Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Turnu Magurele Übermacht
corabia Tactiek angebot
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
68.8 gemiddelde waardering 60.5
outstanding Schieten very good
excellent Passen solid
outstanding Verdedigen formidable


3e minuut.
Salviati kopt de bal weg. Pascalin rent richting de bal. Jabir rent richting de bal. Asəfov onderschept slim de pass. Asəfov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Saarmann is nu in balbezit. Rogoz probeert naar een medespeler te passen. Rymarz kopt de bal weg. Hoàng Thành is nu in balbezit. Hoàng Thành draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Somjak verovert de bal door een tackle van achteren. Somjak probeert naar een medespeler te passen. Mandelli met een sublieme pass. Saarmann is nu in balbezit. Saarmann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Mandelli rent richting de bal. Mandelli geeft de bal voor. Daar is Asəfov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saarmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarmann haalt uit met een fantastische trap. Rogoz bokst de bal weg.

17e minuut.
Mandelli haalt uit met een fantastische trap. Cardoso da Silva is nu in balbezit. Cardoso da Silva geeft de bal voor. Hoàng Thành springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turnu Magurele - Übermacht 1:0

21e minuut.
Asəfov onderschept slim de pass. Asəfov passt de bal in één keer door. Bolchiş is nu in balbezit. Bolchiş geeft de bal voor. Tenu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Mihaljčić onderschept slim de pass. Mihaljčić geeft een lange en hoge pass. Bolchiş probeert naar een medespeler te passen. Pascalin is nu in balbezit. Pascalin draait met de bal, schiet en ... Ořech bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Turnu Magurele - Übermacht 1:1

29e minuut.
Asəfov geeft de bal voor. Rymarz met een sublieme pass. Cardoso da Silva probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Thành rent richting de bal. Hoàng Thành haalt uit met een fantastische trap. Rogoz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Cardoso da Silva rent richting de bal. Kokott tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cardoso da Silva is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jabir zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Staniec kopt de bal weg. Mandelli probeert naar een medespeler te passen. Saarmann is nu in balbezit. Saarmann draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Asəfov passt de bal met de wreef. Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rymarz maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Rymarz moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Rymarz schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Pascalin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Asəfov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tenu rent richting de bal. Tenu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Turnu Magurele - Übermacht 1:2

41e minuut.
Kokott probeert naar een medespeler te passen. Mandelli is nu in balbezit. Mandelli passt de bal met de wreef. Saarmann rent richting de bal. Saarmann haalt uit met een fantastische trap. Rogoz bokst de bal weg.

44e minuut.
Jabir verovert de bal door een tackle van achteren. Jabir speelt de bal door. Mandelli speelt de bal door. Hoàng Thành rent richting de bal. Hoàng Thành draait met de bal, schiet en ... Rogoz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Hoàng Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hoàng Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Thành schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Turnu Magurele - Übermacht 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turnu Magurele 47%, Übermacht 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Turnu Magurele - Übermacht 2:2

49e minuut.
Daar is Kokott, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cardoso da Silva rent richting de bal. Cardoso da Silva speelt de bal door. Hoàng Thành rent richting de bal. Hoàng Thành haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Fleites bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleites probeert naar een medespeler te passen. Somjak rent richting de bal. Tenu onderschept slim de pass. Tenu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Staniec kopt de bal weg. Asəfov rent richting de bal. Asəfov passt de bal in één keer door. Bolchiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolchiş geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Kokott bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokott geeft een lange en hoge pass. Bolchiş speelt de bal door. Pascalin rent richting de bal. Pascalin schiet op doel. Ořech kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Menéndez Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Menéndez Márquez geeft een lange en hoge pass. Mandelli geeft de bal voor. Hoàng Thành is nu in balbezit. Hoàng Thành draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Szamborski geeft de bal voor. Staniec kopt de bal weg. Mandelli is nu in balbezit. Mandelli geeft een hoge lob. Saarmann springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Mihaljčić passt de bal met de wreef. Tenu rent richting de bal. Tenu passt de bal in één keer door. Pascalin is nu in balbezit. Pascalin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Cardoso da Silva rent richting de bal. Kokott verovert de bal door een tackle van achteren. Kokott probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Thành rent richting de bal. Hoàng Thành draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turnu Magurele 52%, Übermacht 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Turnu Magurele - Übermacht 2:2