Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Full Speed Recolta T. Vladimirescu
full speed off Tactiek Creanta
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
19 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 2
69.8 gemiddelde waardering 67.7
outstanding Schieten excellent
excellent Passen excellent
incredible Verdedigen outstanding


4e minuut.
Buquerin rent richting de bal. Paraschiv tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buquerin raakt geblesseerd tijdens het duel. Rosada zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Obeadă is nu in balbezit. Negrão is nu in balbezit. Negrão schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Recolta T. Vladimirescu 1:0

18e minuut.
Kyselica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wultański rent richting de bal. Daar is Kyselica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kyselica geeft de bal voor. Năstaş springt en kopt de bal. Turabov bokst de bal weg.

25e minuut.
Daar is Negrão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wultański. Negrão is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Silion met een snel genomen vrije trap. Obeadă springt en kopt de bal. Blondel bokst de bal weg. Negrão rent richting de bal. Negrão haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Recolta T. Vladimirescu 2:0

27e minuut.
Rosada verovert de bal door een tackle van achteren. Cook is nu in balbezit. Cook passt de bal in één keer door. Obeadă rent richting de bal. Obeadă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Full Speed 44%, Recolta T. Vladimirescu 56%.
FC Full Speed - Recolta T. Vladimirescu 2:0

52e minuut.
Paraschiv onderschept slim de pass. Rosada bereikt de bal nog maar net als eerste. Kámen bereikt de bal nog maar net als eerste. Buquerin verovert de bal door een tackle van achteren. Buquerin schiet op doel. Blondel bokst de bal weg.

56e minuut.
Daar is Kámen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buquerin rent richting de bal. Kámen begaat een overtreding. Kámen krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Daar is Gawdat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tłusty rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gawdat. Gawdat krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Tłusty probeert naar een medespeler te passen. Kyselica heeft problemen om de bal te vangen. Kyselica geeft een hoge lob. Năstaş springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Mirqasimov verovert de bal door een tackle van achteren. Isar is nu in balbezit. Isar geeft een lange en hoge pass. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă haalt uit met een fantastische trap. Blondel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Mirqasimov kopt de bal weg. Tłusty probeert de bal aan de voet te houden. Buquerin rent richting de bal. Buquerin draait met de bal, schiet en ... Blondel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Blondel met een harde bal richting middenveld. Silion kopt de bal weg. Klungelig pakt Negrão de bal. Negrão geeft een lange en hoge pass. Obeadă is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Cook rent richting de bal. Cook geeft een hoge lob. Negrão bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrão haalt uit met een fantastische trap. Blondel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Recolta T. Vladimirescu 3:0

72e minuut.
Daar is Kámen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paraschiv bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrão rent richting de bal. Negrão draait met de bal, schiet en ... Blondel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Pieczynga met een sublieme pass. Mirqasimov controleert de bal met de borst. Obeadă rent richting de bal. Negrão bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrão haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Recolta T. Vladimirescu 4:0

83e minuut.
Paraschiv onderschept slim de pass. Rosada rent richting de bal. Paraschiv schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Paraschiv is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

85e minuut.
Tokdemir rent richting de bal. Tokdemir geeft de bal voor. Silion kopt de bal weg. Negrão bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrão draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Nesheim speelt de bal door. Kamel is nu in balbezit. Kamel geeft een lange en hoge pass. Kyselica is nu in balbezit. Kyselica haalt uit met een fantastische trap. Turabov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Full Speed 38%, Recolta T. Vladimirescu 62%.
FC Full Speed - Recolta T. Vladimirescu 4:0