Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spicul Salcud fc.edi
1.01.1.22 Tactiek non combat
50% Balbezit 50%
7% Spel op eigen helft 93%
51 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.1 gemiddelde waardering 43.5
formidabel Schieten redelijk
uitstekend Passen goed
goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
García Tinchi speelt de bal door. Daar is Porcar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porcar met een sublieme pass. García Tinchi is nu in balbezit. García Tinchi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Porcar probeert naar een medespeler te passen. Pavón rent richting de bal. Pavón passt de bal in één keer door. García Tinchi bereikt de bal nog maar net als eerste. García Tinchi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - fc.edi 1:0

4e minuut.
Chacón speelt de bal door. Daar is Porcar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porcar met een sublieme pass. García Tinchi rent richting de bal. García Tinchi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kılınçtürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kılınçtürk haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - fc.edi 2:0

6e minuut.
Maghiaru geeft een hoge lob. Benard kopt de bal weg. Ćirović probeert naar een medespeler te passen. Daar is García Tinchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Tinchi haalt uit met een fantastische trap. Viita bokst de bal weg.

7e minuut.
Benard verovert de bal door een tackle van achteren. Ćirović verovert de bal door een tackle van achteren. Porcar probeert naar een medespeler te passen. García Tinchi rent richting de bal. García Tinchi schiet op doel. Viita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Chacón probeert naar een medespeler te passen. García Tinchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavón rent richting de bal. García Tinchi is nu in balbezit. García Tinchi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. García Tinchi bereikt de bal nog maar net als eerste. García Tinchi passt de bal met de wreef. Viita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Ćirović met een sublieme pass. Porcar heeft problemen om de bal te vangen. Porcar speelt de bal door. García Tinchi rent richting de bal. García Tinchi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Ćirović rent richting de bal. Ćirović probeert naar een medespeler te passen. García Tinchi rent richting de bal. García Tinchi draait met de bal, schiet en ... Viita werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - fc.edi 3:0

17e minuut.
Kılınçtürk is nu in balbezit. Kılınçtürk passt de bal met de wreef. García Tinchi bereikt de bal nog maar net als eerste. García Tinchi draait met de bal, schiet en ... Viita maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - fc.edi 4:0

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chacón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kılınçtürk met een sublieme pass. García Tinchi bereikt de bal nog maar net als eerste. García Tinchi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - fc.edi 5:0

19e minuut.
Iupceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iupceanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Iupceanu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Erazo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erazo passt de bal met de wreef. García Tinchi is nu in balbezit. García Tinchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - fc.edi 6:0

21e minuut.
Viau geeft de bal voor. García Tinchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilk begaat een overtreding. García Tinchi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pavón wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat. Viita probeert wanhopig de bal te grijpen. Chacón speelt de bal door. Daar is Kılınçtürk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kılınçtürk haalt uit met een fantastische trap. Viita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ćirović met een sublieme pass. Porcar bereikt de bal nog maar net als eerste. Porcar passt de bal zonder na te denken. García Tinchi bereikt de bal nog maar net als eerste. García Tinchi schiet op doel. Viita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Ćirović is nu in balbezit. Ćirović passt de bal in één keer door. García Tinchi bereikt de bal nog maar net als eerste. García Tinchi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Benard kopt de bal weg. Pavón is nu in balbezit. Pavón speelt de bal door. García Tinchi is nu in balbezit. García Tinchi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Chacón verovert de bal door een tackle van achteren. Chacón geeft een lange en hoge pass. García Tinchi is nu in balbezit. García Tinchi schiet op doel. Viita maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - fc.edi 7:0

28e minuut.
Daar is Jerez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chacón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kılınçtürk is nu in balbezit. Kılınçtürk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Porcar is nu in balbezit. Porcar passt de bal in één keer door. García Tinchi rent richting de bal. García Tinchi draait met de bal, schiet en ... Viita probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - fc.edi 8:0

31e minuut.
Chacón onderschept slim de pass. Bocăneală tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chacón is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chacón zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Porcar rent richting de bal. García Tinchi rent richting de bal. García Tinchi haalt uit met een fantastische trap. Viita maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - fc.edi 9:0

34e minuut.
Codrea rent richting de bal. Viau met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chacón zal de hoekschop nemen. Porcar kopt de bal weg. Viita bokst de bal weg.

34e minuut.
Pavón kopt de bal weg. Porcar bereikt de bal nog maar net als eerste. Porcar passt de bal met de wreef. García Tinchi is nu in balbezit. García Tinchi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Porcar bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wilk krijgt een gele kaart. Porcar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kılınçtürk neemt zijn aanloop. Viita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
García Tinchi rent richting de bal. García Tinchi passt de bal met de wreef. Kılınçtürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kılınçtürk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - fc.edi 10:0

45e minuut.
Nadiroğlu kopt de bal weg. Porcar is nu in balbezit. Porcar met een sublieme pass. García Tinchi rent richting de bal. García Tinchi draait met de bal, schiet en ... Viita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spicul Salcud 4%, fc.edi 96%.
Spicul Salcud - fc.edi 10:0

47e minuut.
Pavón rent richting de bal. Pavón passt de bal zonder na te denken. García Tinchi bereikt de bal nog maar net als eerste. García Tinchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - fc.edi 11:0

49e minuut.
Benard met de inworp. Wilk is nu in balbezit. García Tinchi onderschept slim de pass. Daar is García Tinchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Tinchi haalt uit met een fantastische trap. Viita bokst de bal weg. Kılınçtürk is nu in balbezit. Kılınçtürk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - fc.edi 12:0

51e minuut.
Wilk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pavón is nu in balbezit. Pavón speelt de bal door. Kılınçtürk is nu in balbezit. Kılınçtürk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Inworp. Chacón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kılınçtürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kılınçtürk draait met de bal, schiet en ... Viita probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - fc.edi 13:0

55e minuut.
Porcar rent richting de bal. Porcar speelt de bal door. García Tinchi bereikt de bal nog maar net als eerste. García Tinchi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Jerez geeft een lange en hoge pass. Pavón kopt de bal weg. García Tinchi rent richting de bal. García Tinchi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Corporean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kılınçtürk met een sublieme pass. García Tinchi is nu in balbezit. García Tinchi schiet op doel. Viita probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - fc.edi 14:0

58e minuut.
Nadiroğlu probeert naar een medespeler te passen. Chacón probeert naar een medespeler te passen. Kılınçtürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kılınçtürk haalt uit met een fantastische trap. Viita probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. García Tinchi is nu in balbezit. García Tinchi probeert naar een medespeler te passen. Wilk verovert de bal door een tackle van achteren. Kılınçtürk is nu in balbezit. Kılınçtürk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kılınçtürk is nu in balbezit. Kılınçtürk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - fc.edi 15:0

60e minuut.
Platania komt het veld opgelopen. Dobrea komt het veld opgelopen. Ghiţescu komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón met een sublieme pass. Ghiţescu is nu in balbezit. Ghiţescu schiet op doel. Viita probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - fc.edi 16:0

65e minuut.
Lero passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Viau de bal. Chacón met een sublieme pass. García Tinchi rent richting de bal. García Tinchi draait met de bal, schiet en ... Viita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Benard kopt de bal weg. Lero rent richting de bal. Chacón maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Chacón naar de kleedkamers voor een vroege douche.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wilk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. García Tinchi is nu in balbezit. García Tinchi haalt uit met een fantastische trap. Viita probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ćirović met de inworp. Ghiţescu is nu in balbezit. García Tinchi bereikt de bal nog maar net als eerste. García Tinchi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Ćirović met een sublieme pass. Porcar heeft problemen om de bal te vangen. Porcar probeert naar een medespeler te passen. García Tinchi rent richting de bal. García Tinchi schiet op doel. Viita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Ćirović passt de bal met de wreef. Porcar met een sublieme pass. García Tinchi bereikt de bal nog maar net als eerste. García Tinchi draait met de bal, schiet en ... Viita probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - fc.edi 17:0

76e minuut.
Ćirović speelt de bal door. Daar is Porcar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porcar geeft een hoge lob. García Tinchi springt en kopt de bal. Viita werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - fc.edi 18:0

82e minuut.
García Tinchi verovert de bal door een tackle van achteren. Lero bereikt de bal nog maar net als eerste. García Tinchi verovert de bal door een tackle van achteren. García Tinchi haalt uit met een fantastische trap. Viita maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - fc.edi 19:0

86e minuut.
Bocăneală passt de bal zonder na te denken. Wilk probeert de bal aan de voet te houden. Robinson speelt de bal door. Porcar rent richting de bal. Porcar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Benard met de inworp. García Tinchi is nu in balbezit. García Tinchi draait met de bal, schiet en ... Viita probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - fc.edi 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spicul Salcud 10%, fc.edi 90%.
Spicul Salcud - fc.edi 20:0