Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-08 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Purple Hills
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 32908
Recolta T. Vladimirescu FC Full Speed
Creanta Tactiek full speed dr
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
72.1 gemiddelde waardering 68.6
outstanding Schieten formidable
outstanding Passen formidable
formidable Verdedigen outstanding


14e minuut.
Năstaş is nu in balbezit. Mitkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitkov geeft een lange en hoge pass. Năstaş krijgt zijn hoofd ertegen. Turabov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - FC Full Speed 1:0

15e minuut.
Marsiglioni passt de bal in één keer door. Wultański is nu in balbezit. Mitkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Wultański bereikt de bal nog maar net als eerste. Wultański geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Cook raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Despagne komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Moya Martín geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nesheim de bal. Buquerin bereikt de bal nog maar net als eerste. Buquerin schiet op doel. Blondel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Recolta T. Vladimirescu - FC Full Speed 1:1

21e minuut.
Mitkov is nu in balbezit. Mitkov passt de bal in één keer door. Tłusty rent richting de bal. Tłusty geeft een hoge lob. Năstaş springt en kopt de bal. Turabov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tokdemir verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wultański geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Năstaş springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Mitkov met een sublieme pass. Nesheim heeft problemen om de bal te vangen. Buquerin rent richting de bal. Buquerin schiet op doel. Blondel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - FC Full Speed 1:2

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Despagne met een snelle inworp. Moya Martín geeft de bal voor. Buquerin maakt een snoekduik en kopt de bal. Blondel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - FC Full Speed 1:3

40e minuut.
Rosada onderschept slim de pass. Rosada geeft de bal voor. Negrão rent richting de bal. Negrão draait met de bal, schiet en ... Blondel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - FC Full Speed 1:4

43e minuut.
Kyselica speelt de bal door. Tłusty rent richting de bal. Tłusty passt de bal in één keer door. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Recolta T. Vladimirescu 51%, FC Full Speed 49%.
Recolta T. Vladimirescu - FC Full Speed 1:4

54e minuut.
Mitkov passt de bal met de wreef. Wultański rent richting de bal. Wultański geeft een lange en hoge pass. Năstaş rent richting de bal. Năstaş haalt uit met een fantastische trap. Turabov bokst de bal weg.

60e minuut.
Nhật Bảo Long geeft een lange en hoge pass. Buquerin bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrão bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrão schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - FC Full Speed 1:5

63e minuut.
Mitkov geeft een hoge lob. Tokdemir kopt de bal weg. Tłusty geeft de bal voor. Năstaş krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - FC Full Speed 2:5

78e minuut.
Mitkov probeert de bal met de borst te controleren. Mitkov geeft een hoge lob. Tłusty kopt de bal weg. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Recolta T. Vladimirescu 47%, FC Full Speed 53%.
Recolta T. Vladimirescu - FC Full Speed 2:5