Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-21 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Ilie Balaci
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 5241
A.C.Oltenia Red Lions FC
5D.2 Tactiek asdfggh
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 10
54.7 gemiddelde waardering 69.2
zeer goed Schieten uitmuntend
goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Zaborkin speelt de bal door. Bogunia speelt de bal door. Radosny bereikt de bal nog maar net als eerste. Radosny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Red Lions FC 0:1

13e minuut.
Anteljević onderschept slim de pass. Bieczyński rent richting de bal. Isling onderschept slim de pass. Anteljević rent richting de bal. Anteljević haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Radosny rent richting de bal. Radosny geeft een lange en hoge pass. Sfeclă bokst de bal weg.

15e minuut.
Bogunia probeert naar een medespeler te passen. Cervatiuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Radosny onderschept slim de pass. Radosny geeft een hoge lob. Anteljević krijgt zijn hoofd ertegen. Sfeclă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Isling bereikt de bal nog maar net als eerste. Isling haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Red Lions FC 0:2

18e minuut.
Isling rent richting de bal. Bieczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Isling onderschept slim de pass. Isling haalt uit met een fantastische trap. Sfeclă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Red Lions FC 0:3

23e minuut.
Inworp. Bogunia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anteljević rent richting de bal. Anteljević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Red Lions FC 0:4

32e minuut.
Angioli met een sublieme pass. Anteljević is nu in balbezit. Isling is nu in balbezit. Isling schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Red Lions FC 0:5

34e minuut.
Wnęczak is nu in balbezit. Wnęczak geeft de bal voor. Isling is nu in balbezit. Isling schiet op doel. Sfeclă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Red Lions FC 0:6

39e minuut.
Radosny is nu in balbezit. Radosny geeft een lange en hoge pass. Pătru heeft problemen om de bal te vangen. Anteljević rent richting de bal. Anteljević haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Kürner geeft een hoge lob. Dorobanţ is nu in balbezit. Iancu verovert de bal door een tackle van achteren. Iancu geeft de bal voor. Olivato krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Cervatiuc is nu in balbezit. Radosny onderschept slim de pass. Radosny passt de bal in één keer door. Isling is nu in balbezit. Isling haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Red Lions FC 0:7

44e minuut.
Bogunia verovert de bal door een tackle van achteren. Radosny bereikt de bal nog maar net als eerste. Anteljević rent richting de bal. Anteljević haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.Oltenia 68%, Red Lions FC 32%.
A.C.Oltenia - Red Lions FC 0:7

46e minuut.
Rosiewicz komt het veld opgelopen. Nadaský komt het veld opgelopen. Radmüller komt het veld opgelopen. Villegas komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Rosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovriakovas rent richting de bal. Rosiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Rosiewicz draait met de bal, schiet en ... Del Prate werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Red Lions FC 1:7

63e minuut.
Olivato is nu in balbezit. Anteljević is nu in balbezit. Olivato rent richting de bal. Anteljević is nu in balbezit. Anteljević draait met de bal, schiet en ... Sfeclă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Isling verovert de bal door een tackle van achteren. Isling schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Red Lions FC 1:8

65e minuut.
Inworp. Kibarses komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Bogunia geeft de bal voor. Villegas met een sublieme pass. Chyliński geeft de bal voor. Wnęczak rent richting de bal. Wnęczak draait met de bal, schiet en ... Sfeclă bokst de bal weg. Kibarses is nu in balbezit. Kibarses haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Red Lions FC 1:9

67e minuut.
Iancu passt de bal zonder na te denken. Zaborkin met een sublieme pass. Isling bereikt de bal nog maar net als eerste. Isling schiet op doel. Sfeclă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Red Lions FC 1:10

70e minuut.
Kürner is nu in balbezit. Anteljević onderschept slim de pass. Kibarses is nu in balbezit. Kibarses haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Red Lions FC 1:11

74e minuut.
Iancu rent richting de bal. Iancu geeft een hoge lob. Kibarses is nu in balbezit. Kibarses schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Red Lions FC 1:12

79e minuut.
Wnęczak heeft problemen om de bal te vangen. Chyliński met een sublieme pass. Isling is nu in balbezit. Anteljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Anteljević draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wnęczak rent richting de bal. Wnęczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Red Lions FC 1:13

82e minuut.
Radosny passt de bal met de wreef. Isling bereikt de bal nog maar net als eerste. Anteljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Anteljević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Red Lions FC 1:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.Oltenia 54%, Red Lions FC 46%.
A.C.Oltenia - Red Lions FC 1:14