Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Unirea Focsani
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 24780
FC Unirea Focsani Turnu Magurele
433-n Tactiek corabia
35% Balbezit 65%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
37 gemiddelde waardering 68.6
good Schieten brilliant
good Passen excellent
average Verdedigen formidable


3e minuut.
Zagorodnîi probeert naar een medespeler te passen. Jabir bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabir probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cardoso da Silva de bal. Cardoso da Silva geeft een hoge lob. Postoacă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hoàng Thành heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unirea Focsani - Turnu Magurele 0:1

6e minuut.
Jabir probeert naar een medespeler te passen. Əjdərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Adu-Poku onderschept slim de pass. Szuszkiewicz rent richting de bal. Szuszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Ořech bokst de bal weg.

7e minuut.
Cardoso da Silva met een sublieme pass. Mandelli met een sublieme pass. Saarmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Saarmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saarmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Mare met de inworp. Zagorodnîi geeft een lange en hoge pass. Saarmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarmann schiet op doel. Postoacă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unirea Focsani - Turnu Magurele 0:2

11e minuut.
Cardoso da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso da Silva passt de bal met de wreef. Hoàng Thành rent richting de bal. Hoàng Thành haalt uit met een fantastische trap. Postoacă werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unirea Focsani - Turnu Magurele 0:3

12e minuut.
Hoàng Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Thành geeft de bal voor. Saarmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarmann draait met de bal, schiet en ... Postoacă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unirea Focsani - Turnu Magurele 0:4

14e minuut.
Saarmann is nu in balbezit. Sofianidis is nu in balbezit. Saarmann onderschept slim de pass. Saarmann draait met de bal, schiet en ... Postoacă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unirea Focsani - Turnu Magurele 0:5

17e minuut.
Zagorodnîi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandravelis begaat een overtreding. Zagorodnîi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jabir zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hoàng Thành rent richting de bal. Hoàng Thành haalt uit met een fantastische trap. Postoacă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unirea Focsani - Turnu Magurele 0:6

19e minuut.
Jabir geeft een hoge lob. Postoacă probeert naar een medespeler te passen. Adu-Poku kopt de bal weg. Szuszkiewicz is nu in balbezit. Szuszkiewicz schiet op doel. Ořech bokst de bal weg. Somjak speelt de bal door. Pierre rent richting de bal. Pierre schiet op doel. Ořech maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unirea Focsani - Turnu Magurele 1:6

22e minuut.
Cardoso da Silva is nu in balbezit. Cardoso da Silva geeft een hoge lob. Hoàng Thành heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Thành schiet op doel. Postoacă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Zagorodnîi geeft een hoge lob. Saarmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarmann met een sublieme pass. Hoàng Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Thành draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Sofianidis onderschept slim de pass. Sofianidis speelt de bal door. Hoàng Thành rent richting de bal. Hoàng Thành draait met de bal, schiet en ... Postoacă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unirea Focsani - Turnu Magurele 1:7

28e minuut.
Klungelig pakt Mandelli de bal. Mandelli geeft een hoge lob. Saarmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unirea Focsani - Turnu Magurele 1:8

29e minuut.
Daar is Szojda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szojda met een sublieme pass. Mandravelis is nu in balbezit. Hoàng Thành verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Thành haalt uit met een fantastische trap. Postoacă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Hoàng Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Thành passt de bal met de wreef. Cardoso da Silva rent richting de bal. Cardoso da Silva geeft een lange en hoge pass. Hoàng Thành maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Mare geeft een lange en hoge pass. Cardoso da Silva probeert de bal met de borst te controleren. Cardoso da Silva passt de bal in één keer door. Hoàng Thành is nu in balbezit. Hoàng Thành schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unirea Focsani - Turnu Magurele 1:9

40e minuut.
Mandelli rent richting de bal. Mandelli passt de bal in één keer door. Saarmann is nu in balbezit. Saarmann schiet op doel. Postoacă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unirea Focsani - Turnu Magurele 1:10

40e minuut.
Klungelig pakt Szuszkiewicz de bal. Szuszkiewicz passt de bal met de wreef. Mandelli rent richting de bal. Mandelli geeft de bal voor. Hoàng Thành springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unirea Focsani - Turnu Magurele 1:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Unirea Focsani 72%, Turnu Magurele 28%.
FC Unirea Focsani - Turnu Magurele 1:11

46e minuut.
Saarmann passt de bal zonder na te denken. Mandelli is nu in balbezit. Mandelli geeft de bal voor. Saarmann rent richting de bal. Saarmann schiet op doel. Postoacă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Zagorodnîi probeert naar een medespeler te passen. Mandelli probeert naar een medespeler te passen. Saarmann rent richting de bal. Daar is Saarmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saarmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Saarmann is nu in balbezit. Saarmann draait met de bal, schiet en ... Postoacă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unirea Focsani - Turnu Magurele 1:12

52e minuut.
Cardoso da Silva geeft de bal voor. Saarmann kopt de bal weg. Mandelli rent richting de bal. Mandelli geeft een hoge lob. Hoàng Thành maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unirea Focsani - Turnu Magurele 1:13

55e minuut.
Daar is Mandelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mandelli neemt de hoekschop. Hoàng Thành springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unirea Focsani - Turnu Magurele 1:14

57e minuut.
Hoàng Thành is nu in balbezit. Hoàng Thành geeft een hoge lob. Saarmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarmann haalt uit met een fantastische trap. Postoacă maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Saarmann rent richting de bal. Saarmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unirea Focsani - Turnu Magurele 1:15

62e minuut.
Szamborski verovert de bal door een tackle van achteren. Szamborski geeft een hoge lob. Saarmann rent richting de bal. Saarmann schiet op doel. Postoacă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unirea Focsani - Turnu Magurele 1:16

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Szuszkiewicz stond buitenspel. Jabir maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hoàng Thành is nu in balbezit. Hoàng Thành schiet op doel. Postoacă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unirea Focsani - Turnu Magurele 1:17

74e minuut.
Cardoso da Silva geeft de bal voor. Hoàng Thành kopt de bal weg. Saarmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unirea Focsani - Turnu Magurele 1:18

76e minuut.
Szojda geeft een lange en hoge pass. Dodson geeft een lange en hoge pass. Hoàng Thành kopt de bal weg. Klungelig pakt Saarmann de bal. Saarmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Saarmann rent richting de bal. Saarmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unirea Focsani - Turnu Magurele 1:19

79e minuut.
Pîrvulescu onderschept slim de pass. Szamborski verovert de bal door een tackle van achteren. Mare onderschept slim de pass. Hoàng Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Thành haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unirea Focsani - Turnu Magurele 1:20

81e minuut.
Cardoso da Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Cardoso da Silva passt de bal in één keer door. Hoàng Thành heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Thành schiet op doel. Postoacă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unirea Focsani - Turnu Magurele 1:21

83e minuut.
Saarmann geeft de bal voor. Szojda kopt de bal weg. Hoàng Thành is nu in balbezit. Zagorodnîi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorodnîi schiet op doel. Postoacă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Saarmann is nu in balbezit. Saarmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unirea Focsani - Turnu Magurele 1:22

86e minuut.
Mandelli is nu in balbezit. Mandelli passt de bal in één keer door. Hoàng Thành is nu in balbezit. Hoàng Thành schiet op doel. Postoacă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unirea Focsani - Turnu Magurele 1:23

90e minuut.
Hoàng Thành kopt de bal weg. Daar is Mandelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mandelli geeft de bal voor. Saarmann maakt een snoekduik en kopt de bal. Postoacă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unirea Focsani - Turnu Magurele 1:24

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Unirea Focsani 74%, Turnu Magurele 26%.
FC Unirea Focsani - Turnu Magurele 1:24