Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga III.01
  • Stadion: e_clerrru Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 39813
e_clerrru Lion`sTeam
trei Tactiek M Citys
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
63 gemiddelde waardering 63.7
formidabel Schieten uitmuntend
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Lombardia met een sublieme pass. Glorioso is nu in balbezit. Glorioso passt de bal zonder na te denken. Lombardia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombardia draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Muir maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Koško de bal. Maniu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniu draait met de bal, schiet en ... Muir bokst de bal weg.

5e minuut.
Glorioso geeft een hoge lob. Maniu is nu in balbezit. Lombardia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombardia schiet op doel. Na een snelle pass probeert Nasser de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Glorioso zal de hoekschop nemen. Lombardia krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Glorioso geeft een lange en hoge pass. Lombardia springt en kopt de bal. Tahar met een sublieme pass. Daar is Maniu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maniu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Glorioso bereikt de bal nog maar net als eerste. Glorioso heeft problemen om de bal te vangen. Glorioso geeft een hoge lob. Daar is Lombardia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lombardia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nasser verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Glorioso zal de hoekschop nemen. Muir probeert wanhopig de bal te grijpen. Lombardia maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
e_clerrru - Lion`sTeam 0:1

25e minuut.
Alibert kopt de bal weg. Barracosa speelt de bal door. Wong heeft problemen om de bal te vangen. Wong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
e_clerrru - Lion`sTeam 1:1

29e minuut.
Sychev met een sublieme pass. Glorioso is nu in balbezit. Glorioso passt de bal met de wreef. Maniu is nu in balbezit. Maniu haalt uit met een fantastische trap. Muir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Barracosa speelt de bal door. Carioti bereikt de bal nog maar net als eerste. Carioti passt de bal zonder na te denken. Hradecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Hradecký draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: e_clerrru 56%, Lion`sTeam 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
e_clerrru - Lion`sTeam 1:1

55e minuut.
Gică speelt de bal door. Glorioso rent richting de bal. Glorioso probeert naar een medespeler te passen. Lombardia is nu in balbezit. Lombardia schiet op doel. Muir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maniu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniu haalt uit met een fantastische trap. Muir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lombardia rent richting de bal. Lombardia schiet op doel. Muir bokst de bal weg. Paal! Lombardia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombardia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
e_clerrru - Lion`sTeam 1:2

58e minuut.
Raţă passt de bal met de wreef. Glorioso bereikt de bal nog maar net als eerste. Glorioso passt de bal zonder na te denken. Lombardia is nu in balbezit. Lombardia haalt uit met een fantastische trap. Muir bokst de bal weg.

58e minuut.
Koško geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gică zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. West geeft een hoge lob. Maniu maakt een snoekduik en kopt de bal. Muir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Carioti met een sublieme pass. Wong rent richting de bal. Vajda onderschept slim de pass. Vajda geeft de bal voor. Lombardia maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
West bereikt de bal nog maar net als eerste. West geeft een hoge lob. Lombardia rent richting de bal. Lombardia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
e_clerrru - Lion`sTeam 1:3

66e minuut.
Maniu krijgt zijn hoofd ertegen. Nasser heeft problemen om de bal te vangen. Lombardia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombardia haalt uit met een fantastische trap. Muir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
e_clerrru - Lion`sTeam 1:4

71e minuut.
Moutsios geeft een hoge lob. Wong is nu in balbezit. Proca bereikt de bal nog maar net als eerste. Hradecký verovert de bal door een tackle van achteren. Hradecký draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
e_clerrru - Lion`sTeam 2:4

80e minuut.
Daar is Alibert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alibert met een sublieme pass. Hradecký rent richting de bal. Hradecký schiet op doel. Archutowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
e_clerrru - Lion`sTeam 3:4

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Piekarz de bal onder controle te krijgen. Lombardia controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Barracosa neemt vlug de vrije trap. Carioti rent richting de bal. Carioti haalt uit met een fantastische trap. Archutowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: e_clerrru 48%, Lion`sTeam 52%.
e_clerrru - Lion`sTeam 3:4