Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc.grajdana Turnu Magurele
4-4-2(3) Tactiek corabia
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
7 Buitenspel 5
56.6 gemiddelde waardering 67.4
solid Schieten outstanding
good Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


4e minuut.
Acıbadem rent richting de bal. Acıbadem passt de bal in één keer door. Quintelier bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintelier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.grajdana - Turnu Magurele 1:0

8e minuut.
Bartkowski geeft een hoge lob. Jabir speelt de bal door. Hoàng Thành is nu in balbezit. Hoàng Thành schiet op doel. Orozco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc.grajdana - Turnu Magurele 1:1

10e minuut.
Dodson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodson geeft een hoge lob. Hoàng Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Thành haalt uit met een fantastische trap. Orozco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.grajdana - Turnu Magurele 1:2

12e minuut.
Quintelier verovert de bal door een tackle van achteren. Jabir onderschept slim de pass. Jabir met een sublieme pass. Hoàng Thành is nu in balbezit. Hoàng Thành haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Acıbadem speelt de bal door. Pantea met een sublieme pass. Stănăşilă probeert naar een medespeler te passen. Acıbadem is nu in balbezit. Acıbadem schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Perliński stond buitenspel. Somjak neemt vlug de vrije trap. Mezarcı probeert de bal met de borst te controleren. Cardoso da Silva rent richting de bal. Cardoso da Silva geeft een lange en hoge pass. Orozco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Cardoso da Silva speelt de bal door. Zagorodnîi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorodnîi passt de bal zonder na te denken. Hoàng Thành rent richting de bal. Hoàng Thành haalt uit met een fantastische trap. Orozco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Zagorodnîi probeert naar een medespeler te passen. Jabir rent richting de bal. Jabir passt de bal zonder na te denken. Hoàng Thành rent richting de bal. Hoàng Thành schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Annunzi komt het veld opgelopen. Valladares komt het veld opgelopen. Siria komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc.grajdana 59%, Turnu Magurele 41%.
fc.grajdana - Turnu Magurele 1:2

49e minuut.
Stănăşilă probeert naar een medespeler te passen. Annunzi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dodson. Dodson krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Mandelli geeft een hoge lob. Siria rent richting de bal. Saarmann onderschept slim de pass. Saarmann schiet op doel. Orozco werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Dodson geeft een lange en hoge pass. Cardoso da Silva kopt de bal weg. Siria is nu in balbezit. Hoàng Thành verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Thành haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Əjdərov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Davis komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Mandelli rent richting de bal. Mandelli passt de bal in één keer door. Daar is Saarmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saarmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.grajdana - Turnu Magurele 1:3

67e minuut.
Hoàng Thành passt de bal met de wreef. Saarmann rent richting de bal. Zagorodnîi heeft problemen om de bal te vangen. Saarmann is nu in balbezit. Saarmann schiet op doel. Orozco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Hoàng Thành de bal. Hoàng Thành haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.grajdana - Turnu Magurele 1:4

79e minuut.
Saarmann rent richting de bal. Dreesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarmann maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Saarmann naar de kleedkamers voor een vroege douche.

85e minuut.
Szamborski is nu in balbezit. Szamborski geeft de bal voor. Hoàng Thành is nu in balbezit. Hoàng Thành draait met de bal, schiet en ... Orozco probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.grajdana - Turnu Magurele 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc.grajdana 41%, Turnu Magurele 59%.
fc.grajdana - Turnu Magurele 1:5