Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UniversitateaCraiova Recolta T. Vladimirescu
Univ.1 Tactiek Creanta
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
65.8 gemiddelde waardering 67.3
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen formidabel
uitstekend Verdedigen uitstekend


11e minuut.
Kyselica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyselica probeert naar een medespeler te passen. Krölin verovert de bal door een tackle van achteren. Năstaş rent richting de bal. Năstaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - Recolta T. Vladimirescu 0:1

19e minuut.
Mitkov is nu in balbezit. Mitkov passt de bal zonder na te denken. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş schiet op doel. Fudayl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - Recolta T. Vladimirescu 0:2

20e minuut.
Skořepa speelt de bal door. Redak bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kyselica zijn tegenspeler op de grond. Kyselica krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Kyselica raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Buga komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Tłusty bereikt de bal nog maar net als eerste. Tłusty passt de bal met de wreef. Wultański bereikt de bal nog maar net als eerste. Wultański geeft een hoge lob. Năstaş maakt een snoekduik en kopt de bal. Fudayl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Gonda onderschept slim de pass. Gonda geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pieczynga de bal. Skořepa is nu in balbezit. Skořepa draait met de bal, schiet en ... Blondel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UniversitateaCraiova 60%, Recolta T. Vladimirescu 40%.
UniversitateaCraiova - Recolta T. Vladimirescu 0:2

51e minuut.
Mirqasimov geeft de bal voor. Năstaş kan de bal niet met de borst controleren. Inhauser tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Inhauser krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Wultański rent richting de bal. Wultański passt de bal in één keer door. Năstaş rent richting de bal. Năstaş schiet op doel. Fudayl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - Recolta T. Vladimirescu 0:3

62e minuut.
Inhauser rent richting de bal. Inhauser geeft een hoge lob. Skořepa is nu in balbezit. Skořepa haalt uit met een fantastische trap. Blondel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - Recolta T. Vladimirescu 1:3

65e minuut.
Aguilera probeert naar een medespeler te passen. Piwownik is nu in balbezit. Piwownik passt de bal in één keer door. Skořepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Skořepa draait met de bal, schiet en ... Blondel bokst de bal weg.

75e minuut.
Crişan verovert de bal door een tackle van achteren. Crişan probeert naar een medespeler te passen. Piwownik heeft problemen om de bal te vangen. Aguilera rent richting de bal. Aguilera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Tłusty heeft problemen om de bal te vangen. Tłusty speelt de bal door. Daar is Mitkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitkov geeft een hoge lob. Năstaş krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UniversitateaCraiova 57%, Recolta T. Vladimirescu 43%.
UniversitateaCraiova - Recolta T. Vladimirescu 1:3