Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steaua lu Manole F. C. Onesti
ctd_e_e_sus Tactiek 3 ATT
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 44
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
34.4 gemiddelde waardering 65.4
zwak Schieten uitmuntend
zwak Passen uitstekend
redelijk Verdedigen wonderbaarlijk


4e minuut.
Hải Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacciavillano is nu in balbezit. Cacciavillano geeft een lange en hoge pass. Bjørk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørk schiet op doel. Lupescu bokst de bal weg.

6e minuut.
Jukica rent richting de bal. Jukica geeft een lange en hoge pass. Bjørk is nu in balbezit. Bjørk draait met de bal, schiet en ... Lupescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - F. C. Onesti 0:1

9e minuut.
Pleśniak met een sublieme pass. Jukica rent richting de bal. Vavilov begaat een overtreding. Vavilov krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Pleśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleśniak passt de bal met de wreef. Neculñir bereikt de bal nog maar net als eerste. Jukica verovert de bal door een tackle van achteren. Jukica haalt uit met een fantastische trap. Lupescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bjørk is nu in balbezit. Bjørk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - F. C. Onesti 0:2

13e minuut.
Melaschenko is nu in balbezit. Melaschenko met een sublieme pass. Jukica geeft de bal voor. Bjørk is nu in balbezit. Bjørk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - F. C. Onesti 0:3

14e minuut.
Pleśniak met de inworp. Dalyan is nu in balbezit. Jukica onderschept slim de pass. Jukica geeft een hoge lob. Bjørk krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Lupescu met een harde bal richting middenveld. Pleśniak kopt de bal weg. Jukica bereikt de bal nog maar net als eerste. Jukica haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cacciavillano met een snelle inworp. Melaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Melaschenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - F. C. Onesti 0:4

17e minuut.
Pleśniak rent richting de bal. Pleśniak probeert naar een medespeler te passen. Hải Khôi is nu in balbezit. Melaschenko verovert de bal door een tackle van achteren. Melaschenko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bjørk rent richting de bal. Vavilov rent richting de bal. Bjørk onderschept slim de pass. Melaschenko rent richting de bal. Melaschenko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - F. C. Onesti 0:5

24e minuut.
Cacciavillano geeft een hoge lob. Bjørk rent richting de bal. Melaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Melaschenko haalt uit met een fantastische trap. Lupescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - F. C. Onesti 0:6

28e minuut.
Jukica rent richting de bal. Jukica geeft een hoge lob. Bjørk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - F. C. Onesti 0:7

29e minuut.
Kopaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaniecki geeft een hoge lob. Bjørk is nu in balbezit. Bjørk schiet op doel. Lupescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - F. C. Onesti 0:8

30e minuut.
Grămadă verovert de bal door een tackle van achteren. Grămadă geeft een hoge lob. Jukica is nu in balbezit. Jukica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - F. C. Onesti 0:9

39e minuut.
Grămadă rent richting de bal. Grămadă geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hải Khôi de bal. Bjørk rent richting de bal. Bjørk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Jukica bereikt de bal nog maar net als eerste. Jukica geeft een lange en hoge pass. Melaschenko probeert de bal met de borst te controleren. Melaschenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - F. C. Onesti 0:10

42e minuut.
Tütüncü controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Pytlasiński maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bjørk is nu in balbezit. Bjørk draait met de bal, schiet en ... Lupescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - F. C. Onesti 0:11

44e minuut.
Cacciavillano rent richting de bal. Cacciavillano probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bjørk de bal. Melaschenko is nu in balbezit. Melaschenko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua lu Manole 75%, F. C. Onesti 25%.
Steaua lu Manole - F. C. Onesti 0:11

48e minuut.
Pleśniak met een sublieme pass. Grămadă geeft een lange en hoge pass. Melaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Melaschenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - F. C. Onesti 0:12

50e minuut.
Hải Khôi geeft een hoge lob. Pleśniak kopt de bal weg. Jukica is nu in balbezit. Jukica haalt uit met een fantastische trap. Lupescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - F. C. Onesti 0:13

51e minuut.
Kłopot geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cacciavillano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Melaschenko rent richting de bal. Melaschenko haalt uit met een fantastische trap. Lupescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Dalyan speelt de bal door. Grămadă geeft de bal voor. Bjørk bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacciavillano geeft een hoge lob. Melaschenko maakt een snoekduik en kopt de bal. Lupescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Pleśniak haalt uit met een fantastische trap. Lupescu probeert naar een medespeler te passen. Pleśniak kopt de bal weg. Jukica is nu in balbezit. Jukica schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Lhermine geeft een hoge lob. Cacciavillano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacciavillano geeft een lange en hoge pass. Bjørk rent richting de bal. Bjørk haalt uit met een fantastische trap. Lupescu bokst de bal weg.

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pleśniak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bjørk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørk schiet op doel. Lupescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - F. C. Onesti 0:14

63e minuut.
Cacciavillano geeft de bal voor. Bjørk kopt de bal weg. Jukica is nu in balbezit. Jukica schiet op doel. Lupescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Kłopot de bal. Bjørk is nu in balbezit. Bjørk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - F. C. Onesti 0:15

67e minuut.
Melaschenko passt de bal zonder na te denken. Pleśniak is nu in balbezit. Pleśniak passt de bal in één keer door. Jukica bereikt de bal nog maar net als eerste. Jukica haalt uit met een fantastische trap. Lupescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Lupescu probeert naar een medespeler te passen. Pleśniak kopt de bal weg. Jukica is nu in balbezit. Jukica geeft de bal voor. Neculñir probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lupescu bokst de bal weg. Melaschenko controleert de bal met de borst. Melaschenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - F. C. Onesti 0:16

70e minuut.
Kłopot heeft problemen om de bal te vangen. Bjørk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørk onderschept slim de pass. Bjørk haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - F. C. Onesti 0:17

73e minuut.
Bjørk passt de bal zonder na te denken. Vavilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Melaschenko onderschept slim de pass. Melaschenko draait met de bal, schiet en ... Lupescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - F. C. Onesti 0:18

78e minuut.
Bjørk is nu in balbezit. Bjørk passt de bal in één keer door. Lhermine rent richting de bal. Melaschenko onderschept slim de pass. Melaschenko draait met de bal, schiet en ... Lupescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bjørk is nu in balbezit. Bjørk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - F. C. Onesti 0:19

79e minuut.
Poštić rent richting de bal. Poštić passt de bal met de wreef. Hải Khôi geeft een lange en hoge pass. Melaschenko rent richting de bal. Melaschenko haalt uit met een fantastische trap. Lupescu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - F. C. Onesti 0:20

84e minuut.
Melaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Vavilov begaat een overtreding. Melaschenko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cacciavillano zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jukica kopt de bal weg. Melaschenko rent richting de bal. Melaschenko haalt uit met een fantastische trap. Lupescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - F. C. Onesti 0:21

85e minuut.
Poštić passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pleśniak met de inworp. Jukica is nu in balbezit. Jukica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - F. C. Onesti 0:22

90e minuut.
Derungs probeert naar een medespeler te passen. Pleśniak is nu in balbezit. Pleśniak passt de bal zonder na te denken. Jukica is nu in balbezit. Jukica haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua lu Manole 70%, F. C. Onesti 30%.
Steaua lu Manole - F. C. Onesti 0:22