Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royal Phoenix viitorul 21
4121d2 Tactiek tare
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
9 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
15 Buitenspel 3
66.7 gemiddelde waardering 68.7
uitmuntend Schieten uitmuntend
uitstekend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Kettu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kettu passt de bal zonder na te denken. Caldenteny is nu in balbezit. Caldenteny draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Urzică verovert de bal door een tackle van achteren. Małyszek speelt de bal door. Jałyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jałyński geeft de bal voor. Estéves probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Săndulescu rent richting de bal. Săndulescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kardasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Victoor verovert de bal door een tackle van achteren. Urzică schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Urzică krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Chirmuş rent richting de bal. Biecke verovert de bal door een tackle van achteren. Enzian rent richting de bal. Biecke verovert de bal door een tackle van achteren. Biecke schiet op doel. Risdal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Victoor passt de bal in één keer door. Speltdoorn is nu in balbezit. Speltdoorn geeft een lange en hoge pass. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke haalt uit met een fantastische trap. Risdal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chirmuş onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Victoor neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Salomon kopt de bal weg. Urzică bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzică met een sublieme pass. Estéves is nu in balbezit. Estéves haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Małyszek passt de bal in één keer door. Jałyński is nu in balbezit. Jałyński geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Antoci geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Banbury probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Estéves springt en kopt de bal. Paal!

39e minuut.
Chirmuş geeft een hoge lob. Jałyński rent richting de bal. Estéves verovert de bal door een tackle van achteren. Săndulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Săndulescu haalt uit met een fantastische trap. Banbury verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Phoenix 42%, viitorul 21 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Royal Phoenix - viitorul 21 0:0

54e minuut.
Speltdoorn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Victoor is nu in balbezit. Victoor geeft de bal voor. Caldenteny maakt een snoekduik en kopt de bal. Risdal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Phoenix - viitorul 21 0:1

63e minuut.
Daar is Chirmuş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biecke rent richting de bal. Chirmuş begaat een overtreding. Chirmuş krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Antoci controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Salbert neemt vlug de vrije trap. Caldenteny bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldenteny schiet op doel. Risdal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Phoenix - viitorul 21 0:2

72e minuut.
Săndulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Estéves bereikt de bal nog maar net als eerste. Salomon legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Estéves is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Estéves legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Victoor met een sublieme pass. Kettu is nu in balbezit. Dahlhoff tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dahlhoff krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Caldenteny heeft problemen om de bal te vangen. Enzian bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldenteny tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caldenteny krijgt een gele kaart. Enzian is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pakos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Antoci rent richting de bal. Antoci geeft een lange en hoge pass. Estéves maakt een snoekduik en kopt de bal. Banbury kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Urzică passt de bal in één keer door. Małyszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Małyszek met een sublieme pass. Estéves rent richting de bal. Estéves schiet op doel. Banbury bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Phoenix 32%, viitorul 21 68%.
Royal Phoenix - viitorul 21 0:2