Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-05 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: viitorul
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 43474
viitorul 21 Recolta T. Vladimirescu
tare Tactiek Creanta
57% Balbezit 43%
23% Spel op eigen helft 77%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
61.7 gemiddelde waardering 35.7
brilliant Schieten average
excellent Passen good
formidable Verdedigen adequate


5e minuut.
Madureira probeert naar een medespeler te passen. Biecke rent richting de bal. Biecke passt de bal in één keer door. Caldenteny bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldenteny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Recolta T. Vladimirescu 1:0

8e minuut.
Kámen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosun onderschept slim de pass. Tosun passt de bal in één keer door. Floarea is nu in balbezit. Floarea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Salbert met een snelle inworp. Kámen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kettu verovert de bal door een tackle van achteren. Tosun is nu in balbezit. Tosun draait met de bal, schiet en ... Milin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Isar kopt de bal weg. Mirqasimov probeert de bal met de borst te controleren. Floarea bereikt de bal nog maar net als eerste. Floarea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Milin niet meer kan verder spelen. Blondel komt het veld opgelopen. Blondel trapt de bal weg van het doel. Madureira met een sublieme pass. Biecke is nu in balbezit. Biecke geeft een lange en hoge pass. Caldenteny springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Madureira rent richting de bal. Madureira geeft de bal voor. Biecke is nu in balbezit. Biecke haalt uit met een fantastische trap. Blondel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Recolta T. Vladimirescu 2:0

24e minuut.
Kettu geeft een lange en hoge pass. Caldenteny kopt de bal weg. Isar heeft problemen om de bal te vangen. Biecke rent richting de bal. Biecke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Isar. Biecke raakt geblesseerd tijdens het duel. Biecke zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Caldenteny springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Caldenteny is nu in balbezit. Floarea is nu in balbezit. Mirqasimov verovert de bal door een tackle van achteren. Caldenteny is nu in balbezit. Caldenteny schiet op doel. Blondel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Tosun rent richting de bal. Tosun met een sublieme pass. Floarea bereikt de bal nog maar net als eerste. Floarea draait met de bal, schiet en ... Blondel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Recolta T. Vladimirescu 3:0

33e minuut.
Jałyński rent richting de bal. Jałyński geeft de bal voor. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldenteny is nu in balbezit. Caldenteny draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Kámen is nu in balbezit. Tosun verovert de bal door een tackle van achteren. Tosun met een sublieme pass. Caldenteny is nu in balbezit. Caldenteny schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Recolta T. Vladimirescu 4:0

41e minuut.
Caldenteny kopt de bal weg. Klungelig pakt Isar de bal. Biecke rent richting de bal. Biecke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Recolta T. Vladimirescu 5:0

42e minuut.
Madureira kopt de bal weg. Klungelig pakt Trung de bal. Caldenteny is nu in balbezit. Caldenteny schiet op doel. Blondel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Recolta T. Vladimirescu 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viitorul 21 26%, Recolta T. Vladimirescu 74%.
viitorul 21 - Recolta T. Vladimirescu 6:0

48e minuut.
Buga heeft problemen om de bal te vangen. Kámen rent richting de bal. Kettu onderschept slim de pass. Kettu schiet op doel. Blondel probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Tosun passt de bal zonder na te denken. Kettu rent richting de bal. Kettu geeft een hoge lob. Biecke geeft een hoge lob. Caldenteny springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Tosun geeft de bal voor. Klungelig pakt Caldenteny de bal. Biecke rent richting de bal. Biecke schiet op doel. Blondel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Recolta T. Vladimirescu 7:0

58e minuut.
Kettu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kettu geeft een hoge lob. Biecke is nu in balbezit. Biecke haalt uit met een fantastische trap. Blondel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Recolta T. Vladimirescu 8:0

64e minuut.
Tosun rent richting de bal. Tosun passt de bal zonder na te denken. Floarea rent richting de bal. Floarea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Recolta T. Vladimirescu 9:0

66e minuut.
Kettu geeft een lange en hoge pass. Caldenteny is nu in balbezit. Buga begaat een overtreding. Caldenteny roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Caldenteny kan niet meer verder spelen. Aira Lindoso komt het veld opgelopen. Biecke wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Daar is Mirqasimov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aira Lindoso is nu in balbezit. Mirqasimov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mirqasimov krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Isar bereikt de bal nog maar net als eerste. Isar geeft de bal voor. Spârlea heeft problemen om de bal te vangen. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke schiet op doel. Blondel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Madureira is nu in balbezit. Trung begaat een overtreding. Trung krijgt een gele kaart. Madureira is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Biecke met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Muşlu de bal. Aira Lindoso is nu in balbezit. Aira Lindoso haalt uit met een fantastische trap. Blondel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Biecke is nu in balbezit. Biecke speelt de bal door. Aira Lindoso heeft problemen om de bal te vangen. Aira Lindoso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Recolta T. Vladimirescu 10:0

78e minuut.
Kámen rent richting de bal. Kámen passt de bal met de wreef. Mirqasimov heeft problemen om de bal te vangen. Aira Lindoso is nu in balbezit. Aira Lindoso draait met de bal, schiet en ... Blondel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Blondel met een sublieme pass. Kettu kopt de bal weg. Biecke is nu in balbezit. Biecke schiet op doel. Blondel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Madureira neemt de hoekschop. Aira Lindoso krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Recolta T. Vladimirescu 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viitorul 21 21%, Recolta T. Vladimirescu 79%.
viitorul 21 - Recolta T. Vladimirescu 11:0