Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga III.01
  • Stadion: Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 38409
Travelers F.C. FRONTIERA
10++ Tactiek barca
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
62.5 gemiddelde waardering 58.4
formidable Schieten very good
very good Passen very good
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Cimmini is nu in balbezit. Klungelig pakt Cimmini de bal. Cimmini geeft de bal voor. Ciupitu krijgt zijn hoofd ertegen. Rudnicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dvéri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Nuţiu passt de bal zonder na te denken. Amariei rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Stuligłowa ... Strafschop! Stuligłowa krijgt een gele kaart. Amariei is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Amariei kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Balestro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ciupitu stond buitenspel. Rudnicki neemt vlug de vrije trap. Amariei is nu in balbezit. Amariei schiet op doel. Balestro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Carpinteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Maćkowiak rent richting de bal. Maćkowiak passt de bal met de wreef. Zitoumi is nu in balbezit. Zitoumi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Idoraş met de inworp. Bəşirli rent richting de bal. Bəşirli geeft een hoge lob. Amariei springt en kopt de bal. Balestro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Travelers - F.C. FRONTIERA 0:1

44e minuut.
Wojciechowski rent richting de bal. Wojciechowski geeft de bal voor. Rudnicki probeert naar een medespeler te passen. Ciupitu is nu in balbezit. Ciupitu draait met de bal, schiet en ... Dvéri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Inworp. Coman komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Travelers 45%, F.C. FRONTIERA 55%.
Travelers - F.C. FRONTIERA 0:1

46e minuut.
Bednarek komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Yakışık passt de bal zonder na te denken. Wojciechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciechowski geeft een hoge lob. Ciupitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciupitu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Maćkowiak geeft de bal voor. Rätz kopt de bal weg. Daar is Reis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reis geeft de bal voor. Ciupitu maakt een snoekduik en kopt de bal. Dvéri bokst de bal weg.

72e minuut.
Stuligłowa rent richting de bal. Stuligłowa geeft een hoge lob. Buitenspel voor Ciupitu. Goede buitenspelval van de verdediging. Coman neemt vlug de vrije trap. Amariei bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Travelers - F.C. FRONTIERA 0:2

74e minuut.
Nuţiu passt de bal met de wreef. Idoraş rent richting de bal. Idoraş met een sublieme pass. Amariei is nu in balbezit. Amariei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Wojciechowski heeft problemen om de bal te vangen. Amariei rent richting de bal. Wojciechowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wojciechowski krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Carpinteiro is nu in balbezit. Reis geeft de bal voor. Stręt heeft problemen om de bal te vangen. Ciupitu rent richting de bal. Ciupitu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Stręt geeft een hoge lob. Rätz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rätz geeft de bal voor. Ciupitu is nu in balbezit. Ciupitu schiet op doel. Dvéri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Travelers 40%, F.C. FRONTIERA 60%.
Travelers - F.C. FRONTIERA 0:2