Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steaua lu Manole Red Lions FC
ctd_e_e_sus Tactiek asdfggh
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
35.3 gemiddelde waardering 49.1
average Schieten very good
average Passen adequate
average Verdedigen good


5e minuut.
Porumbel rent richting de bal. Porumbel geeft de bal voor. Kibarses rent richting de bal. Kibarses haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Dalyan probeert naar een medespeler te passen. Bastos is nu in balbezit. Bastos probeert naar een medespeler te passen. Tütüncü rent richting de bal. Tütüncü schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Lupescu met een harde bal richting middenveld. Porumbel is nu in balbezit. Porumbel speelt de bal door. Godri is nu in balbezit. Godri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - Red Lions FC 0:1

19e minuut.
Godri probeert naar een medespeler te passen. Cercel met een sublieme pass. Trifu rent richting de bal. Kibarses bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibarses schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Ozera is nu in balbezit. Ozera geeft een lange en hoge pass. Poštić rent richting de bal. Poštić schiet op doel. Krušlin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Tütüncü kopt de bal weg. Daar is Tănăsescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poštić rent richting de bal. Poštić schiet op doel. Krušlin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Steaua lu Manole - Red Lions FC 1:1

27e minuut.
Kibarses heeft problemen om de bal te vangen. Kibarses geeft een lange en hoge pass. Vavilov heeft problemen om de bal te vangen. Trifu rent richting de bal. Trifu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Aplea onderschept slim de pass. Aplea geeft de bal voor. Kibarses rent richting de bal. Kibarses schiet op doel. Lupescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - Red Lions FC 1:2

35e minuut.
Godri passt de bal zonder na te denken. Cercel rent richting de bal. Cercel speelt de bal door. Daar is Trifu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trifu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kibarses rent richting de bal. Kibarses haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - Red Lions FC 1:3

37e minuut.
Kibarses bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłopot onderschept slim de pass. Godri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kłopot raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kłopot kan niet meer verder spelen. Neacşu komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Neacşu probeert de bal aan de voet te houden. Trifu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibarses bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibarses haalt uit met een fantastische trap. Lupescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - Red Lions FC 1:4

44e minuut.
Daar is Ozera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ozera geeft een lange en hoge pass. Kibarses bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibarses draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - Red Lions FC 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua lu Manole 64%, Red Lions FC 36%.
Steaua lu Manole - Red Lions FC 1:5

58e minuut.
Daar is Aplea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aplea passt de bal met de wreef. Janák is nu in balbezit. Kibarses onderschept slim de pass. Kibarses draait met de bal, schiet en ... Lupescu bokst de bal weg.

66e minuut.
Aplea is nu in balbezit. Godri rent richting de bal. Godri geeft een lange en hoge pass. Trifu is nu in balbezit. Trifu haalt uit met een fantastische trap. Lupescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Dalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalyan passt de bal zonder na te denken. Kibarses rent richting de bal. Kibarses haalt uit met een fantastische trap. Lupescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - Red Lions FC 1:6

81e minuut.
Neculñir is nu in balbezit. Neculñir geeft een lange en hoge pass. Godri kopt de bal weg. Kibarses is nu in balbezit. Kibarses haalt uit met een fantastische trap. Lupescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Trifu is nu in balbezit. Trifu draait met de bal, schiet en ... Lupescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - Red Lions FC 1:7

87e minuut.
Godri probeert de bal met de borst te controleren. Dalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastos speelt de bal door. Tütüncü rent richting de bal. Tütüncü draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua lu Manole 52%, Red Lions FC 48%.
Steaua lu Manole - Red Lions FC 1:7