Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-05 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: DANFC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 29685
DANFC Elite Sport Club
cfa mirror Tactiek AfterHyb
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 8
70.3 gemiddelde waardering 65.5
formidabel Schieten uitstekend
formidabel Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Verdeţ speelt de bal door. Cemerikić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cemerikić passt de bal met de wreef. Verdeţ rent richting de bal. Verdeţ geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Magdziej rent richting de bal. Magdziej draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - Elite Sport Club 0:1

9e minuut.
Reiziger rent richting de bal. Chiacu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Reiziger is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nitti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Reiziger maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Osoro geeft de bal voor. Cavagnari is nu in balbezit. Závodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavagnari rent richting de bal. Cavagnari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Serejo rent richting de bal. Olaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Serejo onderschept slim de pass. Serejo schiet op doel. Buclea probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Buclea niet meer kan verder spelen. Zdun komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Klungelig pakt Buia de bal. Buia met een sublieme pass. Cavagnari is nu in balbezit. Cavagnari schiet op doel. Berntsen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DANFC - Elite Sport Club 1:1

45e minuut.
Inworp. Pałkus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buia geeft de bal voor. Reiziger springt en kopt de bal. Galleguillos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - Elite Sport Club 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DANFC 41%, Elite Sport Club 59%.
DANFC - Elite Sport Club 2:1

47e minuut.
Pałkus speelt de bal door. Buia bereikt de bal nog maar net als eerste. Buia geeft een hoge lob. Reiziger krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - Elite Sport Club 3:1

50e minuut.
Pałkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałkus passt de bal zonder na te denken. Buia is nu in balbezit. Buia draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Cavagnari passt de bal in één keer door. Gjokutaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdeţ tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Verdeţ krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Gjokutaj is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lebedev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Buia kopt de bal weg. Závodi is nu in balbezit. Reiziger verovert de bal door een tackle van achteren. Reiziger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - Elite Sport Club 4:1

58e minuut.
Reiziger is nu in balbezit. Závodi onderschept slim de pass. Cavagnari onderschept slim de pass. Cavagnari schiet op doel. Galleguillos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - Elite Sport Club 5:1

62e minuut.
Inworp. Saviano komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Inworp. Kałuża komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Rokkos probeert naar een medespeler te passen. Saviano verovert de bal door een tackle van achteren. Magdziej heeft problemen om de bal te vangen. Serejo rent richting de bal. Serejo draait met de bal, schiet en ... Zdun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Magdziej bereikt de bal nog maar net als eerste. Magdziej schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Graef komt het veld opgelopen. Čabrilo komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Gjokutaj onderschept slim de pass. Gjokutaj passt de bal met de wreef. Buia rent richting de bal. Buia geeft een lange en hoge pass. Čabrilo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Magdziej bereikt de bal nog maar net als eerste. De Graef bereikt de bal nog maar net als eerste. De Graef geeft een lange en hoge pass. Čabrilo rent richting de bal. Čabrilo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - Elite Sport Club 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DANFC 41%, Elite Sport Club 59%.
DANFC - Elite Sport Club 6:1