Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga III.01
  • Stadion: fc.edi Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 25936
fc.edi Seriosii
non combat Tactiek fff
46% Balbezit 54%
94% Spel op eigen helft 6%
0 Doelpogingen 56
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 52.1
adequate Schieten formidable
good Passen excellent
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Pinto onderschept slim de pass. Pinto speelt de bal door. Ratajczak rent richting de bal. Ratajczak speelt de bal door. Tapar met een sublieme pass. Virtejaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Benard controleert de bal met de borst. Ratajczak met een sublieme pass. De Ornelas bereikt de bal nog maar net als eerste. De Ornelas schiet op doel. Virtejaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - Seriosii 0:1

5e minuut.
Ratajczak speelt de bal door. Chojecki rent richting de bal. Chojecki passt de bal zonder na te denken. De Ornelas bereikt de bal nog maar net als eerste. De Ornelas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Ratajczak met een sublieme pass. Benard probeert de bal aan de voet te houden. De Ornelas is nu in balbezit. De Ornelas schiet op doel. Virtejaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - Seriosii 0:2

14e minuut.
Daar is Vasiljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasiljević passt de bal in één keer door. De Ornelas is nu in balbezit. De Ornelas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - Seriosii 0:3

16e minuut.
Bocăneală bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocăneală geeft de bal voor. Serzedelo probeert naar een medespeler te passen. De Ornelas bereikt de bal nog maar net als eerste. De Ornelas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Daar is Tapar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tapar passt de bal met de wreef. De Ornelas bereikt de bal nog maar net als eerste. De Ornelas draait met de bal, schiet en ... Virtejaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - Seriosii 0:4

20e minuut.
Daar is De Ornelas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Ornelas passt de bal in één keer door. Chojecki rent richting de bal. Chojecki schiet op doel. Virtejaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - Seriosii 0:5

23e minuut.
Pinto heeft problemen om de bal te vangen. Pinto speelt de bal door. De Ornelas rent richting de bal. De Ornelas schiet op doel. Virtejaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - Seriosii 0:6

24e minuut.
Ratajczak is nu in balbezit. Ratajczak speelt de bal door. De Ornelas is nu in balbezit. De Ornelas schiet op doel. Virtejaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - Seriosii 0:7

25e minuut.
Corporean geeft een hoge lob. Ratajczak probeert naar een medespeler te passen. De Ornelas bereikt de bal nog maar net als eerste. De Ornelas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - Seriosii 0:8

27e minuut.
De Ornelas bereikt de bal nog maar net als eerste. De Ornelas speelt de bal door. Chojecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojecki haalt uit met een fantastische trap. Virtejaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - Seriosii 0:9

31e minuut.
Lero trapt de bal weg van het doel. Benard kopt de bal weg. De Ornelas rent richting de bal. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Ratajczak passt de bal in één keer door. Tapar is nu in balbezit. Tapar probeert naar een medespeler te passen. De Ornelas rent richting de bal. De Ornelas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - Seriosii 0:10

35e minuut.
Chojecki rent richting de bal. Chojecki passt de bal met de wreef. Pinto rent richting de bal. Pinto schiet op doel. Virtejaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - Seriosii 0:11

36e minuut.
Wilk passt de bal in één keer door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vasiljević zal de hoekschop nemen. De Ornelas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - Seriosii 0:12

38e minuut.
Jerez speelt de bal door. Corporean is nu in balbezit. Corporean geeft een lange en hoge pass. De Ornelas rent richting de bal. De Ornelas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - Seriosii 0:13

39e minuut.
Jerez geeft de bal voor. Pinto kopt de bal weg. De Ornelas bereikt de bal nog maar net als eerste. De Ornelas draait met de bal, schiet en ... Virtejaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - Seriosii 0:14

41e minuut.
Ratajczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczak geeft de bal voor. Chojecki is nu in balbezit. Chojecki schiet op doel. Virtejaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - Seriosii 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc.edi 95%, Seriosii 5%.
fc.edi - Seriosii 0:15

46e minuut.
Mendoza komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Ratajczak probeert naar een medespeler te passen. Chojecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojecki probeert naar een medespeler te passen. De Ornelas rent richting de bal. De Ornelas haalt uit met een fantastische trap. Virtejaru bokst de bal weg. De Ornelas bereikt de bal nog maar net als eerste. De Ornelas schiet op doel. Virtejaru bokst de bal weg.

48e minuut.
Benard verovert de bal door een tackle van achteren. Serzedelo onderschept slim de pass. Serzedelo probeert naar een medespeler te passen. De Ornelas is nu in balbezit. De Ornelas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De Ornelas rent richting de bal. De Ornelas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - Seriosii 0:16

51e minuut.
Chojecki passt de bal in één keer door. Serzedelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Serzedelo passt de bal met de wreef. De Ornelas rent richting de bal. De Ornelas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Ratajczak onderschept slim de pass. Ratajczak passt de bal met de wreef. De Ornelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto schiet op doel. Virtejaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chojecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - Seriosii 0:17

57e minuut.
Vasiljević rent richting de bal. Vasiljević passt de bal zonder na te denken. Chojecki rent richting de bal. Chojecki schiet op doel. Virtejaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. De Ornelas bereikt de bal nog maar net als eerste. De Ornelas schiet op doel. Virtejaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tapar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pinto is nu in balbezit. Pinto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - Seriosii 0:18

59e minuut.
Chojecki rent richting de bal. Chojecki passt de bal in één keer door. Pinto rent richting de bal. Pinto haalt uit met een fantastische trap. Virtejaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - Seriosii 0:19

60e minuut.
Vasiljević met de inworp. Chojecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojecki met een sublieme pass. Pinto heeft problemen om de bal te vangen. Pinto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chojecki is nu in balbezit. Chojecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - Seriosii 0:20

62e minuut.
Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto probeert naar een medespeler te passen. De Ornelas is nu in balbezit. De Ornelas draait met de bal, schiet en ... Virtejaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - Seriosii 0:21

64e minuut.
Vasiljević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chojecki is nu in balbezit. Chojecki passt de bal in één keer door. Pinto is nu in balbezit. Pinto draait met de bal, schiet en ... Virtejaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De Ornelas rent richting de bal. De Ornelas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - Seriosii 0:22

68e minuut.
Tapar heeft problemen om de bal te vangen. De Ornelas is nu in balbezit. De Ornelas passt de bal zonder na te denken. Chojecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - Seriosii 0:23

70e minuut.
Vasiljević met de inworp. Ratajczak rent richting de bal. Ratajczak geeft de bal voor. Tapar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - Seriosii 0:24

73e minuut.
Chojecki rent richting de bal. Chojecki passt de bal met de wreef. Serzedelo speelt de bal door. De Ornelas is nu in balbezit. De Ornelas draait met de bal, schiet en ... Virtejaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto haalt uit met een fantastische trap. Virtejaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Chojecki speelt de bal door. Daar is Tapar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tapar speelt de bal door. Pinto rent richting de bal. Pinto schiet op doel. Virtejaru bokst de bal weg. De Ornelas rent richting de bal. De Ornelas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Ratajczak probeert naar een medespeler te passen. Tapar heeft problemen om de bal te vangen. Tapar probeert naar een medespeler te passen. De Ornelas is nu in balbezit. De Ornelas haalt uit met een fantastische trap. Virtejaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Tapar is nu in balbezit. Tapar speelt de bal door. Daar is De Ornelas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Ornelas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Pinto passt de bal in één keer door. Tapar is nu in balbezit. Tapar passt de bal in één keer door. Chojecki is nu in balbezit. Chojecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De Ornelas heeft problemen om de bal te vangen. Chojecki rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Vasiljević kopt de bal weg. Klungelig pakt De Ornelas de bal. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto passt de bal zonder na te denken. Chojecki rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vasiljević geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pinto springt en kopt de bal. Virtejaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - Seriosii 0:25

83e minuut.
Vasiljević met een sublieme pass. Tapar rent richting de bal. Tapar probeert naar een medespeler te passen. De Ornelas is nu in balbezit. De Ornelas haalt uit met een fantastische trap. Virtejaru bokst de bal weg. Chojecki heeft problemen om de bal te vangen. Chojecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - Seriosii 0:26

87e minuut.
Jerez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerez geeft de bal voor. Serzedelo kopt de bal weg. De Ornelas heeft problemen om de bal te vangen. De Ornelas haalt uit met een fantastische trap. Virtejaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

89e minuut.
Beliczky met een sublieme pass. Klungelig pakt Vasiljević de bal. Vasiljević probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Serzedelo de bal. Serzedelo passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc.edi 93%, Seriosii 7%.
fc.edi - Seriosii 0:26