Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-28 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Ilie Balaci
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5850
A.C.Oltenia Elite Sport Club
5D.2 Tactiek AfterHyb
47% Balbezit 53%
38% Spel op eigen helft 62%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 7
56.1 gemiddelde waardering 66.5
very good Schieten excellent
solid Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


2e minuut.
Koryzna rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koryzna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pătru is nu in balbezit. Pătru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Herrera verovert de bal door een tackle van achteren. Herrera probeert naar een medespeler te passen. Kürner bereikt de bal nog maar net als eerste. Serejo onderschept slim de pass. Serejo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Kürner is nu in balbezit. Kürner geeft een hoge lob. Chiacu geeft de bal voor. Herrera rent richting de bal. Magdziej onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cemerikić neemt de hoekschop. Magdziej krijgt zijn hoofd ertegen. Sfeclă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bieczyński heeft problemen om de bal te vangen. Serejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Serejo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cemerikić neemt de hoekschop. Magdziej maakt een snoekduik en kopt de bal. Sfeclă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Chiacu is nu in balbezit. Vinčić verovert de bal door een tackle van achteren. Vinčić geeft een lange en hoge pass. Magdziej maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Elite Sport Club 0:1

36e minuut.
Chiacu geeft een lange en hoge pass. Koryzna bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryzna passt de bal in één keer door. Chiacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiacu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Chiacu onderschept slim de pass. Inworp. Koryzna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pătru bereikt de bal nog maar net als eerste. Pătru geeft een hoge lob. Galleguillos bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Chiacu is nu in balbezit. Chiacu passt de bal zonder na te denken. Šunjić rent richting de bal. Magdziej onderschept slim de pass. Magdziej schiet op doel. Sfeclă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.Oltenia 46%, Elite Sport Club 54%.
A.C.Oltenia - Elite Sport Club 0:1

46e minuut.
Rosiewicz komt het veld opgelopen. Nadaský komt het veld opgelopen. Radmüller komt het veld opgelopen. Villegas komt het veld opgelopen. Angioli komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Šunjić onderschept slim de pass. Šunjić probeert naar een medespeler te passen. Serejo rent richting de bal. Serejo haalt uit met een fantastische trap. Sfeclă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Elite Sport Club 0:2

55e minuut.
Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Radmüller is nu in balbezit. Chiacu is nu in balbezit. Chiacu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Elite Sport Club 1:2

58e minuut.
Chiacu verovert de bal door een tackle van achteren. Nadaský rent richting de bal. Chiacu verovert de bal door een tackle van achteren. Rokkos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokkos geeft de bal voor. Sfeclă bokst de bal weg.

63e minuut.
Berntsen geeft de bal voor. Rosiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Magdziej bereikt de bal nog maar net als eerste. Magdziej draait met de bal, schiet en ... Sfeclă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Rokkos bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadaský verovert de bal door een tackle van achteren. Nadaský passt de bal in één keer door. Koryzna bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryzna passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Özenir verovert de bal door een tackle van achteren. Özenir met een sublieme pass. Magdziej rent richting de bal. Magdziej draait met de bal, schiet en ... Sfeclă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Elite Sport Club 1:3

77e minuut.
Kürner verovert de bal door een tackle van achteren. Kürner geeft een hoge lob. Villegas is nu in balbezit. Villegas geeft een hoge lob. Rosiewicz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Elite Sport Club 2:3

83e minuut.
Nadaský speelt de bal door. Koryzna rent richting de bal. Koryzna met een sublieme pass. Rosiewicz rent richting de bal. Rosiewicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.Oltenia 31%, Elite Sport Club 69%.
A.C.Oltenia - Elite Sport Club 2:3