Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-24 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Purple Hills
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 30576
Recolta T. Vladimirescu viitorul 21
Creanta Tactiek tare
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
66.6 gemiddelde waardering 66.8
uitstekend Schieten wonderbaarlijk
formidabel Passen uitstekend
solide Verdedigen formidabel


2e minuut.
Salbert rent richting de bal. Năstaş verovert de bal door een tackle van achteren. Năstaş passt de bal zonder na te denken. Kyselica rent richting de bal. Kyselica haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Tosun bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosun geeft de bal voor. Caldenteny is nu in balbezit. Caldenteny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - viitorul 21 0:1

7e minuut.
Tłusty met een sublieme pass. Kyselica heeft problemen om de bal te vangen. Tosun begaat een overtreding. Tosun krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Victoor geeft de bal voor. Klungelig pakt Caldenteny de bal. Pieczynga is nu in balbezit. Caldenteny onderschept slim de pass. Caldenteny draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mirqasimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Floarea verovert de bal door een tackle van achteren. Floarea schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - viitorul 21 0:2

11e minuut.
Jałyński geeft een lange en hoge pass. Caldenteny kopt de bal weg. Biecke is nu in balbezit. Biecke draait met de bal, schiet en ... Blondel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - viitorul 21 0:3

16e minuut.
Năstaş rent richting de bal. Salomon verovert de bal door een tackle van achteren. Salomon geeft een lange en hoge pass. Caldenteny is nu in balbezit. Caldenteny draait met de bal, schiet en ... Blondel bokst de bal weg. Biecke is nu in balbezit. Biecke draait met de bal, schiet en ... Blondel probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Wultański kopt de bal weg. Kyselica rent richting de bal. Madureira geeft een hoge lob. Caldenteny rent richting de bal. Caldenteny draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Inworp. Tosun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Victoor geeft de bal voor. Biecke rent richting de bal. Biecke draait met de bal, schiet en ... Blondel bokst de bal weg.

27e minuut.
Madureira is nu in balbezit. Madureira met een sublieme pass. Victoor rent richting de bal. Victoor geeft de bal voor. Caldenteny maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Năstaş speelt de bal door. Salbert verovert de bal door een tackle van achteren. Kyselica is nu in balbezit. Kyselica geeft een lange en hoge pass. Năstaş maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Victoor heeft problemen om de bal te vangen. Victoor probeert naar een medespeler te passen. Caldenteny bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Victoor met een snelle inworp. Biecke is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Andries ... Strafschop! Biecke is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Caldenteny legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Blondel bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - viitorul 21 0:4

37e minuut.
Victoor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biecke rent richting de bal. Andries legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Biecke is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Caldenteny legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - viitorul 21 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Recolta T. Vladimirescu 61%, viitorul 21 39%.
Recolta T. Vladimirescu - viitorul 21 0:5

50e minuut.
Nesheim speelt de bal door. Tosun bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosun passt de bal in één keer door. Caldenteny bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldenteny draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Blondel met een harde bal richting middenveld. Tłusty kopt de bal weg. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş haalt uit met een fantastische trap. Banbury probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Mitkov geeft de bal voor. Năstaş is nu in balbezit. Wultański rent richting de bal. Wultański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - viitorul 21 1:5

57e minuut.
Salbert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Năstaş rent richting de bal. Năstaş passt de bal in één keer door. Kyselica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyselica schiet op doel. Banbury bokst de bal weg.

60e minuut.
Marsiglioni geeft een lange en hoge pass. Salomon kopt de bal weg. Victoor is nu in balbezit. Victoor passt de bal zonder na te denken. Biecke is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Luxemburgo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tłusty is nu in balbezit. Tłusty met een sublieme pass. Năstaş rent richting de bal. Năstaş haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Biecke probeert de bal aan de voet te houden. Wultański bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tosun krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

76e minuut.
Klungelig pakt Madureira de bal. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Madureira zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Madureira naar de kleedkamers voor een vroege douche. Năstaş raakt geblesseerd tijdens het duel. Mitkov komt bij de bal en schiet. Banbury kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - viitorul 21 2:5

77e minuut.
Jałyński speelt de bal door. Victoor rent richting de bal. Victoor geeft een lange en hoge pass. Biecke rent richting de bal. Biecke haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Salbert kopt de bal weg. Pieczynga heeft problemen om de bal te vangen. Floarea is nu in balbezit. Floarea schiet op doel. Blondel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - viitorul 21 2:6

82e minuut.
Victoor passt de bal in één keer door. Salomon geeft de bal voor. Floarea kopt de bal weg. Caldenteny rent richting de bal. Caldenteny haalt uit met een fantastische trap. Blondel bokst de bal weg. Biecke is nu in balbezit. Biecke speelt de bal door. Caldenteny bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldenteny haalt uit met een fantastische trap. Blondel bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Recolta T. Vladimirescu 47%, viitorul 21 53%.
Recolta T. Vladimirescu - viitorul 21 2:6