Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royal Phoenix Elite Sport Club
4121d2 Tactiek AfterHyb
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 4
66.9 gemiddelde waardering 66.9
uitmuntend Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen wonderbaarlijk


28e minuut.
Magdziej kopt de bal weg. Cemerikić rent richting de bal. Cemerikić passt de bal met de wreef. Serejo rent richting de bal. Serejo schiet op doel. Risdal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Antoci passt de bal in één keer door. Estéves rent richting de bal. Estéves geeft een hoge lob. Săndulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Săndulescu schiet op doel. De Avila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Estéves is nu in balbezit. Săndulescu is nu in balbezit. Met opzet legt Chiacu zijn tegenspeler op de grond. Chiacu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Phoenix 47%, Elite Sport Club 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Royal Phoenix - Elite Sport Club 0:0

47e minuut.
Kardasz passt de bal zonder na te denken. Săndulescu rent richting de bal. Săndulescu passt de bal in één keer door. Estéves is nu in balbezit. Estéves haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Phoenix - Elite Sport Club 1:0

48e minuut.
Antoci is nu in balbezit. Chiacu maakt een afschuwelijke overtreding. Antoci is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Antoci zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Estéves krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Estéves is nu in balbezit. Estéves passt de bal zonder na te denken. Săndulescu rent richting de bal. Săndulescu draait met de bal, schiet en ... De Avila werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Phoenix - Elite Sport Club 2:0

61e minuut.
Săndulescu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Estéves de bal onder controle te krijgen. Berntsen is nu in balbezit. Săndulescu onderschept slim de pass. Săndulescu geeft de bal voor. De Avila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Estéves bereikt de bal nog maar net als eerste. Estéves haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Phoenix - Elite Sport Club 3:0

69e minuut.
Urzică probeert naar een medespeler te passen. Daar is Antoci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiacu begaat een overtreding. Chiacu krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

78e minuut.
Săndulescu kopt de bal weg. Małyszek speelt de bal door. Antoci rent richting de bal. Antoci geeft de bal voor. Estéves krijgt zijn hoofd ertegen. De Avila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Săndulescu rent richting de bal. Săndulescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Phoenix - Elite Sport Club 4:0

83e minuut.
Berntsen probeert naar een medespeler te passen. Cemerikić rent richting de bal. Cemerikić passt de bal met de wreef. Serejo heeft problemen om de bal te vangen. Serejo draait met de bal, schiet en ... Risdal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Dahlhoff geeft de bal voor. Daar is Antoci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antoci geeft de bal voor. Estéves krijgt zijn hoofd ertegen. De Avila probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Rokkos passt de bal in één keer door. Magdziej bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzică legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Urzică krijgt een gele kaart. Magdziej is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Serejo legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Risdal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Phoenix - Elite Sport Club 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Phoenix 45%, Elite Sport Club 55%.
Royal Phoenix - Elite Sport Club 4:1