Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elite Sport Club Royal Phoenix
AfterHyb Tactiek baraj
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
68.4 gemiddelde waardering 64.6
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen formidabel


9e minuut.
Antoci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borrallo met een sublieme pass. Małyszek is nu in balbezit. Małyszek geeft de bal voor. Săndulescu springt en kopt de bal. De Avila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Borrallo passt de bal zonder na te denken. Özenir is nu in balbezit. Özenir geeft een lange en hoge pass. Serejo springt en kopt de bal. Ruddock werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Royal Phoenix 1:0

16e minuut.
Chiacu probeert naar een medespeler te passen. Borrallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Borrallo geeft de bal voor. Magdziej krijgt zijn hoofd ertegen. Ruddock werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Royal Phoenix 2:0

21e minuut.
Daar is Borrallo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özenir speelt de bal door. Magdziej is nu in balbezit. Magdziej schiet op doel. Ruddock werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Royal Phoenix 3:0

34e minuut.
Borrallo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rokkos komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Özenir passt de bal met de wreef. Dahlhoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokkos verovert de bal door een tackle van achteren. Rokkos geeft een hoge lob. Magdziej krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elite Sport Club 55%, Royal Phoenix 45%.
Elite Sport Club - Royal Phoenix 3:0

46e minuut.
Magdziej probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cemerikić de bal. Cemerikić geeft de bal voor. Magdziej springt en kopt de bal. Ruddock maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

53e minuut.
Antoci heeft problemen om de bal te vangen. Dahlhoff met een sublieme pass. Antoci bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoci geeft een lange en hoge pass. Săndulescu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Estéves rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat. Estéves bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Royal Phoenix 3:1

60e minuut.
Verdeţ met een sublieme pass. Magdziej rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Urzică. Urzică krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Cemerikić rent richting de bal. Cemerikić geeft een hoge lob. Magdziej rent richting de bal. Magdziej schiet op doel. Ruddock werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Royal Phoenix 4:1

72e minuut.
Berntsen kopt de bal weg. Özenir heeft problemen om de bal te vangen. Özenir passt de bal zonder na te denken. Serejo rent richting de bal. Serejo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Daar is Kardasz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özenir rent richting de bal. Özenir passt de bal met de wreef. Serejo is nu in balbezit. Serejo haalt uit met een fantastische trap. Ruddock probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elite Sport Club 54%, Royal Phoenix 46%.
Elite Sport Club - Royal Phoenix 4:1