Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elite Sport Club DANFC
AfterHyb Tactiek cfa mirror
53% Balbezit 47%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 4
65.1 gemiddelde waardering 66.2
zeer goed Schieten uitmuntend
uitstekend Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Klungelig pakt Olaza de bal. Magdziej is nu in balbezit. Serejo is nu in balbezit. Serejo haalt uit met een fantastische trap. Buclea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - DANFC 1:0

4e minuut.
Pałkus probeert naar een medespeler te passen. Cavagnari rent richting de bal. Berntsen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cavagnari raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Cavagnari neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Elite Sport Club - DANFC 1:1

7e minuut.
Vinčić is nu in balbezit. Cavagnari onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Buia zal de hoekschop nemen. Cavagnari krijgt zijn hoofd ertegen. Galleguillos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Reiziger springt en kopt de bal. Galleguillos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - DANFC 1:2

12e minuut.
Cemerikić geeft een hoge lob. Magdziej rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Olaza ... Strafschop! Directe rode kaart, Olaza moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Olaza schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Magdziej is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Magdziej neemt de penalty, wat een uithaal! Buclea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

13e minuut.
Cemerikić kopt de bal weg. Özenir met een sublieme pass. Pałkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Magdziej bereikt de bal nog maar net als eerste. Magdziej draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Cemerikić is nu in balbezit. Keser onderschept slim de pass. Buia bereikt de bal nog maar net als eerste. Buia geeft de bal voor. Reiziger krijgt zijn hoofd ertegen. Galleguillos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Özenir geeft een hoge lob. Magdziej is nu in balbezit. Pałkus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pałkus krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Závodi onderschept slim de pass. Závodi met een sublieme pass. Magdziej is nu in balbezit. Magdziej draait met de bal, schiet en ... Buclea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Elite Sport Club - DANFC 2:2

32e minuut.
Osoro onderschept slim de pass. Osoro probeert naar een medespeler te passen. Buia bereikt de bal nog maar net als eerste. Buia geeft de bal voor. Reiziger springt en kopt de bal. Galleguillos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cavagnari is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - DANFC 2:3

35e minuut.
Buia kopt de bal weg. Cavagnari bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdeţ probeert naar een medespeler te passen. Nitti geeft een lange en hoge pass. Reiziger krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chiacu geeft een lange en hoge pass. Rokkos heeft problemen om de bal te vangen. Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa geeft een lange en hoge pass. Reiziger krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Gjokutaj geeft een hoge lob. Cavagnari kopt de bal weg. Klungelig pakt Závodi de bal. Reiziger bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiziger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Buia is nu in balbezit. Buia met een sublieme pass. Cavagnari rent richting de bal. Cavagnari schiet op doel. Berntsen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Buia neemt de hoekschop. Cavagnari springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - DANFC 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elite Sport Club 61%, DANFC 39%.
Elite Sport Club - DANFC 2:4

55e minuut.
Pałkus met een sublieme pass. Cavagnari is nu in balbezit. Berntsen begaat een overtreding. Cavagnari raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

63e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. De Graef komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Doeltrap. Skyrianoglou komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Buitenspel voor Serejo. Goede buitenspelval van de verdediging. Čabrilo komt het veld opgelopen. Kałuża komt het veld opgelopen. Mateescu komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Mateescu is nu in balbezit. Berntsen is nu in balbezit. Berntsen geeft de bal voor. De Graef is nu in balbezit. Serejo onderschept slim de pass. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Skyrianoglou controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Závodi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Magdziej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magdziej haalt uit met een fantastische trap. Buclea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elite Sport Club 59%, DANFC 41%.
Elite Sport Club - DANFC 2:4