Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-01 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: F.C. Onesti
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 21403
F. C. Onesti Steaua lu Manole
3 ATT Tactiek ctd_e_e_sus
58% Balbezit 42%
22% Spel op eigen helft 78%
47 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
60.9 gemiddelde waardering 33.7
uitmuntend Schieten zwak
uitstekend Passen zwak
wonderbaarlijk Verdedigen redelijk


1e minuut.
Cacciavillano geeft een hoge lob. Melaschenko kopt de bal weg. Jukica rent richting de bal. Jukica haalt uit met een fantastische trap. Lupescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - Steaua lu Manole 1:0

5e minuut.
Klungelig pakt Bjørk de bal. Kłopot met een sublieme pass. Janák bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - Steaua lu Manole 2:0

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cacciavillano met een snelle inworp. Melaschenko rent richting de bal. Melaschenko schiet op doel. Kłopot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lupescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Pleśniak onderschept slim de pass. Pleśniak geeft een lange en hoge pass. Melaschenko kopt de bal weg. Bjørk is nu in balbezit. Bjørk draait met de bal, schiet en ... Lupescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lhermine heeft problemen om de bal te vangen. Jukica bereikt de bal nog maar net als eerste. Jukica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - Steaua lu Manole 3:0

12e minuut.
Grămadă is nu in balbezit. Grămadă geeft een hoge lob. Bjørk bereikt de bal nog maar net als eerste. Melaschenko is nu in balbezit. Melaschenko haalt uit met een fantastische trap. Lupescu bokst de bal weg.

14e minuut.
Klungelig pakt Pleśniak de bal. Pleśniak probeert naar een medespeler te passen. Jukica bereikt de bal nog maar net als eerste. Jukica geeft de bal voor. Melaschenko maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Pleśniak met een sublieme pass. Jukica bereikt de bal nog maar net als eerste. Jukica passt de bal in één keer door. Melaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Melaschenko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Cacciavillano rent richting de bal. Cacciavillano passt de bal met de wreef. Jukica met een sublieme pass. Melaschenko rent richting de bal. Melaschenko haalt uit met een fantastische trap. Lupescu bokst de bal weg.

25e minuut.
Dalyan met een sublieme pass. Jukica probeert naar een medespeler te passen. Bjørk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - Steaua lu Manole 4:0

31e minuut.
Melaschenko onderschept slim de pass. Melaschenko passt de bal zonder na te denken. Neculñir is nu in balbezit. Jukica onderschept slim de pass. Jukica haalt uit met een fantastische trap. Lupescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kłopot rent richting de bal. Bjørk onderschept slim de pass. Bjørk haalt uit met een fantastische trap. Lupescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Lupescu trapt de bal weg. Derungs kopt de bal weg. Hải Khôi heeft problemen om de bal te vangen. Bjørk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Jukica verovert de bal door een tackle van achteren. Jukica passt de bal met de wreef. Melaschenko rent richting de bal. Melaschenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - Steaua lu Manole 5:0

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Vavilov de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cacciavillano met de inworp. Melaschenko is nu in balbezit. Melaschenko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Pleśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neculñir met de inworp. Jukica rent richting de bal. Jukica draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Derungs onderschept slim de pass. Derungs geeft een hoge lob. Jukica is nu in balbezit. Jukica draait met de bal, schiet en ... Lupescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - Steaua lu Manole 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Onesti 27%, Steaua lu Manole 73%.
F. C. Onesti - Steaua lu Manole 6:0

53e minuut.
Cacciavillano geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Melaschenko heeft problemen om de bal te vangen. Kłopot bereikt de bal nog maar net als eerste. Melaschenko onderschept slim de pass. Melaschenko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Hải Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacciavillano verovert de bal door een tackle van achteren. Cacciavillano speelt de bal door. Jukica rent richting de bal. Jukica draait met de bal, schiet en ... Lupescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Bohács bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleśniak speelt de bal door. Melaschenko rent richting de bal. Melaschenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - Steaua lu Manole 7:0

61e minuut.
Lhermine onderschept slim de pass. Melaschenko rent richting de bal. Lhermine begaat een overtreding. Lhermine krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Melaschenko is nu in balbezit. Melaschenko passt de bal zonder na te denken. Jukica bereikt de bal nog maar net als eerste. Jukica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - Steaua lu Manole 8:0

63e minuut.
Jukica bereikt de bal nog maar net als eerste. Jukica passt de bal zonder na te denken. Melaschenko rent richting de bal. Bjørk is nu in balbezit. Bjørk draait met de bal, schiet en ... Lupescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jukica is nu in balbezit. Jukica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - Steaua lu Manole 9:0

69e minuut.
Pleśniak geeft de bal voor. Jukica rent richting de bal. Jukica geeft de bal voor. Bjørk is nu in balbezit. Bjørk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - Steaua lu Manole 10:0

72e minuut.
Grămadă geeft een hoge lob. Jukica kopt de bal weg. Melaschenko is nu in balbezit. Melaschenko draait met de bal, schiet en ... Lupescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - Steaua lu Manole 11:0

73e minuut.
Bohács passt de bal in één keer door. Neculñir rent richting de bal. Jukica onderschept slim de pass. Daar is Jukica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jukica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - Steaua lu Manole 12:0

75e minuut.
Cacciavillano passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Melaschenko de bal. Bjørk rent richting de bal. Bjørk schiet op doel. Lupescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - Steaua lu Manole 13:0

77e minuut.
Lhermine geeft een lange en hoge pass. Kopaniecki heeft problemen om de bal te vangen. Kopaniecki geeft de bal voor. Melaschenko is nu in balbezit. Melaschenko haalt uit met een fantastische trap. Lupescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Melaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Melaschenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - Steaua lu Manole 14:0

83e minuut.
Grămadă kopt de bal weg. Pleśniak rent richting de bal. Pleśniak geeft een hoge lob. Jukica rent richting de bal. Jukica draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Hải Khôi probeert de bal met de borst te controleren. Bjørk is nu in balbezit. Bjørk passt de bal in één keer door. Melaschenko is nu in balbezit. Melaschenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - Steaua lu Manole 15:0

85e minuut.
Jukica onderschept slim de pass. Daar is Jukica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jukica met een sublieme pass. Melaschenko rent richting de bal. Melaschenko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Pleśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleśniak met een sublieme pass. Jukica is nu in balbezit. Jukica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - Steaua lu Manole 16:0

88e minuut.
Jukica bereikt de bal nog maar net als eerste. Jukica passt de bal in één keer door. Melaschenko rent richting de bal. Melaschenko draait met de bal, schiet en ... Lupescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - Steaua lu Manole 17:0

89e minuut.
Melaschenko verovert de bal door een tackle van achteren. Melaschenko passt de bal in één keer door. Janák is nu in balbezit. Bjørk verovert de bal door een tackle van achteren. Bjørk schiet op doel. Lupescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - Steaua lu Manole 18:0

90e minuut.
Daar is Bjørk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melaschenko rent richting de bal. Kłopot begaat een overtreding. Melaschenko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cacciavillano komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Onesti 17%, Steaua lu Manole 83%.
F. C. Onesti - Steaua lu Manole 18:0