Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-05 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Ilie Balaci
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 7173
A.C.Oltenia FC Full Speed
5D.2 Tactiek gexge_attt
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 18
5 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 3
56.4 gemiddelde waardering 67.1
excellent Schieten formidable
good Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


6e minuut.
Chiriac rent richting de bal. Chiriac passt de bal in één keer door. Šunjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă onderschept slim de pass. Obeadă draait met de bal, schiet en ... Sfeclă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Rosada is nu in balbezit. Rosada geeft een hoge lob. Cervatiuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Buquerin verovert de bal door een tackle van achteren. Buquerin haalt uit met een fantastische trap. Sfeclă bokst de bal weg. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - FC Full Speed 0:1

17e minuut.
Cook met een sublieme pass. Obeadă rent richting de bal. Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu draait met de bal, schiet en ... Sfeclă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - FC Full Speed 0:2

36e minuut.
Šunjić is nu in balbezit. Šunjić geeft de bal voor. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă schiet op doel. Sfeclă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - FC Full Speed 0:3

38e minuut.
Rosada met een snelle inworp. Tenu is nu in balbezit. Buquerin bereikt de bal nog maar net als eerste. Buquerin draait met de bal, schiet en ... Sfeclă werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Chiacu rent richting de bal. Tokdemir is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chiacu. Chiacu krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Inworp. Radmüller komt het veld opgelopen. Angioli komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.Oltenia 52%, FC Full Speed 48%.
A.C.Oltenia - FC Full Speed 0:3

46e minuut.
Nadaský komt het veld opgelopen. Kamel komt het veld opgelopen. Villegas komt het veld opgelopen. Rosiewicz komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Cook met een sublieme pass. Nhật Bảo Long is nu in balbezit. Nhật Bảo Long geeft een lange en hoge pass. Tenu is nu in balbezit. Tenu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Moya Martín probeert de bal aan de voet te houden. Šunjić speelt de bal door. Villegas is nu in balbezit. Villegas geeft de bal voor. Rosiewicz springt en kopt de bal. Acero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Radmüller passt de bal met de wreef. Koryzna rent richting de bal. Cook schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cook krijgt een gele kaart. Koryzna is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nadaský met een snel genomen vrije trap. Daar is Tokdemir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosiewicz draait met de bal, schiet en ... Acero bokst de bal weg.

57e minuut.
Radmüller rent richting de bal. Kamel rent richting de bal. Radmüller onderschept slim de pass. Radmüller geeft een lange en hoge pass. Rosiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Buitenspel voor Chiacu. Goede buitenspelval van de verdediging. Negrão komt het veld opgelopen. Cracoş komt het veld opgelopen. Gawdat maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Buquerin is nu in balbezit. Met opzet legt Nadaský zijn tegenspeler op de grond. Nadaský krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Buquerin is nu in balbezit. Sfeclă met een sublieme pass. Šunjić kopt de bal weg. Villegas heeft problemen om de bal te vangen. Villegas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Negrão rent richting de bal. Herrera onderschept slim de pass. Herrera geeft een lange en hoge pass. Rosiewicz rent richting de bal. Rosiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Rosiewicz stond buitenspel. Nhật Bảo Long maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Negrão rent richting de bal. Negrão haalt uit met een fantastische trap. Sfeclă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - FC Full Speed 0:4

71e minuut.
Radmüller rent richting de bal. Buquerin verovert de bal door een tackle van achteren. Nadaský maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Nadaský moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Nadaský schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

74e minuut.
Šunjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawdat is nu in balbezit. Gawdat geeft de bal voor. Buquerin rent richting de bal. Buquerin schiet op doel. Sfeclă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Negrão is nu in balbezit. Negrão haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - FC Full Speed 0:5

76e minuut.
Šunjić rent richting de bal. Obeadă verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Angioli. Angioli krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Obeadă verovert de bal door een tackle van achteren. Obeadă passt de bal met de wreef. Buquerin is nu in balbezit. Buquerin draait met de bal, schiet en ... Sfeclă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - FC Full Speed 0:6

85e minuut.
Negrão kopt de bal weg. Buquerin rent richting de bal. Buquerin passt de bal met de wreef. Negrão is nu in balbezit. Negrão schiet op doel. Sfeclă bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - FC Full Speed 0:7

89e minuut.
Angioli onderschept slim de pass. Angioli geeft de bal voor. Rosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Rosiewicz haalt uit met een fantastische trap. Acero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chiacu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - FC Full Speed 1:7

90e minuut.
Kamel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chiricheş komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.Oltenia 47%, FC Full Speed 53%.
A.C.Oltenia - FC Full Speed 1:7