Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-01 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Red Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 36603
Red Lions FC Avantul Suseni
asdfggh Tactiek sezon nou pres
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
69.8 gemiddelde waardering 69.1
formidabel Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


13e minuut.
Pomper rent richting de bal. Pomper met een sublieme pass. Toro rent richting de bal. Toro geeft de bal voor. Dośpiał springt en kopt de bal. Krušlin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Iancu met een sublieme pass. Klungelig pakt Zaborkin de bal. Dośpiał rent richting de bal. Dośpiał haalt uit met een fantastische trap. Krušlin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - Avantul Suseni 0:1

20e minuut.
Radosny rent richting de bal. Radosny geeft een lange en hoge pass. Isling bereikt de bal nog maar net als eerste. Isling schiet op doel. Debesa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Red Lions FC - Avantul Suseni 1:1

31e minuut.
Olivato geeft een hoge lob. Świstak is nu in balbezit. Świstak met een sublieme pass. Klungelig pakt Anteljević de bal. Anteljević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Pintilei met een sublieme pass. Dośpiał rent richting de bal. Met opzet legt Kovriakovas zijn tegenspeler op de grond. Kovriakovas krijgt een gele kaart. Dośpiał is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paroháč zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dośpiał krijgt zijn hoofd ertegen. Krušlin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Lions FC 51%, Avantul Suseni 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Red Lions FC - Avantul Suseni 1:1

46e minuut.
Wnęczak komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Korytář is nu in balbezit. Olivato verovert de bal door een tackle van achteren. Zaloga onderschept slim de pass. Anteljević rent richting de bal. Anteljević draait met de bal, schiet en ... Debesa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Kovriakovas passt de bal zonder na te denken. Wnęczak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gunev. Gunev krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Iancu kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pintilei zal de hoekschop nemen. Dośpiał springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - Avantul Suseni 1:2

60e minuut.
Anteljević passt de bal in één keer door. Iancu is nu in balbezit. Dośpiał onderschept slim de pass. Dośpiał haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - Avantul Suseni 1:3

64e minuut.
Wnęczak geeft de bal voor. Olivato bereikt de bal nog maar net als eerste. Paroháč maakt een afschuwelijke overtreding. Olivato is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Anteljević wilt de vrije trap nemen. Paal! Debesa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Isling bereikt de bal nog maar net als eerste. Isling haalt uit met een fantastische trap. Debesa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - Avantul Suseni 2:3

66e minuut.
Paroháč bereikt de bal nog maar net als eerste. Paroháč met een sublieme pass. Bogunia met een sublieme pass. Radosny bereikt de bal nog maar net als eerste. Radosny schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Bogunia verovert de bal door een tackle van achteren. Pintilei is nu in balbezit. Bogunia begaat een overtreding. Bogunia krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Anteljević rent richting de bal. Olivato bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaloga onderschept slim de pass. Anteljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Anteljević schiet op doel. Debesa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Inworp. Kibarses komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Paroháč bereikt de bal nog maar net als eerste. Paroháč passt de bal zonder na te denken. Dośpiał rent richting de bal. Dośpiał schiet op doel. Krušlin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - Avantul Suseni 2:4

85e minuut.
Anteljević is nu in balbezit. Anteljević geeft een hoge lob. Bursiak heeft problemen om de bal te vangen. Kibarses rent richting de bal. Kibarses haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Paroháč passt de bal zonder na te denken. Pintilei rent richting de bal. Pintilei speelt de bal door. Dośpiał is nu in balbezit. Dośpiał haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Lions FC 48%, Avantul Suseni 52%.
Red Lions FC - Avantul Suseni 2:4