Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-08 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: F.C. Onesti
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 39635
F. C. Onesti DANFC
3 ATT Tactiek cfa mirror
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 20
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 5
65.6 gemiddelde waardering 66.8
formidable Schieten outstanding
very good Passen formidable
incredible Verdedigen outstanding


4e minuut.
Keser rent richting de bal. Keser geeft de bal voor. Cavagnari is nu in balbezit. Cavagnari haalt uit met een fantastische trap. Jendrysiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - DANFC 0:1

10e minuut.
Reiziger bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeditepe onderschept slim de pass. Buia is nu in balbezit. Cavagnari geeft een lange en hoge pass. Reiziger krijgt zijn hoofd ertegen. Jendrysiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Bjørk rent richting de bal. Melaschenko rent richting de bal. Bjørk rent richting de bal. Bjørk schiet op doel. Zdun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F. C. Onesti - DANFC 1:1

14e minuut.
Buia geeft de bal voor. Laskowiec is nu in balbezit. Osoro verovert de bal door een tackle van achteren. Osoro geeft een lange en hoge pass. Cavagnari krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Pytlasiński neemt vlug de vrije trap. Bjørk kopt de bal weg. Melaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørk draait met de bal, schiet en ... Zdun bokst de bal weg.

17e minuut.
Cacciavillano rent richting de bal. Pałkus is nu in balbezit. Cacciavillano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cacciavillano krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Pałkus probeert naar een medespeler te passen. Olaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Melaschenko verovert de bal door een tackle van achteren. Melaschenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - DANFC 2:1

38e minuut.
Gjokutaj is nu in balbezit. Gjokutaj passt de bal zonder na te denken. Grămadă heeft problemen om de bal te vangen. Reiziger rent richting de bal. Reiziger draait met de bal, schiet en ... Jendrysiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Kopaniecki geeft de bal voor. Nitti is nu in balbezit. Nitti geeft de bal voor. Reiziger is nu in balbezit. Reiziger haalt uit met een fantastische trap. Jendrysiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Onesti 62%, DANFC 38%.
F. C. Onesti - DANFC 2:1

46e minuut.
Keser bereikt de bal nog maar net als eerste. Keser passt de bal met de wreef. Daar is Buia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buia geeft een hoge lob. Cavagnari krijgt zijn hoofd ertegen. Jendrysiak bokst de bal weg.

49e minuut.
Gjokutaj geeft een lange en hoge pass. Cavagnari kopt de bal weg. Grămadă rent richting de bal. Reiziger onderschept slim de pass. Reiziger haalt uit met een fantastische trap. Jendrysiak bokst de bal weg. Kopaniecki heeft problemen om de bal te vangen. Cavagnari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavagnari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F. C. Onesti - DANFC 2:2

54e minuut.
Nitti passt de bal met de wreef. Reiziger rent richting de bal. Reiziger passt de bal in één keer door. Cavagnari is nu in balbezit. Cavagnari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Cacciavillano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacciavillano geeft de bal voor. Melaschenko kan de bal niet met de borst controleren. Bjørk rent richting de bal. Bjørk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Buitenspel voor Reiziger. Goede buitenspelval van de verdediging. Figueroa komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Reiziger is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yeditepe. Reiziger is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Skyrianoglou komt het veld opgelopen. Čabrilo komt het veld opgelopen. Gjokutaj met een snel genomen vrije trap. Cavagnari maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Melaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørk is nu in balbezit. Keser verovert de bal door een tackle van achteren. Melaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Melaschenko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Daar is Yeditepe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pytlasiński rent richting de bal. Čabrilo begaat een overtreding. Čabrilo krijgt een gele kaart. Pytlasiński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De Graef komt het veld opgelopen. Mateescu komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Skyrianoglou geeft een lange en hoge pass. Jendrysiak met een sublieme pass. Bjørk kopt de bal weg. Klungelig pakt Melaschenko de bal. Melaschenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - DANFC 3:2

78e minuut.
Yeditepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Čabrilo onderschept slim de pass. Cavagnari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavagnari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F. C. Onesti - DANFC 3:3

79e minuut.
Cacciavillano rent richting de bal. Cacciavillano passt de bal met de wreef. Kopaniecki heeft problemen om de bal te vangen. Cavagnari rent richting de bal. Cavagnari draait met de bal, schiet en ... Jendrysiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Kopaniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Buia de bal. Kopaniecki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Buia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cavagnari legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Jendrysiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Pałkus rent richting de bal. Pałkus geeft een hoge lob. Yeditepe met een sublieme pass. Cavagnari is nu in balbezit. Cavagnari schiet op doel. Jendrysiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Onesti 65%, DANFC 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F. C. Onesti - DANFC 3:3