Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royal Phoenix UniversitateaCraiova
4121d2 Tactiek Univ.1
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 5
65.8 gemiddelde waardering 65.5
outstanding Schieten excellent
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


3e minuut.
Pakos geeft een hoge lob. Antoci kopt de bal weg. Antoci bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoci geeft een hoge lob. Săndulescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Małyszek met een sublieme pass. Krölin verovert de bal door een tackle van achteren. Antoci probeert naar een medespeler te passen. Săndulescu rent richting de bal. Săndulescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Urzică met een sublieme pass. Kardasz probeert naar een medespeler te passen. Antoci rent richting de bal. Antoci geeft een lange en hoge pass. Săndulescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kardasz probeert naar een medespeler te passen. Urzică rent richting de bal. Urzică geeft de bal voor. Săndulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Săndulescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Dahlhoff rent richting de bal. Crişan verovert de bal door een tackle van achteren. Redak bereikt de bal nog maar net als eerste. Skořepa rent richting de bal. Skořepa schiet op doel. Ruddock verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Chirmuş geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aguilera met de inworp. Piwownik kan de bal niet met de borst controleren. Piwownik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Phoenix 39%, UniversitateaCraiova 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Royal Phoenix - UniversitateaCraiova 0:0

46e minuut.
Dahlhoff onderschept slim de pass. Dahlhoff speelt de bal door. Estéves is nu in balbezit. Estéves schiet op doel. Fudayl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Phoenix - UniversitateaCraiova 1:0

65e minuut.
Kardasz is nu in balbezit. Kardasz schiet op doel. Antoci is nu in balbezit. Antoci geeft een hoge lob. Estéves springt en kopt de bal. Fudayl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Pakos probeert naar een medespeler te passen. Małyszek speelt de bal door. Redak is nu in balbezit. Redak haalt uit met een fantastische trap. Ruddock werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Piwownik stond buitenspel. Ruddock maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dahlhoff kopt de bal weg. Małyszek is nu in balbezit. Małyszek geeft een lange en hoge pass. Fudayl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Aguilera rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Aguilera neemt de hoekschop. Skořepa krijgt zijn hoofd ertegen. Ruddock maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera speelt de bal door. Skořepa rent richting de bal. Skořepa draait met de bal, schiet en ... Ruddock maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Royal Phoenix - UniversitateaCraiova 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Phoenix 43%, UniversitateaCraiova 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Royal Phoenix - UniversitateaCraiova 1:1