Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Full Speed A.C.Oltenia
gexge_attt Tactiek 5D.2
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 14
67.5 gemiddelde waardering 56.6
outstanding Schieten excellent
very good Passen solid
outstanding Verdedigen excellent


2e minuut.
Rosada is nu in balbezit. Kürner onderschept slim de pass. Kürner geeft een lange en hoge pass. Buquerin is nu in balbezit. Buquerin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Negrão is nu in balbezit. Negrão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - A.C.Oltenia 1:0

4e minuut.
Negrão onderschept slim de pass. Negrão probeert naar een medespeler te passen. Buquerin rent richting de bal. Buquerin schiet op doel. Sfeclă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - A.C.Oltenia 2:0

6e minuut.
Rosada verovert de bal door een tackle van achteren. Rosada passt de bal in één keer door. Buquerin is nu in balbezit. Buquerin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - A.C.Oltenia 3:0

12e minuut.
Cook passt de bal zonder na te denken. Negrão is nu in balbezit. Šunjić verovert de bal door een tackle van achteren. Tenu is nu in balbezit. Tenu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Koryzna met een snelle inworp. Kürner bereikt de bal nog maar net als eerste. Buquerin verovert de bal door een tackle van achteren. Buquerin draait met de bal, schiet en ... Sfeclă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - A.C.Oltenia 4:0

31e minuut.
Nhật Bảo Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Nhật Bảo Long geeft de bal voor. Buquerin is nu in balbezit. Buquerin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - A.C.Oltenia 5:0

36e minuut.
Dorobanţ controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Nhật Bảo Long maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Buquerin is nu in balbezit. Buquerin schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - A.C.Oltenia 6:0

39e minuut.
Cracoş is nu in balbezit. Cracoş met een sublieme pass. Negrão bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrão schiet op doel. Sfeclă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - A.C.Oltenia 7:0

40e minuut.
Koryzna rent richting de bal. Gawdat is nu in balbezit. Gawdat geeft de bal voor. Buquerin is nu in balbezit. Buquerin geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Full Speed 40%, A.C.Oltenia 60%.
FC Full Speed - A.C.Oltenia 7:0

46e minuut.
Villegas komt het veld opgelopen. Angioli komt het veld opgelopen. Radmüller komt het veld opgelopen. Rosiewicz komt het veld opgelopen. Nadaský komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Cracoş controleert de bal met de borst. Radmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiacu is nu in balbezit. Chiacu schiet op doel. Turabov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - A.C.Oltenia 7:1

48e minuut.
Kamel onderschept slim de pass. Chiacu rent richting de bal. Chiacu probeert naar een medespeler te passen. Rosiewicz rent richting de bal. Rosiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - A.C.Oltenia 7:2

53e minuut.
Buquerin verovert de bal door een tackle van achteren. Buquerin passt de bal in één keer door. Angioli geeft de bal voor. Cracoş geeft een hoge lob. Tenu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - A.C.Oltenia 8:2

55e minuut.
Kamel onderschept slim de pass. Chiacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kamel krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Angioli onderschept slim de pass. Angioli geeft een lange en hoge pass. Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas passt de bal zonder na te denken. Rosiewicz is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Daar is Herrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Angioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrão onderschept slim de pass. Negrão haalt uit met een fantastische trap. Sfeclă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tenu is nu in balbezit. Tenu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Buquerin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buquerin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - A.C.Oltenia 9:2

85e minuut.
Rosiewicz kopt de bal weg. Koryzna bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryzna met een sublieme pass. Rosiewicz rent richting de bal. Rosiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - A.C.Oltenia 9:3

88e minuut.
Šunjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook onderschept slim de pass. Cook probeert naar een medespeler te passen. Negrão is nu in balbezit. Negrão draait met de bal, schiet en ... Sfeclă bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Full Speed 60%, A.C.Oltenia 40%.
FC Full Speed - A.C.Oltenia 9:3