Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WALLACHIA Rubin Kazan
univ Tactiek Nancucheo
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
61 gemiddelde waardering 62.7
formidable Schieten excellent
very good Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


1e minuut.
Taroni passt de bal met de wreef. Dugonics is nu in balbezit. Dugonics passt de bal zonder na te denken. Roma rent richting de bal. Roma haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Inworp. Taroni met een snelle inworp. Dugonics geeft een lange en hoge pass. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Taroni geeft een lange en hoge pass. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marciniszyn. Lord is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Roma neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Codrea passt de bal zonder na te denken. Ustael is nu in balbezit. Ustael met een sublieme pass. Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Voggenberger geeft de bal voor. Sakamoto is nu in balbezit. Zarabi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sakamoto wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sakamoto kan niet meer verder spelen. Mardoša komt het veld opgelopen. Bengua neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Orava verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Weissinger speelt de bal door. Taroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Taroni met een sublieme pass. Klungelig pakt Lord de bal. Lord haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Rubin Kazan 1:0

43e minuut.
Voggenberger maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bengua is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hall. Hall krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 45%, Rubin Kazan 55%.
WALLACHIA - Rubin Kazan 1:0

50e minuut.
Taroni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dugonics rent richting de bal. Dugonics geeft de bal voor. Roma springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Bengua bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyba rent richting de bal. Bengua verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Bengua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bengua haalt uit met een fantastische trap. Orava probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Hall is nu in balbezit. Hall speelt de bal door. Taroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Taroni geeft de bal voor. Lord maakt een snoekduik en kopt de bal. Skourtis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nedelescu is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vujanović komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Ustael bereikt de bal nog maar net als eerste. Ustael met een sublieme pass. Weissinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Bengua onderschept slim de pass. Bengua draait met de bal, schiet en ... Orava bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WALLACHIA - Rubin Kazan 1:1

70e minuut.
Marciniszyn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Egger bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardoša bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardoša draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Weissinger onderschept slim de pass. Weissinger passt de bal in één keer door. Roma rent richting de bal. Roma draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Rubin Kazan 2:1

75e minuut.
Dugonics rent richting de bal. Dugonics passt de bal in één keer door. Roma rent richting de bal. Roma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Rubin Kazan 3:1

77e minuut.
Egger geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marciniszyn met de inworp. Mardoša rent richting de bal. Mardoša geeft een hoge lob. Orava verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Chyba onderschept slim de pass. Orava met een sublieme pass. Zarabi rent richting de bal. Bottazzo onderschept slim de pass. Bottazzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Rubin Kazan 3:2

83e minuut.
Marciniszyn geeft de bal voor. Atencio is nu in balbezit. Pontin maakt een afschuwelijke overtreding. Pontin krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Dugonics bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugonics passt de bal met de wreef. Taroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Taroni geeft een hoge lob. Roma maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vujanović bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Rubin Kazan 4:2

88e minuut.
Dugonics passt de bal met de wreef. Taroni rent richting de bal. Taroni met een sublieme pass. Vujanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujanović schiet op doel. Skourtis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 48%, Rubin Kazan 52%.
WALLACHIA - Rubin Kazan 4:2