Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-21 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: DANFC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 36707
DANFC F. C. Onesti
cfa mirror Tactiek 1xextrema_s
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
21 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 5
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
69 gemiddelde waardering 65.3
incredible Schieten outstanding
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen incredible


4e minuut.
Melaschenko is nu in balbezit. Črlenec bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Črlenec is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Melaschenko neemt de penalty, wat een uithaal! Buclea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Kopaniecki geeft een hoge lob. Inworp. Nitti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gjokutaj rent richting de bal. Gjokutaj geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Reiziger bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiziger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - F. C. Onesti 1:0

8e minuut.
Cacciavillano met een sublieme pass. Črlenec rent richting de bal. Figueroa begaat een overtreding. Figueroa krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Kopaniecki onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nitti zal de hoekschop nemen. Cavagnari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavagnari haalt uit met een fantastische trap. Jendrysiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gjokutaj met een snelle inworp. Nitti rent richting de bal. Nitti geeft een hoge lob. Cavagnari springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Kopaniecki is nu in balbezit. Kopaniecki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nitti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gjokutaj geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Jendrysiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jendrysiak probeert naar een medespeler te passen. Črlenec kopt de bal weg. Melaschenko is nu in balbezit. Melaschenko draait met de bal, schiet en ... Buclea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Olaza heeft problemen om de bal te vangen. Bjørk is nu in balbezit. Bjørk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DANFC - F. C. Onesti 1:1

19e minuut.
Gjokutaj met een snelle inworp. Nitti geeft een lange en hoge pass. Daar is Derungs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cavagnari is nu in balbezit. Cavagnari draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Osoro geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Cavagnari stond buitenspel. Kopaniecki neemt vlug de vrije trap. Melaschenko rent richting de bal. Melaschenko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Pytlasiński onderschept slim de pass. Pytlasiński geeft de bal voor. Keser kopt de bal weg. Gjokutaj geeft de bal voor. Reiziger maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Melaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Osoro is nu in balbezit. Osoro passt de bal zonder na te denken. Melaschenko rent richting de bal. Melaschenko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Figueroa probeert de bal aan de voet te houden. Črlenec bereikt de bal nog maar net als eerste. Črlenec passt de bal in één keer door. Melaschenko is nu in balbezit. Melaschenko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Gjokutaj probeert de bal met de borst te controleren. Gjokutaj met een sublieme pass. Nitti is nu in balbezit. Nitti geeft de bal voor. Reiziger maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Pałkus met een sublieme pass. Nitti rent richting de bal. Nitti probeert naar een medespeler te passen. Cavagnari rent richting de bal. Cavagnari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - F. C. Onesti 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DANFC 37%, F. C. Onesti 63%.
DANFC - F. C. Onesti 2:1

49e minuut.
Kopaniecki rent richting de bal. Nitti verovert de bal door een tackle van achteren. Nitti passt de bal met de wreef. Cavagnari is nu in balbezit. Cavagnari schiet op doel. Jendrysiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Iovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Iovan geeft de bal voor. Bjørk rent richting de bal. Bjørk draait met de bal, schiet en ... Buclea bokst de bal weg.

54e minuut.
Figueroa geeft de bal voor. Črlenec rent richting de bal. Osoro begaat een overtreding. Osoro krijgt een gele kaart. Črlenec raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Črlenec kan niet meer verder spelen. Pistrui komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Figueroa heeft problemen om de bal te vangen. Pistrui rent richting de bal. Figueroa onderschept slim de pass. Pistrui rent richting de bal. Pistrui haalt uit met een fantastische trap. Buclea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Olaza probeert naar een medespeler te passen. Pałkus rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pytlasiński. Pałkus wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pałkus met een snel genomen vrije trap. Reiziger rent richting de bal. Reiziger haalt uit met een fantastische trap. Jendrysiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Buitenspel voor Pistrui. Goede buitenspelval van de verdediging. Kałuża komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Olaza met een sublieme pass. Nitti is nu in balbezit. Nitti speelt de bal door. Cavagnari rent richting de bal. Cavagnari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Inworp. Čabrilo komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Pałkus controleert de bal met de borst. Pistrui is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pałkus. Pałkus krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Cavagnari met een sublieme pass. Kałuża is nu in balbezit. Pytlasiński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kałuża raakt geblesseerd tijdens het duel. Cavagnari kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Jendrysiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kałuża is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De Graef geeft de bal voor. Pałkus probeert de bal met de borst te controleren. Pałkus probeert naar een medespeler te passen. Kałuża is nu in balbezit. Kałuża schiet op doel. Jendrysiak bokst de bal weg. Derungs met een sublieme pass. Cavagnari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavagnari schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Jukica bereikt de bal nog maar net als eerste. Jukica geeft een hoge lob. Bjørk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørk schiet op doel. Buclea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DANFC - F. C. Onesti 2:2

83e minuut.
Kałuża is nu in balbezit. Kałuża passt de bal zonder na te denken. Cavagnari bereikt de bal nog maar net als eerste. Čabrilo rent richting de bal. Čabrilo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Kałuża rent richting de bal. Grămadă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kałuża is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Čabrilo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cavagnari maakt een snoekduik en kopt de bal. Jendrysiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DANFC 41%, F. C. Onesti 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DANFC - F. C. Onesti 2:2