Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-24 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: F.C. Onesti
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 37254
F. C. Onesti Avantul Suseni
1xextrema_s Tactiek sezon nou pres
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 16
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
67.1 gemiddelde waardering 68.8
excellent Schieten outstanding
excellent Passen excellent
incredible Verdedigen formidable


10e minuut.
Paroháč passt de bal zonder na te denken. Pitel rent richting de bal. Pitel passt de bal met de wreef. Dośpiał rent richting de bal. Dośpiał draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Paroháč speelt de bal door. Toro is nu in balbezit. Toro geeft de bal voor. Dośpiał maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Caloghiru passt de bal met de wreef. Toro bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Grămadă zijn tegenspeler op de grond. Grămadă krijgt een gele kaart. Toro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pomper zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dośpiał springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Toro met een sublieme pass. Daar is Pitel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pitel geeft een lange en hoge pass. Dośpiał maakt een snoekduik en kopt de bal. Jendrysiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - Avantul Suseni 0:1

36e minuut.
Caloghiru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dośpiał rent richting de bal. Caloghiru is nu in balbezit. Dośpiał is nu in balbezit. Dośpiał draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Caspers geeft een hoge lob. Cacciavillano controleert de bal met de borst. Caspers is nu in balbezit. Cacciavillano verovert de bal door een tackle van achteren. Cacciavillano haalt uit met een fantastische trap. Debesa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Onesti 55%, Avantul Suseni 45%.
F. C. Onesti - Avantul Suseni 0:1

49e minuut.
Jukica verovert de bal door een tackle van achteren. Melaschenko rent richting de bal. Jukica is nu in balbezit. Jukica geeft een lange en hoge pass. Bjørk maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Melaschenko rent richting de bal. Korytář legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Melaschenko raakt geblesseerd tijdens het duel. Melaschenko legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Debesa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F. C. Onesti - Avantul Suseni 1:1

52e minuut.
Pleśniak met een sublieme pass. Daar is Caloghiru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pleśniak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pleśniak krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Caloghiru draait met de bal, schiet en ... Yeditepe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pitel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dośpiał springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Cacciavillano passt de bal zonder na te denken. Bjørk rent richting de bal. Bjørk passt de bal zonder na te denken. Melaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Melaschenko haalt uit met een fantastische trap. Debesa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Grămadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Toro verovert de bal door een tackle van achteren. Toro passt de bal zonder na te denken. Caloghiru is nu in balbezit. Caloghiru schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pitel geeft een lange en hoge pass. Jendrysiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dośpiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Dośpiał haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - Avantul Suseni 1:2

66e minuut.
Caloghiru is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Derungs. Caloghiru is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pitel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dośpiał springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Pomper probeert naar een medespeler te passen. Toro bereikt de bal nog maar net als eerste. Toro passt de bal zonder na te denken. Caloghiru rent richting de bal. Caloghiru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Dośpiał rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kopaniecki. Dośpiał is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Paroháč met een snel genomen vrije trap. Dośpiał springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - Avantul Suseni 1:3

73e minuut.
Jukica rent richting de bal. Korytář verovert de bal door een tackle van achteren. Korytář geeft een lange en hoge pass. Dośpiał rent richting de bal. Dośpiał haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Zaloga speelt de bal door. Pytlasiński rent richting de bal. Dośpiał onderschept slim de pass. Dośpiał schiet op doel. Jendrysiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Pitel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cacciavillano. Pitel raakt geblesseerd tijdens het duel. Paroháč zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Yeditepe kopt de bal weg. Pleśniak speelt de bal door. Korytář rent richting de bal. Melaschenko verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Onesti 60%, Avantul Suseni 40%.
F. C. Onesti - Avantul Suseni 1:3