Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-24 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Red Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 31000
Red Lions FC Steaua lu Manole
asdfggh Tactiek ctd_e_e_sus
61% Balbezit 39%
23% Spel op eigen helft 77%
44 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
63.6 gemiddelde waardering 31.9
wonderbaarlijk Schieten zwak
zeer goed Passen matig
uitstekend Verdedigen matig


2e minuut.
Zaborkin passt de bal met de wreef. Radosny is nu in balbezit. Radosny passt de bal in één keer door. Kibarses rent richting de bal. Kibarses schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Isling bereikt de bal nog maar net als eerste. Lhermine bereikt de bal nog maar net als eerste. Isling onderschept slim de pass. Isling haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kibarses bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibarses haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Radosny rent richting de bal. Radosny geeft een hoge lob. Isling is nu in balbezit. Isling draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - Steaua lu Manole 1:0

11e minuut.
Hải Khôi kopt de bal weg. Świstak bereikt de bal nog maar net als eerste. Świstak passt de bal zonder na te denken. Isling bereikt de bal nog maar net als eerste. Isling draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - Steaua lu Manole 2:0

15e minuut.
Kibarses is nu in balbezit. Lhermine verovert de bal door een tackle van achteren. Anteljević onderschept slim de pass. Isling bereikt de bal nog maar net als eerste. Isling haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Neculñir rent richting de bal. Inworp. Capozzoli met de inworp. Świstak heeft problemen om de bal te vangen. Świstak geeft de bal voor. Muntenuş bokst de bal weg. Kibarses bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibarses schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - Steaua lu Manole 3:0

23e minuut.
Neculñir met een sublieme pass. Kovriakovas probeert naar een medespeler te passen. Capozzoli geeft de bal voor. Kibarses is nu in balbezit. Kibarses schiet op doel. Muntenuş bokst de bal weg. Kibarses bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - Steaua lu Manole 4:0

26e minuut.
Anteljević is nu in balbezit. Anteljević passt de bal met de wreef. Kibarses is nu in balbezit. Kibarses draait met de bal, schiet en ... Vavilov probeert de bal aan de voet te houden. Muntenuş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - Steaua lu Manole 5:0

31e minuut.
Muntenuş probeert naar een medespeler te passen. Zaborkin kopt de bal weg. Klungelig pakt Lhermine de bal. Isling bereikt de bal nog maar net als eerste. Isling schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - Steaua lu Manole 6:0

33e minuut.
Anteljević onderschept slim de pass. Bastos geeft een hoge lob. Capozzoli kopt de bal weg. Isling is nu in balbezit. Isling schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Zaborkin met een sublieme pass. Świstak is nu in balbezit. Świstak speelt de bal door. Anteljević is nu in balbezit. Anteljević haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - Steaua lu Manole 7:0

38e minuut.
Radosny is nu in balbezit. Radosny geeft een hoge lob. Kibarses kopt de bal weg. Isling rent richting de bal. Isling draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Epure kopt de bal weg. Capozzoli geeft een lange en hoge pass. Radosny kopt de bal weg. Kibarses is nu in balbezit. Kibarses haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Isling is nu in balbezit. Isling schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - Steaua lu Manole 8:0

41e minuut.
Bogunia probeert de bal met de borst te controleren. Radosny bereikt de bal nog maar net als eerste. Radosny passt de bal met de wreef. Kibarses bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibarses haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Lions FC 28%, Steaua lu Manole 72%.
Red Lions FC - Steaua lu Manole 8:0

47e minuut.
Anteljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłopot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibarses onderschept slim de pass. Kibarses schiet op doel. Muntenuş probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Świstak is nu in balbezit. Świstak passt de bal met de wreef. Anteljević heeft problemen om de bal te vangen. Isling is nu in balbezit. Isling schiet op doel. Muntenuş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Epure bereikt de bal nog maar net als eerste. Epure passt de bal met de wreef. Capozzoli speelt de bal door. Radosny geeft een lange en hoge pass. Isling krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Neculñir is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Świstak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Radosny kopt de bal weg. Muntenuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Anteljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lhermine speelt de bal door. Isling is nu in balbezit. Isling schiet op doel. Muntenuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - Steaua lu Manole 9:0

62e minuut.
Lhermine is nu in balbezit. Anteljević onderschept slim de pass. Neculñir rent richting de bal. Anteljević verovert de bal door een tackle van achteren. Anteljević haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Anteljević rent richting de bal. Kibarses rent richting de bal. Anteljević is nu in balbezit. Kibarses rent richting de bal. Kibarses draait met de bal, schiet en ... Muntenuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

70e minuut.
Bogunia rent richting de bal. Bogunia geeft de bal voor. Radosny is nu in balbezit. Radosny geeft een hoge lob. Isling maakt een snoekduik en kopt de bal. Muntenuş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Isling is nu in balbezit. Isling draait met de bal, schiet en ... Muntenuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Iancu kopt de bal weg. Isling is nu in balbezit. Anteljević rent richting de bal. Anteljević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - Steaua lu Manole 10:0

73e minuut.
Anteljević is nu in balbezit. Anteljević probeert naar een medespeler te passen. Isling bereikt de bal nog maar net als eerste. Isling draait met de bal, schiet en ... Muntenuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - Steaua lu Manole 11:0

76e minuut.
Kovriakovas geeft een lange en hoge pass. Daar is Kłopot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anteljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Isling is nu in balbezit. Isling schiet op doel. Muntenuş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kibarses rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - Steaua lu Manole 12:0

78e minuut.
Zaborkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Radosny bereikt de bal nog maar net als eerste. Radosny probeert naar een medespeler te passen. Kibarses rent richting de bal. Kibarses haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Isling is nu in balbezit. Isling haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Radosny speelt de bal door. Klungelig pakt Kibarses de bal. Kibarses schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - Steaua lu Manole 13:0

80e minuut.
Bogunia met een snelle inworp. Radosny bereikt de bal nog maar net als eerste. Radosny geeft een hoge lob. Kibarses bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibarses schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Radosny bereikt de bal nog maar net als eerste. Radosny passt de bal in één keer door. Anteljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibarses bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibarses draait met de bal, schiet en ... Muntenuş bokst de bal weg.

85e minuut.
Bogunia passt de bal zonder na te denken. Iancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaborkin speelt de bal door. Świstak bereikt de bal nog maar net als eerste. Świstak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Neculñir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Capozzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Capozzoli geeft de bal voor. Isling rent richting de bal. Isling haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Kibarses bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibarses passt de bal in één keer door. Kłopot heeft problemen om de bal te vangen. Kibarses is nu in balbezit. Kibarses geeft een hoge lob. Muntenuş bokst de bal weg. Isling rent richting de bal. Isling draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - Steaua lu Manole 14:0

90e minuut.
Świstak geeft een lange en hoge pass. Kibarses is nu in balbezit. Kibarses heeft problemen om de bal te vangen. Anteljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Anteljević haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Radosny is nu in balbezit. Radosny schiet op doel. Muntenuş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Lions FC 18%, Steaua lu Manole 82%.
Red Lions FC - Steaua lu Manole 14:0