Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elite Sport Club A.C.Oltenia
AfterHyb Tactiek 5D.2
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
66.9 gemiddelde waardering 56.7
excellent Schieten very good
excellent Passen solid
incredible Verdedigen excellent


12e minuut.
Šunjić verovert de bal door een tackle van achteren. Šunjić met een sublieme pass. Koryzna met een sublieme pass. Dorobanţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorobanţ haalt uit met een fantastische trap. De Avila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Kürner passt de bal in één keer door. Chiacu verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Koryzna met de inworp. Pătru geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Šunjić is nu in balbezit. Šunjić geeft een lange en hoge pass. Cemerikić met een sublieme pass. Klungelig pakt Serejo de bal. Serejo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - A.C.Oltenia 1:0

21e minuut.
Cervatiuc kan de bal niet met de borst controleren. Rokkos rent richting de bal. Kürner geeft de bal voor. Verdeţ geeft een lange en hoge pass. Magdziej springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Klungelig pakt Rokkos de bal. Rokkos passt de bal in één keer door. Serejo rent richting de bal. Serejo haalt uit met een fantastische trap. Sfeclă werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Sfeclă trapt de bal weg van het doel. Verdeţ kopt de bal weg. Serejo is nu in balbezit. Serejo schiet op doel. Sfeclă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - A.C.Oltenia 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elite Sport Club 45%, A.C.Oltenia 55%.
Elite Sport Club - A.C.Oltenia 2:0

46e minuut.
Villegas komt het veld opgelopen. Angioli komt het veld opgelopen. Radmüller komt het veld opgelopen. Rosiewicz komt het veld opgelopen. Nadaský komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Berntsen geeft een lange en hoge pass. Kürner speelt de bal door. Angioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Magdziej verovert de bal door een tackle van achteren. Magdziej haalt uit met een fantastische trap. Sfeclă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Šunjić onderschept slim de pass. Šunjić geeft de bal voor. Villegas rent richting de bal. Villegas geeft een hoge lob. Rosiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

87e minuut.
Angioli is nu in balbezit. Verdeţ onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cemerikić neemt de hoekschop. Magdziej krijgt zijn hoofd ertegen. Sfeclă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elite Sport Club 67%, A.C.Oltenia 33%.
Elite Sport Club - A.C.Oltenia 2:0