Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc.grajdana FC Unirea Focsani
4-4-2(3) Tactiek 433-n
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
24 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 3
60.1 gemiddelde waardering 39.6
excellent Schieten good
solid Passen adequate
excellent Verdedigen good


1e minuut.
Stănăşilă passt de bal met de wreef. Quintelier is nu in balbezit. Carpintero legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Carpintero krijgt een gele kaart. Quintelier raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Acıbadem neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.grajdana - FC Unirea Focsani 1:0

4e minuut.
Stănăşilă passt de bal zonder na te denken. Quintelier bereikt de bal nog maar net als eerste. Pîrvulescu rent richting de bal. Quintelier verovert de bal door een tackle van achteren. Quintelier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Bulatović passt de bal met de wreef. Valladares rent richting de bal. Valladares passt de bal in één keer door. Quintelier is nu in balbezit. Quintelier haalt uit met een fantastische trap. Postoacă bokst de bal weg. Acıbadem is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Buitenspel voor Valladares. Goede buitenspelval van de verdediging. Szojda maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bartkowski is nu in balbezit. Szuszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Szuszkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Acıbadem verovert de bal door een tackle van achteren. Acıbadem met een sublieme pass. Valladares rent richting de bal. Valladares schiet op doel. Postoacă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.grajdana - FC Unirea Focsani 2:0

22e minuut.
Mare probeert naar een medespeler te passen. Szojda is nu in balbezit. Szojda passt de bal in één keer door. Szuszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Orozco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Acıbadem passt de bal met de wreef. Bulatović rent richting de bal. Bulatović probeert naar een medespeler te passen. Quintelier is nu in balbezit. Quintelier haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Mare geeft de bal voor. Bruderek kopt de bal weg. Quintelier bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintelier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.grajdana - FC Unirea Focsani 3:0

36e minuut.
Carpintero geeft een hoge lob. Bartkowski geeft de bal voor. Quintelier is nu in balbezit. Acıbadem is nu in balbezit. Acıbadem draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Dreesen geeft de bal voor. Carpintero probeert de bal aan de voet te houden. Valladares rent richting de bal. Valladares haalt uit met een fantastische trap. Postoacă maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Valladares rent richting de bal. Valladares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.grajdana - FC Unirea Focsani 4:0

40e minuut.
Carpintero geeft een lange en hoge pass. Bruderek is nu in balbezit. Bruderek geeft de bal voor. Valladares is nu in balbezit. Valladares draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Słuszka rent richting de bal. Pierre onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sofianidis zal de hoekschop nemen. Pierre krijgt zijn hoofd ertegen. Orozco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bartkowski is nu in balbezit. Szuszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Szuszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc.grajdana - FC Unirea Focsani 4:1

45e minuut.
Bartkowski is nu in balbezit. Bartkowski passt de bal in één keer door. Bulatović is nu in balbezit. Bulatović speelt de bal door. Quintelier is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc.grajdana 38%, FC Unirea Focsani 62%.
fc.grajdana - FC Unirea Focsani 4:1

61e minuut.
Bulatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Acıbadem rent richting de bal. Acıbadem probeert naar een medespeler te passen. Quintelier is nu in balbezit. Quintelier draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Quintelier bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintelier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.grajdana - FC Unirea Focsani 5:1

65e minuut.
Carpintero bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintelier onderschept slim de pass. Acıbadem bereikt de bal nog maar net als eerste. Acıbadem schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Valladares kopt de bal weg. Mandravelis rent richting de bal. Mandravelis passt de bal in één keer door. Szuszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Orozco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Acıbadem geeft de bal voor. Pîrvulescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Szojda de bal. Quintelier is nu in balbezit. Quintelier draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Valladares rent richting de bal. Valladares draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc.grajdana - FC Unirea Focsani 6:1

74e minuut.
Valladares is nu in balbezit. Szojda is nu in balbezit. Valladares verovert de bal door een tackle van achteren. Valladares draait met de bal, schiet en ... Postoacă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.grajdana - FC Unirea Focsani 7:1

75e minuut.
Bruderek rent richting de bal. Bruderek geeft een hoge lob. Bartkowski kopt de bal weg. Valladares is nu in balbezit. Valladares haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Acıbadem heeft problemen om de bal te vangen. Carpintero onderschept slim de pass. Valladares is nu in balbezit. Valladares haalt uit met een fantastische trap. Postoacă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Acıbadem is nu in balbezit. Acıbadem geeft de bal voor. Carpintero kan de bal niet met de borst controleren. Quintelier rent richting de bal. Quintelier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc.grajdana - FC Unirea Focsani 8:1

86e minuut.
Dreesen neemt vlug de vrije trap. Annunzi rent richting de bal. Annunzi probeert naar een medespeler te passen. Valladares rent richting de bal. Valladares schiet op doel. Postoacă bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.grajdana - FC Unirea Focsani 9:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc.grajdana 23%, FC Unirea Focsani 77%.
fc.grajdana - FC Unirea Focsani 9:1