Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: csikicsuki Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 33678
VIRTUS fc.grajdana
532köz Tactiek 4-4-2(3)
42% Balbezit 58%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 6
56.2 gemiddelde waardering 64.1
solid Schieten formidable
solid Passen excellent
very good Verdedigen outstanding


10e minuut.
Valladares bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilag onderschept slim de pass. Ilag probeert naar een medespeler te passen. Skowron is nu in balbezit. Skowron haalt uit met een fantastische trap. Caterincă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Someşan is nu in balbezit. Lord onderschept slim de pass. Lord schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRTUS - fc.grajdana 0:1

14e minuut.
Daar is Lord, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lord speelt de bal door. Talenciak rent richting de bal. Talenciak geeft een hoge lob. Skowron maakt een snoekduik en kopt de bal. Caterincă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Bagaman kan de bal niet met de borst controleren. Lord verovert de bal door een tackle van achteren. Lord probeert naar een medespeler te passen. Pantea rent richting de bal. Pantea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Inworp. Esch komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Lord rent richting de bal. Lord geeft een lange en hoge pass. Skowron rent richting de bal. Skowron schiet op doel. Caterincă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRTUS - fc.grajdana 0:2

44e minuut.
Mureşanu kopt de bal weg. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord passt de bal met de wreef. Valladares bereikt de bal nog maar net als eerste. Valladares schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VIRTUS 80%, fc.grajdana 20%.
VIRTUS - fc.grajdana 0:2

46e minuut.
Talenciak geeft een lange en hoge pass. Valladares rent richting de bal. Houston legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Valladares raakt geblesseerd tijdens het duel. Valladares neemt de penalty, wat een uithaal! Caterincă bokst de bal weg.

51e minuut.
Karakushev passt de bal met de wreef. Talenciak is nu in balbezit. Houston tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Houston krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Grelecki met een sublieme pass. Klungelig pakt Esch de bal. Esch probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Valladares de bal. Valladares haalt uit met een fantastische trap. Caterincă bokst de bal weg. Skowron bereikt de bal nog maar net als eerste. Skowron haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Talenciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Talenciak speelt de bal door. Skowron rent richting de bal. Skowron draait met de bal, schiet en ... Caterincă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Skowron kopt de bal weg. Esch bereikt de bal nog maar net als eerste. Esch geeft een lange en hoge pass. Skowron rent richting de bal. Skowron haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Lord is nu in balbezit. Lord geeft een hoge lob. Skowron bereikt de bal nog maar net als eerste. Skowron haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRTUS - fc.grajdana 0:3

78e minuut.
Klungelig pakt Mureşanu de bal. Petković speelt de bal door. Talenciak rent richting de bal. Talenciak passt de bal zonder na te denken. Lord geeft een hoge lob. Caterincă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Petković passt de bal met de wreef. Bartkowski rent richting de bal. Bartkowski geeft een hoge lob. Skowron maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Bartkowski onderschept slim de pass. Bartkowski geeft een lange en hoge pass. Skowron bereikt de bal nog maar net als eerste. Skowron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VIRTUS - fc.grajdana 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VIRTUS 85%, fc.grajdana 15%.
VIRTUS - fc.grajdana 0:4