Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-28 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: DANFC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 37711
DANFC FC Full Speed
cfa mirror Tactiek full speed dr
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 16
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 9
65 gemiddelde waardering 70.5
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen formidabel
formidabel Verdedigen wonderbaarlijk


6e minuut.
Reiziger is nu in balbezit. Nitti is nu in balbezit. Nitti speelt de bal door. Cavagnari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavagnari schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Daar is Moya Martín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Saviano. Moya Martín raakt geblesseerd tijdens het duel. Cook zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Buquerin springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Silion is nu in balbezit. Silion passt de bal zonder na te denken. Daar is Moya Martín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moya Martín geeft een lange en hoge pass. Negrão maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Cook passt de bal in één keer door. Silion bereikt de bal nog maar net als eerste. Silion passt de bal zonder na te denken. Cracoş rent richting de bal. Cracoş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Negrão is nu in balbezit. Saviano bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrão onderschept slim de pass. Negrão schiet op doel. De bal raakt de paal. Buquerin rent richting de bal. Buquerin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - FC Full Speed 0:1

21e minuut.
Cracoş is nu in balbezit. Cracoş geeft de bal voor. Lebedev kan de bal niet met de borst controleren. Negrão is nu in balbezit. Negrão schiet op doel. Buclea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Rosada geeft een lange en hoge pass. Moya Martín met een sublieme pass. Buquerin rent richting de bal. Buquerin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - FC Full Speed 0:2

29e minuut.
Reiziger rent richting de bal. Rosada rent richting de bal. Cavagnari verovert de bal door een tackle van achteren. Cavagnari schiet op doel. Turabov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - FC Full Speed 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DANFC 54%, FC Full Speed 46%.
DANFC - FC Full Speed 1:2

46e minuut.
Cracoş passt de bal met de wreef. Negrão bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Nitti zijn tegenspeler op de grond. Nitti krijgt een gele kaart.

46e minuut.
Moya Martín bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya Martín passt de bal zonder na te denken. Buquerin rent richting de bal. Buquerin draait met de bal, schiet en ... Buclea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - FC Full Speed 1:3

51e minuut.
Gjokutaj rent richting de bal. Inworp. Cracoş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Cook de bal. Cook geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Gjokutaj speelt de bal door. Buia rent richting de bal. Buia passt de bal met de wreef. Reiziger is nu in balbezit. Reiziger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Moya Martín is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nitti. Moya Martín is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De Graef komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Buia passt de bal in één keer door. Cavagnari rent richting de bal. Cavagnari passt de bal met de wreef. Reiziger rent richting de bal. Reiziger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Buitenspel voor Reiziger. Goede buitenspelval van de verdediging. Čabrilo komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Nitti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cook raakt geblesseerd tijdens het duel. Rosada zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Negrão kopt de bal weg. Daar is Buquerin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buclea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Buquerin is nu in balbezit. Buquerin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - FC Full Speed 1:4

72e minuut.
Cavagnari met een sublieme pass. Buia rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Buia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cavagnari krijgt zijn hoofd ertegen. Turabov bokst de bal weg.

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Buquerin stond buitenspel. Skyrianoglou komt het veld opgelopen. Mateescu komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Cook probeert naar een medespeler te passen. Moya Martín rent richting de bal. Moya Martín speelt de bal door. Negrão bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrão schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Skyrianoglou probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Negrão bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya Martín bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya Martín geeft een lange en hoge pass. Buquerin krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Negrão rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - FC Full Speed 1:5

82e minuut.
Klungelig pakt Rosada de bal. Čabrilo is nu in balbezit. Rosada legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rosada krijgt een gele kaart. Čabrilo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cavagnari neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Turabov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Keser is nu in balbezit. Buquerin rent richting de bal. Buquerin heeft problemen om de bal te vangen. Buquerin draait met de bal, schiet en ... Buclea probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DANFC 49%, FC Full Speed 51%.
DANFC - FC Full Speed 1:5