Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rubin Kazan e_clerrru
Nancucheo Tactiek trei
48% Balbezit 52%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.6 gemiddelde waardering 63.5
zeer goed Schieten uitmuntend
uitstekend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Glover haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Nasser de bal onder controle te krijgen. Alibert met een sublieme pass. Hradecký rent richting de bal. Hradecký schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hradecký rent richting de bal. Hradecký draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rubin Kazan - e_clerrru 0:1

7e minuut.
Barracosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barracosa passt de bal zonder na te denken. Hradecký is nu in balbezit. Hradecký haalt uit met een fantastische trap. Skourtis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rubin Kazan - e_clerrru 0:2

15e minuut.
Dziuba rent richting de bal. Dziuba geeft de bal voor. Holinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Holinka geeft een lange en hoge pass. Glover springt en kopt de bal. Muir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Maguinho rent richting de bal. Maguinho geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dziuba de bal. Glover bereikt de bal nog maar net als eerste. Glover schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Piekarz rent richting de bal. Piekarz geeft een hoge lob. Carioti kopt de bal weg. Hradecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Hradecký schiet op doel. Skourtis bokst de bal weg.

26e minuut.
Bengua is nu in balbezit. Barracosa verovert de bal door een tackle van achteren. Barracosa met een sublieme pass. Carioti bereikt de bal nog maar net als eerste. Carioti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Alibert passt de bal met de wreef. Zafertepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Barracosa probeert naar een medespeler te passen. Hradecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Hradecký haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Maguinho verovert de bal door een tackle van achteren. Maguinho speelt de bal door. Ustael speelt de bal door. Sakamoto is nu in balbezit. Sakamoto draait met de bal, schiet en ... Muir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Pontin is nu in balbezit. Pontin geeft een lange en hoge pass. Barracosa heeft problemen om de bal te vangen. Glover bereikt de bal nog maar net als eerste. Glover haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rubin Kazan 40%, e_clerrru 60%.
Rubin Kazan - e_clerrru 0:2

53e minuut.
Pontin passt de bal zonder na te denken. Barracosa is nu in balbezit. Barracosa passt de bal in één keer door. Glover rent richting de bal. Glover haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Barracosa met een sublieme pass. Alibert is nu in balbezit. Alibert passt de bal in één keer door. Hradecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Hradecký haalt uit met een fantastische trap. Skourtis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Bengua bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bengua met een sublieme pass. Glover is nu in balbezit. Glover haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Pontin kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sakamoto de bal onder controle te krijgen. Bengua speelt de bal door. Glover is nu in balbezit. Glover haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Moutsios is nu in balbezit. Moutsios speelt de bal door. Hradecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Hradecký draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rubin Kazan - e_clerrru 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rubin Kazan 37%, e_clerrru 63%.
Rubin Kazan - e_clerrru 0:3