Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UniversitateaCraiova Royal Phoenix
Univ.1 Tactiek baraj
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 8
65.9 gemiddelde waardering 64
formidabel Schieten uitstekend
formidabel Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


3e minuut.
Inworp. Antoci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Kardasz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kardasz geeft de bal voor. Estéves springt en kopt de bal. Fudayl bokst de bal weg.

4e minuut.
Małyszek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kardasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Inhauser begaat een overtreding. Kardasz raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Małyszek neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Aguilera rent richting de bal. Aguilera passt de bal in één keer door. Skořepa rent richting de bal. Skořepa schiet op doel. Risdal probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - Royal Phoenix 1:0

12e minuut.
Aguilera passt de bal met de wreef. Piwownik is nu in balbezit. Skořepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Skořepa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - Royal Phoenix 2:0

22e minuut.
Bălţeanu kopt de bal weg. Inhauser rent richting de bal. Inhauser passt de bal in één keer door. Skořepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Skořepa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Mândruleanu is nu in balbezit. Mândruleanu geeft een hoge lob. Piwownik is nu in balbezit. Piwownik schiet op doel. Risdal probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Inhauser rent richting de bal. Estéves is nu in balbezit. Inhauser begaat een overtreding. Estéves wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

41e minuut.
Inhauser verovert de bal door een tackle van achteren. Skořepa rent richting de bal. Pakos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pakos krijgt een gele kaart. Skořepa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Piwownik wilt de vrije trap nemen. Risdal bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UniversitateaCraiova 59%, Royal Phoenix 41%.
UniversitateaCraiova - Royal Phoenix 2:0

50e minuut.
Inhauser met een sublieme pass. Aguilera rent richting de bal. Aguilera met een sublieme pass. Skořepa is nu in balbezit. Skořepa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Inhauser geeft een lange en hoge pass. Mândruleanu is nu in balbezit. Skořepa rent richting de bal. Skořepa draait met de bal, schiet en ... Risdal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - Royal Phoenix 3:0

70e minuut.
Małyszek met een sublieme pass. Estéves rent richting de bal. Antoci rent richting de bal. Antoci geeft de bal voor. Estéves maakt een snoekduik en kopt de bal. Fudayl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Antoci bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan begaat een overtreding. Antoci raakt geblesseerd tijdens het duel. Jeanneau zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Estéves maakt een snoekduik en kopt de bal. Fudayl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Inhauser passt de bal in één keer door. Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Skořepa de bal. Skořepa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UniversitateaCraiova 63%, Royal Phoenix 37%.
UniversitateaCraiova - Royal Phoenix 3:0