Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-28 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: viitorul
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 56302
viitorul 21 Royal Phoenix
tare Tactiek 4121d2
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 11
65.3 gemiddelde waardering 66.1
outstanding Schieten incredible
very good Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


2e minuut.
Victoor rent richting de bal. Victoor geeft een lange en hoge pass. Biecke is nu in balbezit. Biecke haalt uit met een fantastische trap. Ruddock werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Royal Phoenix 1:0

13e minuut.
Chirmuş verovert de bal door een tackle van achteren. Chirmuş geeft een hoge lob. Antoci is nu in balbezit. Antoci geeft een hoge lob. Săndulescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
viitorul 21 - Royal Phoenix 1:1

14e minuut.
Caldenteny speelt de bal door. Floarea heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Estéves. Estéves krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Enzian geeft een hoge lob. Urzică probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Estéves onderschept slim de pass. Estéves schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jałyński is nu in balbezit. Jałyński geeft een lange en hoge pass. Urzică geeft een lange en hoge pass. Săndulescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Banbury probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Royal Phoenix 1:2

17e minuut.
Małyszek verovert de bal door een tackle van achteren. Małyszek geeft een lange en hoge pass. Săndulescu rent richting de bal. Săndulescu schiet op doel. Banbury maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Royal Phoenix 1:3

18e minuut.
Antoci rent richting de bal. Antoci geeft de bal voor. Săndulescu kopt de bal weg. Estéves is nu in balbezit. Estéves schiet op doel. Banbury kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Kardasz onderschept slim de pass. Kardasz probeert naar een medespeler te passen. Antoci is nu in balbezit. Antoci geeft een lange en hoge pass. Săndulescu springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Antoci met een snelle inworp. Małyszek is nu in balbezit. Małyszek geeft een hoge lob. Estéves springt en kopt de bal. Banbury kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Săndulescu springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Royal Phoenix 1:4

25e minuut.
Dahlhoff geeft de bal voor. Estéves is nu in balbezit. Estéves heeft problemen om de bal te vangen. Estéves haalt uit met een fantastische trap. Banbury werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Royal Phoenix 1:5

28e minuut.
Estéves is nu in balbezit. Antoci rent richting de bal. Antoci passt de bal met de wreef. Săndulescu rent richting de bal. Săndulescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Estéves rent richting de bal. Estéves haalt uit met een fantastische trap. Banbury probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Săndulescu is nu in balbezit. Speltdoorn tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Săndulescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Urzică met een snel genomen vrije trap. Săndulescu kopt de bal weg. Estéves rent richting de bal. Estéves haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viitorul 21 63%, Royal Phoenix 37%.
viitorul 21 - Royal Phoenix 1:5

49e minuut.
Dahlhoff met een sublieme pass. Antoci bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoci geeft een hoge lob. Estéves krijgt zijn hoofd ertegen. Banbury werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Royal Phoenix 1:6

53e minuut.
Caldenteny rent richting de bal. Caldenteny geeft de bal voor. Daar is Chirmuş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biecke rent richting de bal. Biecke haalt uit met een fantastische trap. Ruddock bokst de bal weg.

55e minuut.
Speltdoorn is nu in balbezit. Speltdoorn geeft een lange en hoge pass. Floarea rent richting de bal. Floarea haalt uit met een fantastische trap. Ruddock probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Royal Phoenix 2:6

66e minuut.
Salbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Salbert geeft een hoge lob. Biecke rent richting de bal. Biecke draait met de bal, schiet en ... Ruddock probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Royal Phoenix 3:6

69e minuut.
Victoor is nu in balbezit. Victoor passt de bal met de wreef. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Royal Phoenix 4:6

74e minuut.
Estéves bereikt de bal nog maar net als eerste. Săndulescu controleert de bal met de borst. Estéves rent richting de bal. Estéves schiet op doel. Banbury probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Royal Phoenix 4:7

79e minuut.
Enzian heeft problemen om de bal te vangen. Caldenteny rent richting de bal. Biecke is nu in balbezit. Biecke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Jałyński passt de bal zonder na te denken. Aira Lindoso is nu in balbezit. Aira Lindoso passt de bal zonder na te denken. Biecke rent richting de bal. Biecke schiet op doel. Ruddock bokst de bal weg. Caldenteny rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Royal Phoenix 5:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viitorul 21 54%, Royal Phoenix 46%.
viitorul 21 - Royal Phoenix 5:7