Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WALLACHIA fc.edi
univ Tactiek non combat
48% Balbezit 52%
6% Spel op eigen helft 94%
64 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54 gemiddelde waardering 39.2
outstanding Schieten adequate
very good Passen adequate
very good Verdedigen adequate


1e minuut.
Chyba bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyba passt de bal in één keer door. Dugonics rent richting de bal. Dugonics geeft de bal voor. Roma springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - fc.edi 1:0

5e minuut.
Taroni rent richting de bal. Taroni geeft de bal voor. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - fc.edi 2:0

8e minuut.
Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma speelt de bal door. Lord heeft problemen om de bal te vangen. Lord draait met de bal, schiet en ... Ursu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - fc.edi 3:0

9e minuut.
Dugonics bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugonics speelt de bal door. Roma speelt de bal door. Lord is nu in balbezit. Lord draait met de bal, schiet en ... Ursu bokst de bal weg.

10e minuut.
Roma rent richting de bal. Lord is nu in balbezit. Wilk begaat een overtreding. Wilk krijgt een gele kaart. Lord raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dugonics neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Daar is Hall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hall probeert naar een medespeler te passen. Dugonics probeert naar een medespeler te passen. Lord rent richting de bal. Lord schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - fc.edi 4:0

12e minuut.
Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord probeert naar een medespeler te passen. Roma is nu in balbezit. Roma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Zarabi passt de bal met de wreef. Areni is nu in balbezit. Areni speelt de bal door. Roma is nu in balbezit. Roma draait met de bal, schiet en ... Ursu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lord heeft problemen om de bal te vangen. Lord haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - fc.edi 5:0

14e minuut.
Inworp. Areni met een snelle inworp. Dugonics speelt de bal door. Lord heeft problemen om de bal te vangen. Lord schiet op doel. Ursu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Roma rent richting de bal. De bal raakt de paal. Roma rent richting de bal. Roma schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - fc.edi 6:0

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Areni met een snelle inworp. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord haalt uit met een fantastische trap. Ursu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - fc.edi 7:0

17e minuut.
Inworp. Areni met de inworp. Lord met een sublieme pass. Roma rent richting de bal. Roma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - fc.edi 8:0

17e minuut.
Areni neemt de hoekschop. Lord probeert naar een medespeler te passen. Roma rent richting de bal. Roma schiet op doel. Ursu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - fc.edi 9:0

18e minuut.
Wilk passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Spinozzi de bal. Roma onderschept slim de pass. Roma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - fc.edi 10:0

19e minuut.
Taroni met een sublieme pass. Daar is Lord, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lord met een sublieme pass. Roma is nu in balbezit. Roma haalt uit met een fantastische trap. Ursu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Hall geeft een hoge lob. Roma controleert de bal met de borst. Lord rent richting de bal. Lord haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - fc.edi 11:0

23e minuut.
Areni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lord is nu in balbezit. Lord probeert naar een medespeler te passen. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - fc.edi 12:0

25e minuut.
Areni bereikt de bal nog maar net als eerste. Areni geeft de bal voor. Roma rent richting de bal. Roma schiet op doel. Ursu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - fc.edi 13:0

27e minuut.
Taroni rent richting de bal. Taroni probeert naar een medespeler te passen. Dugonics met een sublieme pass. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma draait met de bal, schiet en ... Paal!

28e minuut.
Areni geeft een lange en hoge pass. Roma is nu in balbezit. Lord is nu in balbezit. Lord schiet op doel. Ursu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Wietecha onderschept slim de pass. Wietecha speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Areni zal de hoekschop nemen. Lord maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Areni neemt de hoekschop. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord haalt uit met een fantastische trap. Ursu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - fc.edi 14:0

30e minuut.
Ursu speelt de bal door. Egger probeert naar een medespeler te passen. Areni bereikt de bal nog maar net als eerste. Areni geeft de bal voor. Roma maakt een snoekduik en kopt de bal. Ursu bokst de bal weg. Lord is nu in balbezit. Lord schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - fc.edi 15:0

33e minuut.
Chyba met een sublieme pass. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - fc.edi 16:0

35e minuut.
Hall passt de bal in één keer door. Daar is Roma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roma passt de bal zonder na te denken. Areni bereikt de bal nog maar net als eerste. Areni geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Areni met de inworp. Lord met een sublieme pass. Roma rent richting de bal. Roma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - fc.edi 17:0

39e minuut.
Areni verovert de bal door een tackle van achteren. Areni passt de bal in één keer door. Roma is nu in balbezit. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord haalt uit met een fantastische trap. Ursu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Roma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roma draait met de bal, schiet en ... Ursu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - fc.edi 18:0

41e minuut.
Dugonics rent richting de bal. Dugonics passt de bal zonder na te denken. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - fc.edi 19:0

42e minuut.
Egger kopt de bal weg. Lord rent richting de bal. Roma rent richting de bal. Roma schiet op doel. Ursu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ursu trapt de bal weg. Taroni probeert naar een medespeler te passen. Atencio probeert naar een medespeler te passen. Areni rent richting de bal. Areni geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Areni bereikt de bal nog maar net als eerste. Areni passt de bal in één keer door. Lord probeert naar een medespeler te passen. Roma heeft problemen om de bal te vangen. Roma schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord schiet op doel. Paal! Daar is Spinozzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spinozzi passt de bal met de wreef. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Areni zal de hoekschop nemen. Lord maakt een snoekduik en kopt de bal. Ursu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Roma is nu in balbezit. Roma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - fc.edi 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 8%, fc.edi 92%.
WALLACHIA - fc.edi 20:0

47e minuut.
Areni is nu in balbezit. Areni probeert naar een medespeler te passen. Roma probeert de bal aan de voet te houden. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - fc.edi 21:0

48e minuut.
Klungelig pakt Wilk de bal. Wilk probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Areni neemt de hoekschop. Lord kopt de bal weg. Ursu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Roma rent richting de bal. Roma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - fc.edi 22:0

50e minuut.
Lord rent richting de bal. Lord met een sublieme pass. Roma is nu in balbezit. Roma schiet op doel. Ursu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - fc.edi 23:0

50e minuut.
Wilk probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Areni met een snelle inworp. Dugonics is nu in balbezit. Dugonics passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Areni is nu in balbezit. Areni met een sublieme pass. Daar is Lord, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lord draait met de bal, schiet en ... Ursu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - fc.edi 24:0

53e minuut.
Iupceanu is nu in balbezit. Iupceanu passt de bal in één keer door. Chacón probeert de bal met de borst te controleren. Roma rent richting de bal. Roma haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Dugonics bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugonics speelt de bal door. Roma rent richting de bal. Roma schiet op doel. Ursu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - fc.edi 25:0

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ursu trapt de bal weg. Lord kopt de bal weg. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma draait met de bal, schiet en ... Ursu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Atencio probeert naar een medespeler te passen. Daar is Areni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Areni geeft een lange en hoge pass. Roma heeft problemen om de bal te vangen. Roma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - fc.edi 26:0

60e minuut.
Lemonis komt het veld opgelopen. Pllana komt het veld opgelopen. Weissinger komt het veld opgelopen. Okienko komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Weissinger passt de bal zonder na te denken. Dugonics met een sublieme pass. Okienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Okienko probeert naar een medespeler te passen. Lord rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - fc.edi 27:0

63e minuut.
Lord is nu in balbezit. Okienko heeft problemen om de bal te vangen. Lord is nu in balbezit. Lord draait met de bal, schiet en ... Ursu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - fc.edi 28:0

66e minuut.
Taroni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lord is nu in balbezit. Okienko rent richting de bal. Okienko haalt uit met een fantastische trap. Ursu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - fc.edi 29:0

67e minuut.
Taroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Taroni met een sublieme pass. Weissinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugonics rent richting de bal. Dugonics passt de bal met de wreef. Ursu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Weissinger verovert de bal door een tackle van achteren. Weissinger speelt de bal door. Okienko rent richting de bal. Okienko draait met de bal, schiet en ... Ursu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - fc.edi 30:0

69e minuut.
Lord probeert naar een medespeler te passen. Taroni is nu in balbezit. Taroni passt de bal in één keer door. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - fc.edi 31:0

70e minuut.
Vujanović komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Atencio is nu in balbezit. Atencio passt de bal met de wreef. Dugonics met een sublieme pass. Okienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Okienko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - fc.edi 32:0

73e minuut.
Daar is Vujanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iupceanu rent richting de bal. Vujanović verovert de bal door een tackle van achteren. Vujanović schiet op doel. Ursu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - fc.edi 33:0

74e minuut.
Jerez bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Weissinger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vujanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujanović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Taroni is nu in balbezit. Dugonics probeert naar een medespeler te passen. Okienko rent richting de bal. Okienko draait met de bal, schiet en ... Ursu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - fc.edi 34:0

77e minuut.
Weissinger met een snelle inworp. Vujanović rent richting de bal. Vujanović speelt de bal door. Okienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Okienko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - fc.edi 35:0

80e minuut.
Wietecha probeert de bal met de borst te controleren. Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall passt de bal met de wreef. Weissinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Weissinger geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall passt de bal met de wreef. Weissinger geeft de bal voor. Vujanović krijgt zijn hoofd ertegen. Ursu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - fc.edi 36:0

82e minuut.
Vujanović is nu in balbezit. Vujanović speelt de bal door. Daar is Okienko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okienko haalt uit met een fantastische trap. Ursu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - fc.edi 37:0

83e minuut.
Daar is Wilk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okienko is nu in balbezit. Okienko met een sublieme pass. Dugonics speelt de bal door. Vujanović heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dugonics neemt de hoekschop. Vujanović maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - fc.edi 38:0

84e minuut.
Wilk passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Weissinger met de inworp. Dugonics is nu in balbezit. Dugonics geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Hall speelt de bal door. Weissinger met een sublieme pass. Okienko is nu in balbezit. Okienko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - fc.edi 39:0

87e minuut.
Maghiaru geeft een hoge lob. Lemonis probeert naar een medespeler te passen. Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall passt de bal in één keer door. Weissinger geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Ursu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Okienko bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - fc.edi 40:0

88e minuut.
Daar is Wilk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okienko verovert de bal door een tackle van achteren. Vujanović rent richting de bal. Vujanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - fc.edi 41:0

89e minuut.
Ursu speelt de bal door. Dugonics rent richting de bal. Dugonics probeert naar een medespeler te passen. Okienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Okienko schiet op doel. Ursu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Weissinger met de inworp. Vujanović rent richting de bal. Vujanović met een sublieme pass. Okienko rent richting de bal. Okienko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - fc.edi 42:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 5%, fc.edi 95%.
WALLACHIA - fc.edi 42:0