Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-01 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Purple Hills
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 26559
Recolta T. Vladimirescu UniversitateaCraiova
Creanta Tactiek Univ.1
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
67.6 gemiddelde waardering 63.5
formidable Schieten excellent
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


6e minuut.
Aguilera probeert naar een medespeler te passen. Skořepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwownik rent richting de bal. Piwownik draait met de bal, schiet en ... Blondel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - UniversitateaCraiova 0:1

9e minuut.
Eidery verovert de bal door een tackle van achteren. Mitkov onderschept slim de pass. Mitkov met een sublieme pass. Wultański is nu in balbezit. Wultański draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Mândruleanu rent richting de bal. Mirqasimov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mândruleanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Crişan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Piwownik krijgt zijn hoofd ertegen. Blondel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Blondel trapt de bal weg van het doel. Crişan kopt de bal weg. Aguilera met een sublieme pass. Piwownik is nu in balbezit. Piwownik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Eidery geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Piwownik de bal. Isar rent richting de bal. Piwownik onderschept slim de pass. Piwownik draait met de bal, schiet en ... Blondel bokst de bal weg.

30e minuut.
Bălţeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Bălţeanu geeft een lange en hoge pass. Mândruleanu kopt de bal weg. Wultański rent richting de bal. Wultański draait met de bal, schiet en ... Fudayl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wultański neemt de hoekschop. Năstaş springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Tłusty zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mitkov rent richting de bal. Mitkov passt de bal zonder na te denken. Tłusty geeft de bal voor. Năstaş maakt een snoekduik en kopt de bal. Fudayl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Marsiglioni speelt de bal door. Tłusty is nu in balbezit. Tłusty passt de bal zonder na te denken. Năstaş rent richting de bal. Năstaş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Recolta T. Vladimirescu 40%, UniversitateaCraiova 60%.
Recolta T. Vladimirescu - UniversitateaCraiova 0:1

53e minuut.
Marsiglioni is nu in balbezit. Marsiglioni passt de bal in één keer door. Tłusty rent richting de bal. Tłusty geeft een hoge lob. Năstaş springt en kopt de bal. Fudayl bokst de bal weg.

60e minuut.
Skořepa rent richting de bal. Skořepa passt de bal met de wreef. Piwownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwownik draait met de bal, schiet en ... Blondel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - UniversitateaCraiova 0:2

61e minuut.
Kámen komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Paraschiv heeft problemen om de bal te vangen. Piwownik rent richting de bal. Paraschiv verovert de bal door een tackle van achteren. Piwownik rent richting de bal. Piwownik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Aguilera probeert naar een medespeler te passen. Skořepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pieczynga zijn tegenspeler op de grond. Pieczynga krijgt een gele kaart. Skořepa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Crişan wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Wultański rent richting de bal. Wultański met een sublieme pass. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - UniversitateaCraiova 1:2

80e minuut.
Mitkov geeft een lange en hoge pass. Wultański rent richting de bal. Wultański probeert naar een medespeler te passen. Năstaş rent richting de bal. Năstaş draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Marsiglioni rent richting de bal. Marsiglioni passt de bal in één keer door. Tłusty is nu in balbezit. Tłusty geeft een hoge lob. Năstaş springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Recolta T. Vladimirescu - UniversitateaCraiova 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Recolta T. Vladimirescu 37%, UniversitateaCraiova 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Recolta T. Vladimirescu - UniversitateaCraiova 2:2