Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-08 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Red Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 27637
Red Lions FC A.C.Oltenia
asdfggh Tactiek 5D.2
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
22 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
70.4 gemiddelde waardering 55.4
uitmuntend Schieten uitstekend
uitstekend Passen goed
wonderbaarlijk Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Inworp. Bogunia met een snelle inworp. Anteljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Anteljević haalt uit met een fantastische trap. Sfeclă werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Iancu kopt de bal weg. Šunjić probeert de bal met de borst te controleren. Anteljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Isling is nu in balbezit. Isling geeft een lange en hoge pass. Sfeclă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kibarses rent richting de bal. Kibarses schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - A.C.Oltenia 1:0

5e minuut.
Bogunia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogunia geeft een lange en hoge pass. Isling rent richting de bal. Isling draait met de bal, schiet en ... Sfeclă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - A.C.Oltenia 2:0

12e minuut.
Bieczyński rent richting de bal. Świstak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieczyński maakt een afschuwelijke overtreding. Bieczyński krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Bogunia met een snelle inworp. Kibarses bereikt de bal nog maar net als eerste. Anteljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibarses rent richting de bal. Kibarses draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Cervatiuc rent richting de bal. Cervatiuc geeft een hoge lob. Anteljević is nu in balbezit. Kibarses is nu in balbezit. Kibarses haalt uit met een fantastische trap. Sfeclă bokst de bal weg.

28e minuut.
Kibarses bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibarses rent richting de bal. Kibarses draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Sfeclă met een harde bal richting middenveld. Zaborkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibarses rent richting de bal. Anteljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Anteljević haalt uit met een fantastische trap. Sfeclă bokst de bal weg. Isling rent richting de bal. Isling schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - A.C.Oltenia 3:0

31e minuut.
Anteljević is nu in balbezit. Isling is nu in balbezit. Anteljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibarses bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibarses draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - A.C.Oltenia 4:0

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bogunia met een snelle inworp. Radosny rent richting de bal. Radosny geeft de bal voor. Isling springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Cervatiuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Radosny onderschept slim de pass. Radosny met een sublieme pass. Kibarses bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibarses haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Lions FC 35%, A.C.Oltenia 65%.
Red Lions FC - A.C.Oltenia 4:0

46e minuut.
Villegas komt het veld opgelopen. Radmüller komt het veld opgelopen. Rosiewicz komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Zaborkin probeert naar een medespeler te passen. Kovriakovas rent richting de bal. Kovriakovas geeft een hoge lob. Kibarses is nu in balbezit. Kibarses haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Radosny zal de hoekschop nemen. Świstak kopt de bal weg. Isling rent richting de bal. Isling schiet op doel. Sfeclă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - A.C.Oltenia 5:0

54e minuut.
Radmüller met een sublieme pass. Daar is Koryzna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koryzna speelt de bal door. Rosiewicz rent richting de bal. Rosiewicz haalt uit met een fantastische trap. Del Prate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Chiacu is nu in balbezit. Kovriakovas is nu in balbezit. Chiacu verovert de bal door een tackle van achteren. Chiacu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - A.C.Oltenia 5:1

63e minuut.
Radosny geeft een lange en hoge pass. Šunjić kopt de bal weg. Zaborkin geeft een hoge lob. Isling bereikt de bal nog maar net als eerste. Isling schiet op doel. Sfeclă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Świstak geeft een hoge lob. Sfeclă speelt de bal door. Bieczyński probeert de bal met de borst te controleren. Anteljević is nu in balbezit. Anteljević haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Świstak met een sublieme pass. Klungelig pakt Anteljević de bal. Isling bereikt de bal nog maar net als eerste. Isling draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Bogunia geeft de bal voor. Koryzna kopt de bal weg. Koryzna rent richting de bal. Koryzna geeft een lange en hoge pass. Chiacu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Anteljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Isling rent richting de bal. Zaborkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaborkin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - A.C.Oltenia 6:1

78e minuut.
Iancu verovert de bal door een tackle van achteren. Iancu speelt de bal door. Świstak bereikt de bal nog maar net als eerste. Isling bereikt de bal nog maar net als eerste. Isling schiet op doel. Sfeclă bokst de bal weg. Anteljević is nu in balbezit. Herrera onderschept slim de pass. Herrera geeft een lange en hoge pass. Kibarses probeert de bal aan de voet te houden. Bogunia geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Radmüller rent richting de bal. Radmüller passt de bal zonder na te denken. Daar is Villegas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villegas geeft een lange en hoge pass. Rosiewicz springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Daar is Bogunia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiacu rent richting de bal. Chiacu haalt uit met een fantastische trap. Del Prate werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - A.C.Oltenia 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Lions FC 50%, A.C.Oltenia 50%.
Red Lions FC - A.C.Oltenia 6:2