Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. FRONTIERA fc.edi
barca Tactiek non combat
55% Balbezit 45%
13% Spel op eigen helft 87%
44 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.7 gemiddelde waardering 41.9
formidable Schieten adequate
good Passen adequate
good Verdedigen average


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Idoraş de bal onder controle te krijgen. Wilk rent richting de bal. Wilk geeft een lange en hoge pass. Maćkowiak is nu in balbezit. Maćkowiak geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Doeltrap. Viita trapt de bal weg. Daar is Idoraş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Idoraş geeft de bal voor. Amariei springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuţiu draait met de bal, schiet en ... Viita bokst de bal weg.

6e minuut.
Pištec geeft de bal voor. Lero met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Idoraş neemt de hoekschop. Amariei krijgt zijn hoofd ertegen. Viita bokst de bal weg. Amariei rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Amariei is nu in balbezit. Goldinas rent richting de bal. Amariei bereikt de bal nog maar net als eerste. Amariei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. FRONTIERA - fc.edi 1:0

10e minuut.
Pištec speelt de bal door. Maćkowiak heeft problemen om de bal te vangen. Maćkowiak geeft een lange en hoge pass. Amariei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Amariei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Goldinas met de inworp. Czwonka rent richting de bal. Czwonka passt de bal met de wreef. Nuţiu is nu in balbezit. Nuţiu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Amariei is nu in balbezit. Amariei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. FRONTIERA - fc.edi 2:0

18e minuut.
Idoraş passt de bal zonder na te denken. Amariei bereikt de bal nog maar net als eerste. Amariei passt de bal met de wreef. Nuţiu is nu in balbezit. Nuţiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. FRONTIERA - fc.edi 3:0

20e minuut.
Goldinas kopt de bal weg. Idoraş is nu in balbezit. Idoraş geeft de bal voor. Amariei bereikt de bal nog maar net als eerste. Amariei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. FRONTIERA - fc.edi 4:0

22e minuut.
Doeltrap. Viita trapt de bal weg van het doel. Czwonka kopt de bal weg. Amariei kan de bal niet met de borst controleren. Amariei haalt uit met een fantastische trap. Viita bokst de bal weg.

24e minuut.
Czwonka geeft de bal voor. Daar is Wilk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuţiu verovert de bal door een tackle van achteren. Nuţiu geeft een hoge lob. Amariei maakt een snoekduik en kopt de bal. Viita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Goldinas passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Idoraş de bal onder controle te krijgen. Idoraş draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Nuţiu de bal onder controle te krijgen. Viita maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. FRONTIERA - fc.edi 5:0

28e minuut.
Maghiaru geeft een lange en hoge pass. Idoraş probeert de bal met de borst te controleren. Idoraş speelt de bal door. Daar is Amariei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amariei draait met de bal, schiet en ... Viita bokst de bal weg. Goldinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldinas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nuţiu rent richting de bal. Nuţiu haalt uit met een fantastische trap. Viita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Idoraş is nu in balbezit. Idoraş geeft de bal voor. Nuţiu kopt de bal weg. Goldinas is nu in balbezit. Goldinas probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Maćkowiak is nu in balbezit. Wilk is nu in balbezit. Maćkowiak onderschept slim de pass. Maćkowiak geeft een lange en hoge pass. Nuţiu maakt een snoekduik en kopt de bal. Viita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nuţiu is nu in balbezit. Nuţiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. FRONTIERA - fc.edi 6:0

38e minuut.
Goldinas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Crişan komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Inworp. Idoraş met de inworp. Amariei geeft de bal voor. Nuţiu is nu in balbezit. Nuţiu haalt uit met een fantastische trap. Viita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Crişan rent richting de bal. Crişan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. FRONTIERA - fc.edi 7:0

40e minuut.
Crişan rent richting de bal. Crişan geeft een hoge lob. Nuţiu is nu in balbezit. Nuţiu schiet op doel. Viita maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. FRONTIERA - fc.edi 8:0

45e minuut.
Inworp. Coman komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Coman onderschept slim de pass. Coman probeert naar een medespeler te passen. Amariei bereikt de bal nog maar net als eerste. Amariei haalt uit met een fantastische trap. Viita maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. FRONTIERA - fc.edi 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. FRONTIERA 14%, fc.edi 86%.
F.C. FRONTIERA - fc.edi 9:0

49e minuut.
Crişan kopt de bal weg. Viita met een sublieme pass. Pištec kopt de bal weg. Coman bereikt de bal nog maar net als eerste. Coman geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Czwonka probeert naar een medespeler te passen. Maćkowiak rent richting de bal. Maćkowiak geeft de bal voor. Amariei krijgt zijn hoofd ertegen. Viita probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. FRONTIERA - fc.edi 10:0

53e minuut.
Benard speelt de bal door. Wilk is nu in balbezit. Amariei verovert de bal door een tackle van achteren. Amariei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Iupceanu passt de bal in één keer door. Nuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuţiu probeert naar een medespeler te passen. Amariei is nu in balbezit. Amariei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. FRONTIERA - fc.edi 11:0

62e minuut.
Viita trapt de bal weg van het doel. Czwonka probeert naar een medespeler te passen. Hagiu rent richting de bal. Hagiu geeft de bal voor. Amariei springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuţiu draait met de bal, schiet en ... Viita probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. FRONTIERA - fc.edi 12:0

65e minuut.
Daar is Crişan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crişan passt de bal zonder na te denken. Amariei rent richting de bal. Amariei haalt uit met een fantastische trap. Viita maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. FRONTIERA - fc.edi 13:0

73e minuut.
Lero geeft de bal voor. Benard kopt de bal weg. Crişan met een sublieme pass. Daar is Amariei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amariei draait met de bal, schiet en ... Viita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nuţiu is nu in balbezit. Nuţiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Viita met een harde bal richting middenveld. Czwonka kopt de bal weg. Crişan geeft een hoge lob. Nuţiu rent richting de bal. Nuţiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Amariei rent richting de bal. Amariei draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Viau rent richting de bal. Viau geeft de bal voor. Crişan is nu in balbezit. Daar is Amariei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amariei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. FRONTIERA - fc.edi 14:0

76e minuut.
Amariei rent richting de bal. Crişan rent richting de bal. Crişan passt de bal met de wreef. Amariei bereikt de bal nog maar net als eerste. Amariei haalt uit met een fantastische trap. Viita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuţiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. FRONTIERA - fc.edi 15:0

79e minuut.
Pištec rent richting de bal. Coman geeft een hoge lob. Amariei controleert de bal met de borst. Amariei schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. FRONTIERA - fc.edi 16:0

81e minuut.
Czwonka kopt de bal weg. Bocăneală probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nuţiu rent richting de bal. Nuţiu geeft de bal voor. Amariei rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. FRONTIERA 12%, fc.edi 88%.
F.C. FRONTIERA - fc.edi 16:0