Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga III.01
  • Stadion: fc.edi Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 25164
fc.edi WALLACHIA
non combat Tactiek univ
47% Balbezit 53%
94% Spel op eigen helft 6%
0 Doelpogingen 53
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.9 gemiddelde waardering 52.2
redelijk Schieten uitmuntend
redelijk Passen uitstekend
redelijk Verdedigen solide


3e minuut.
Weissinger is nu in balbezit. Weissinger geeft een hoge lob. Vujanović heeft problemen om de bal te vangen. Okienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Okienko haalt uit met een fantastische trap. Virtejaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Vujanović de bal. Lademann onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dugonics zal de hoekschop nemen. Vujanović maakt een snoekduik en kopt de bal. Virtejaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Okienko rent richting de bal. Okienko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - WALLACHIA 0:1

5e minuut.
Weissinger met de inworp. Vujanović probeert naar een medespeler te passen. Okienko rent richting de bal. Okienko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Okienko is nu in balbezit. Okienko passt de bal zonder na te denken. Vujanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujanović draait met de bal, schiet en ... Virtejaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - WALLACHIA 0:2

7e minuut.
Lademann geeft een hoge lob. Dugonics probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kupisz probeert naar een medespeler te passen. Okienko rent richting de bal. Okienko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Virtejaru speelt de bal door. Kupisz speelt de bal door. Weissinger rent richting de bal. Weissinger geeft de bal voor. Okienko krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Weissinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Weissinger speelt de bal door. Vujanović rent richting de bal. Vujanović draait met de bal, schiet en ... Virtejaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - WALLACHIA 0:3

15e minuut.
Kuffner kopt de bal weg. Daar is Weissinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weissinger probeert naar een medespeler te passen. Vujanović rent richting de bal. Vujanović schiet op doel. Virtejaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Okienko is nu in balbezit. Okienko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - WALLACHIA 0:4

17e minuut.
Dugonics bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugonics probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Okienko de bal. Okienko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - WALLACHIA 0:5

18e minuut.
Weissinger is nu in balbezit. Weissinger passt de bal met de wreef. Okienko heeft problemen om de bal te vangen. Okienko haalt uit met een fantastische trap. Virtejaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Dugonics bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugonics schiet op doel. Virtejaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - WALLACHIA 0:6

21e minuut.
Vujanović rent richting de bal. Vujanović passt de bal met de wreef. Okienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Okienko schiet op doel. Virtejaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - WALLACHIA 0:7

24e minuut.
Dugonics rent richting de bal. Dugonics met een sublieme pass. Vujanović rent richting de bal. Vujanović draait met de bal, schiet en ... Virtejaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - WALLACHIA 0:8

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Weissinger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kupisz probeert naar een medespeler te passen. Vujanović is nu in balbezit. Vujanović haalt uit met een fantastische trap. Virtejaru bokst de bal weg. Okienko rent richting de bal. Okienko draait met de bal, schiet en ... Paal! Okienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Okienko haalt uit met een fantastische trap. Virtejaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - WALLACHIA 0:9

28e minuut.
Lademann met een sublieme pass. Daar is Codrea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Codrea passt de bal met de wreef. Okienko geeft een hoge lob. Vujanović krijgt zijn hoofd ertegen. Virtejaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Klungelig pakt Dugonics de bal. Dugonics speelt de bal door. Vujanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - WALLACHIA 0:10

31e minuut.
Benard met een sublieme pass. Daar is Lademann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vujanović met een sublieme pass. Dugonics rent richting de bal. Dugonics draait met de bal, schiet en ... Virtejaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Okienko speelt de bal door. Vujanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - WALLACHIA 0:11

33e minuut.
Kupisz speelt de bal door. Dugonics rent richting de bal. Dugonics probeert naar een medespeler te passen. Okienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Okienko haalt uit met een fantastische trap. Virtejaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Dugonics is nu in balbezit. Dugonics passt de bal zonder na te denken. Vujanović rent richting de bal. Vujanović haalt uit met een fantastische trap. Lero probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Weissinger zal de hoekschop nemen. Vujanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujanović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Benard bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupisz verovert de bal door een tackle van achteren. Kupisz passt de bal met de wreef. Okienko rent richting de bal. Okienko haalt uit met een fantastische trap. Virtejaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vujanović is nu in balbezit. Vujanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - WALLACHIA 0:12

41e minuut.
Weissinger met de inworp. Klungelig pakt Dugonics de bal. Dugonics speelt de bal door. Vujanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujanović draait met de bal, schiet en ... Virtejaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Okienko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vujanović rent richting de bal. Vujanović schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - WALLACHIA 0:13

42e minuut.
Benard speelt de bal door. Lademann probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Weissinger met een snelle inworp. Vujanović met een sublieme pass. Virtejaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Okienko rent richting de bal. Okienko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - WALLACHIA 0:14

44e minuut.
Daar is Chyba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hall rent richting de bal. Hall speelt de bal door. Weissinger rent richting de bal. Weissinger geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Pllana komt het veld opgelopen. Roma komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc.edi 93%, WALLACHIA 7%.
fc.edi - WALLACHIA 0:14

46e minuut.
Benard bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupisz onderschept slim de pass. Kupisz passt de bal met de wreef. Weissinger heeft problemen om de bal te vangen. Weissinger geeft de bal voor. Virtejaru bokst de bal weg. Klungelig pakt Roma de bal. Roma schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - WALLACHIA 0:15

49e minuut.
Weissinger geeft de bal voor. Kupisz kopt de bal weg. Roma is nu in balbezit. Roma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - WALLACHIA 0:16

50e minuut.
Iupceanu rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Weissinger zal de hoekschop nemen. Vujanović heeft problemen om de bal te vangen. Vujanović haalt uit met een fantastische trap. Virtejaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Roma rent richting de bal. Roma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - WALLACHIA 0:17

51e minuut.
Benard probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lademann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roma verovert de bal door een tackle van achteren. Roma draait met de bal, schiet en ... Virtejaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Viau is nu in balbezit. Viau geeft de bal voor. Dugonics kopt de bal weg. Roma rent richting de bal. Roma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Kupisz kopt de bal weg. Klungelig pakt Weissinger de bal. Weissinger probeert naar een medespeler te passen. Roma rent richting de bal. Roma schiet op doel. Virtejaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Lademann verovert de bal door een tackle van achteren. Hall speelt de bal door. Vujanović is nu in balbezit. Roma is nu in balbezit. Roma draait met de bal, schiet en ... Virtejaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Inworp. Lemonis komt het veld opgelopen. Komlosi komt het veld opgelopen. Komlosi met een snelle inworp. Weissinger geeft een lange en hoge pass. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma haalt uit met een fantastische trap. Virtejaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Weissinger is nu in balbezit. Weissinger geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Viau de bal onder controle te krijgen. Komlosi is nu in balbezit. Komlosi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Lero geeft een hoge lob. Inworp. Weissinger met een snelle inworp. Komlosi rent richting de bal. Komlosi schiet op doel. Virtejaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Kupisz speelt de bal door. Komlosi heeft problemen om de bal te vangen. Lademann is nu in balbezit. Komlosi verovert de bal door een tackle van achteren. Komlosi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Klungelig pakt Komlosi de bal. Lademann is nu in balbezit. Roma verovert de bal door een tackle van achteren. Roma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Jerez geeft de bal voor. Kupisz met een sublieme pass. Komlosi is nu in balbezit. Komlosi schiet op doel. Virtejaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Dugonics is nu in balbezit. Dugonics speelt de bal door. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma haalt uit met een fantastische trap. Virtejaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - WALLACHIA 0:18

75e minuut.
Lăcătuş komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Lademann passt de bal in één keer door. Weissinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Weissinger speelt de bal door. Roma is nu in balbezit. Roma schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Komlosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Komlosi met een sublieme pass. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma schiet op doel. Virtejaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - WALLACHIA 0:19

84e minuut.
Lăcătuş is nu in balbezit. Lăcătuş met een sublieme pass. Klungelig pakt Roma de bal. Roma schiet op doel. Virtejaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - WALLACHIA 0:20

89e minuut.
Inworp. Weissinger met een snelle inworp. Lăcătuş met een sublieme pass. Daar is Roma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roma draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Lăcătuş rent richting de bal. Lăcătuş passt de bal zonder na te denken. Roma rent richting de bal. Roma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - WALLACHIA 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc.edi 94%, WALLACHIA 6%.
fc.edi - WALLACHIA 0:21