Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avantul Suseni viitorul 21
sezon nou pres Tactiek tare
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 7
1 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 2
69.5 gemiddelde waardering 64.4
uitmuntend Schieten uitmuntend
uitstekend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


19e minuut.
Toro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Salomon de bal. Dośpiał verovert de bal door een tackle van achteren. Dośpiał haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Madureira met een sublieme pass. Victoor probeert naar een medespeler te passen. Caldenteny bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldenteny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Avantul Suseni - viitorul 21 0:1

25e minuut.
Toro met een sublieme pass. Pintilei is nu in balbezit. Pintilei probeert naar een medespeler te passen. Dośpiał rent richting de bal. Dośpiał haalt uit met een fantastische trap. Barosanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Zaloga rent richting de bal. Zaloga geeft een lange en hoge pass. Toro kan de bal niet met de borst controleren. Toro geeft een lange en hoge pass. Dośpiał maakt een snoekduik en kopt de bal. Barosanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Pintilei rent richting de bal. Speltdoorn onderschept slim de pass. Victoor probeert naar een medespeler te passen. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke draait met de bal, schiet en ... Debesa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Salbert rent richting de bal. Pitel verovert de bal door een tackle van achteren. Pitel geeft een lange en hoge pass. Dośpiał springt en kopt de bal. Barosanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Barosanu trapt de bal weg van het doel. Madureira speelt de bal door. Tosun probeert naar een medespeler te passen. Caldenteny is nu in balbezit. Caldenteny draait met de bal, schiet en ... Debesa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Speltdoorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Speltdoorn geeft de bal voor. Caldenteny rent richting de bal. Caldenteny draait met de bal, schiet en ... Debesa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avantul Suseni - viitorul 21 0:2

38e minuut.
Dośpiał passt de bal in één keer door. Toro is nu in balbezit. Speltdoorn tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Speltdoorn krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Salomon bereikt de bal nog maar net als eerste. Salomon geeft een lange en hoge pass. Caloghiru kopt de bal weg. Haozhe is nu in balbezit. Biecke verovert de bal door een tackle van achteren. Debesa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avantul Suseni 39%, viitorul 21 61%.
Avantul Suseni - viitorul 21 0:2

50e minuut.
Pintilei geeft een hoge lob. Dośpiał rent richting de bal. Jałyński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jałyński krijgt een gele kaart. Dośpiał is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dośpiał neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Avantul Suseni - viitorul 21 1:2

53e minuut.
Victoor met een sublieme pass. Tosun probeert naar een medespeler te passen. Haozhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldenteny onderschept slim de pass. Caldenteny haalt uit met een fantastische trap. Debesa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gunev bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke verovert de bal door een tackle van achteren. Biecke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Avantul Suseni - viitorul 21 1:3

57e minuut.
Caloghiru met een sublieme pass. Pitel bereikt de bal nog maar net als eerste. Salbert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salbert krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Speltdoorn kopt de bal weg. Victoor speelt de bal door. Biecke is nu in balbezit. Biecke draait met de bal, schiet en ... Debesa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avantul Suseni - viitorul 21 1:4

62e minuut.
Zaloga kopt de bal weg. Gunev rent richting de bal. Biecke onderschept slim de pass. Biecke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Avantul Suseni - viitorul 21 1:5

68e minuut.
Speltdoorn speelt de bal door. Dośpiał is nu in balbezit. Speltdoorn schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Speltdoorn krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

68e minuut.
Caloghiru probeert naar een medespeler te passen. Pintilei probeert naar een medespeler te passen. Toro geeft de bal voor. Dośpiał krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Avantul Suseni - viitorul 21 2:5

81e minuut.
Victoor met een snelle inworp. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomper tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pomper krijgt een gele kaart. Biecke is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Biecke met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Haozhe de bal. Caldenteny is nu in balbezit. Caldenteny haalt uit met een fantastische trap. Debesa bokst de bal weg.

84e minuut.
Gunev verovert de bal door een tackle van achteren. Gunev speelt de bal door. Toro bereikt de bal nog maar net als eerste. Toro geeft de bal voor. Dośpiał springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avantul Suseni 40%, viitorul 21 60%.
Avantul Suseni - viitorul 21 2:5