Steaua lu Manole 12:0

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neculñir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aguilera met een sublieme pass. Piwownik rent richting de bal. Piwownik schiet op doel. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Inhauser kopt de bal weg. Klungelig pakt Mândruleanu de bal. Mândruleanu probeert naar een medespeler te passen. Skořepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Skořepa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Piwownik rent richting de bal. Piwownik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Eidery passt de bal zonder na te denken. Aguilera rent richting de bal. Aguilera passt de bal met de wreef. Skořepa is nu in balbezit. Skořepa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Aguilera is nu in balbezit. Aguilera geeft een hoge lob. Skořepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Skořepa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - Steaua lu Manole 13:0

82e minuut.
Aguilera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Inhauser geeft de bal voor. Klungelig pakt Piwownik de bal. Piwownik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Skořepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Skořepa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - Steaua lu Manole 14:0

83e minuut.
Piwownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalyan is nu in balbezit. Piwownik verovert de bal door een tackle van achteren. Skořepa is nu in balbezit. Skořepa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Piwownik heeft problemen om de bal te vangen. Skořepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwownik draait met de bal, schiet en ... Muntenuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - Steaua lu Manole 15:0

85e minuut.
Poštić speelt de bal door. Dalyan heeft problemen om de bal te vangen. Piwownik is nu in balbezit. Piwownik schiet op doel. Muntenuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - Steaua lu Manole 16:0

88e minuut.
Aguilera geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hải Khôi de bal. Skořepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Skořepa haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - Steaua lu Manole 17:0

89e minuut.
Skořepa met een sublieme pass. Klungelig pakt Piwownik de bal. Vavilov rent richting de bal. Piwownik onderschept slim de pass. Piwownik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - Steaua lu Manole 18:0

90e minuut.
Poštić probeert naar een medespeler te passen. Hải Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Khôi passt de bal zonder na te denken. Mândruleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mândruleanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - Steaua lu Manole 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UniversitateaCraiova 22%, Steaua lu Manole 78%.
UniversitateaCraiova - Steaua lu Manole 19:0