Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rutiera Iasi Übermacht
atk Tactiek angebot
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
63.3 gemiddelde waardering 61.6
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


4e minuut.
De Moerlooze onderschept slim de pass. De Moerlooze met een sublieme pass. Lupu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupu schiet op doel. Rogoz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rutiera Iasi - Übermacht 1:0

7e minuut.
Vəliyev geeft een lange en hoge pass. Holmes Otero met een sublieme pass. Bolchiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolchiş geeft de bal voor. Pascalin springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Holmes Otero geeft een lange en hoge pass. Tenu kopt de bal weg. Pascalin rent richting de bal. Pascalin schiet op doel. Gámez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Rutiera Iasi - Übermacht 1:1

19e minuut.
Ginola rent richting de bal. Ginola probeert naar een medespeler te passen. Lupu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupu haalt uit met een fantastische trap. Rogoz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rutiera Iasi - Übermacht 2:1

27e minuut.
Klungelig pakt Dräger de bal. Holmes Otero speelt de bal door. Pascalin rent richting de bal. Pascalin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Rutiera Iasi - Übermacht 2:2

36e minuut.
De Moerlooze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Raimo is nu in balbezit. Raimo geeft een lange en hoge pass. Warnas krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rutiera Iasi - Übermacht 3:2

44e minuut.
Ginola bereikt de bal nog maar net als eerste. Asəfov onderschept slim de pass. Asəfov geeft een lange en hoge pass. Tenu is nu in balbezit. Tenu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rutiera Iasi 58%, Übermacht 42%.
FC Rutiera Iasi - Übermacht 3:2

50e minuut.
Asəfov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Boc komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Vəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ginola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vəliyev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vəliyev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tenu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Rutiera Iasi - Übermacht 3:3

60e minuut.
Raimo probeert naar een medespeler te passen. Reynierse is nu in balbezit. Reynierse passt de bal in één keer door. Warnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Warnas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Vəliyev rent richting de bal. Vəliyev passt de bal met de wreef. Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu schiet op doel. Gámez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Vəliyev rent richting de bal. Vəliyev passt de bal in één keer door. Holmes Otero probeert naar een medespeler te passen. Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalin haalt uit met een fantastische trap. Gámez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Lupu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boc speelt de bal door. Lupu is nu in balbezit. Lupu haalt uit met een fantastische trap. Rogoz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rutiera Iasi 50%, Übermacht 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Rutiera Iasi - Übermacht 3:3