Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-19 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga III.01
  • Stadion: fc.edi Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 11666
fc.edi ARSENAL Zalău
non combat Tactiek mosu 1
49% Balbezit 51%
93% Spel op eigen helft 7%
0 Doelpogingen 57
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.7 gemiddelde waardering 54.9
adequate Schieten excellent
adequate Passen excellent
average Verdedigen adequate


1e minuut.
Maghiaru met een sublieme pass. Corporean heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yepko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Alías kopt de bal weg. Ursu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Surdu rent richting de bal. Surdu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - ARSENAL Zalău 0:1

3e minuut.
Yepko met de inworp. Alías is nu in balbezit. Alías speelt de bal door. Pinelli rent richting de bal. Pinelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Pinelli probeert naar een medespeler te passen. Surdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Surdu probeert naar een medespeler te passen. Zabokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabokrzycki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - ARSENAL Zalău 0:2

6e minuut.
Yepko bereikt de bal nog maar net als eerste. Yepko probeert naar een medespeler te passen. Daar is Surdu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Surdu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - ARSENAL Zalău 0:3

7e minuut.
Inworp. Yepko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alías met een sublieme pass. Zabokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabokrzycki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - ARSENAL Zalău 0:4

8e minuut.
Yepko kopt de bal weg. Alías probeert naar een medespeler te passen. Surdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Surdu haalt uit met een fantastische trap. Ursu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - ARSENAL Zalău 0:5

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yepko met een snelle inworp. Alías met een sublieme pass. Daar is Surdu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Surdu schiet op doel. Ursu bokst de bal weg. Klungelig pakt Lero de bal. Zabokrzycki rent richting de bal. Zabokrzycki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - ARSENAL Zalău 0:6

11e minuut.
Maghiaru speelt de bal door. Corporean geeft de bal voor. Volkan met een sublieme pass. Klungelig pakt Surdu de bal. Surdu passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Benard met een sublieme pass. Zabokrzycki rent richting de bal. Zabokrzycki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Surdu de bal. Surdu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Alías is nu in balbezit. Alías probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Surdu de bal. Surdu schiet op doel. Ursu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Pinelli geeft de bal voor. Zabokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabokrzycki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - ARSENAL Zalău 0:7

20e minuut.
Yepko met een snelle inworp. Alías met een sublieme pass. Zabokrzycki is nu in balbezit. Zabokrzycki schiet op doel. Ursu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - ARSENAL Zalău 0:8

22e minuut.
Yepko bereikt de bal nog maar net als eerste. Yepko passt de bal zonder na te denken. Wilk verovert de bal door een tackle van achteren. Surdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Surdu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - ARSENAL Zalău 0:9

24e minuut.
Alías met een sublieme pass. Pinelli is nu in balbezit. Pinelli speelt de bal door. Surdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Surdu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Alías is nu in balbezit. Alías passt de bal zonder na te denken. Surdu is nu in balbezit. Surdu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - ARSENAL Zalău 0:10

28e minuut.
Volkan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Alías de bal. Alías probeert naar een medespeler te passen. Surdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Surdu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - ARSENAL Zalău 0:11

31e minuut.
Yepko speelt de bal door. Pinelli met een sublieme pass. Zabokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabokrzycki haalt uit met een fantastische trap. Ursu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - ARSENAL Zalău 0:12

31e minuut.
Benard met een sublieme pass. Wilk heeft problemen om de bal te vangen. Zabokrzycki onderschept slim de pass. Zabokrzycki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yepko rent richting de bal. Yepko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - ARSENAL Zalău 0:13

36e minuut.
Surdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Surdu de bal. Surdu speelt de bal door. Klungelig pakt Zabokrzycki de bal. Zabokrzycki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - ARSENAL Zalău 0:14

41e minuut.
Yepko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alías rent richting de bal. Alías met een sublieme pass. Zabokrzycki heeft problemen om de bal te vangen. Zabokrzycki draait met de bal, schiet en ... Ursu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Surdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Surdu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - ARSENAL Zalău 0:15

43e minuut.
Alías verovert de bal door een tackle van achteren. Surdu rent richting de bal. Surdu passt de bal met de wreef. Zabokrzycki rent richting de bal. Zabokrzycki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alías met de inworp. Yepko speelt de bal door. Pinelli is nu in balbezit. Pinelli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Surdu met een sublieme pass. Zabokrzycki rent richting de bal. Zabokrzycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - ARSENAL Zalău 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc.edi 97%, ARSENAL Zalău 3%.
fc.edi - ARSENAL Zalău 0:16

48e minuut.
Daar is Pinelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinelli met een sublieme pass. Surdu is nu in balbezit. Surdu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - ARSENAL Zalău 0:17

52e minuut.
Wilk rent richting de bal. Alías is nu in balbezit. Alías speelt de bal door. Zabokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabokrzycki draait met de bal, schiet en ... Ursu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Surdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Surdu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - ARSENAL Zalău 0:18

54e minuut.
Alías onderschept slim de pass. Alías met een sublieme pass. Surdu is nu in balbezit. Surdu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - ARSENAL Zalău 0:19

56e minuut.
Yepko geeft een lange en hoge pass. Pinelli is nu in balbezit. Pinelli passt de bal met de wreef. Surdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Surdu schiet op doel. Ursu bokst de bal weg. Surdu rent richting de bal. Surdu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - ARSENAL Zalău 0:20

58e minuut.
Alías probeert naar een medespeler te passen. Pinelli heeft problemen om de bal te vangen. Pinelli probeert naar een medespeler te passen. Zabokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabokrzycki haalt uit met een fantastische trap. Ursu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Surdu rent richting de bal. Surdu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - ARSENAL Zalău 0:21

60e minuut.
Alías kan de bal niet met de borst controleren. Alías probeert naar een medespeler te passen. Pinelli is nu in balbezit. Surdu is nu in balbezit. Surdu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pinelli is nu in balbezit. Pinelli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Volkan onderschept slim de pass. Volkan geeft de bal voor. Pinelli probeert naar een medespeler te passen. Surdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Surdu schiet op doel. Ursu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Alías de bal onder controle te krijgen. Alías passt de bal met de wreef. Surdu is nu in balbezit. Surdu draait met de bal, schiet en ... Ursu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - ARSENAL Zalău 0:22

68e minuut.
Alías kopt de bal weg. Wilk heeft problemen om de bal te vangen. Surdu geeft een hoge lob. Zabokrzycki is nu in balbezit. Zabokrzycki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Pinelli rent richting de bal. Pinelli probeert naar een medespeler te passen. Surdu probeert naar een medespeler te passen. Zabokrzycki rent richting de bal. Zabokrzycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - ARSENAL Zalău 0:23

71e minuut.
Zabokrzycki heeft problemen om de bal te vangen. Alías met een sublieme pass. Zabokrzycki rent richting de bal. Zabokrzycki schiet op doel. Ursu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - ARSENAL Zalău 0:24

74e minuut.
Yepko geeft een lange en hoge pass. Surdu heeft problemen om de bal te vangen. Zabokrzycki rent richting de bal. Zabokrzycki draait met de bal, schiet en ... Ursu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Surdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Surdu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - ARSENAL Zalău 0:25

77e minuut.
Pinelli met een sublieme pass. Klungelig pakt Surdu de bal. Surdu met een sublieme pass. Zabokrzycki rent richting de bal. Zabokrzycki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - ARSENAL Zalău 0:26

78e minuut.
Yepko verovert de bal door een tackle van achteren. Yepko probeert naar een medespeler te passen. Zabokrzycki is nu in balbezit. Zabokrzycki draait met de bal, schiet en ... Ursu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Volkan met een sublieme pass. Yepko bereikt de bal nog maar net als eerste. Yepko speelt de bal door. Surdu rent richting de bal. Surdu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Zabokrzycki passt de bal met de wreef. Surdu is nu in balbezit. Surdu passt de bal met de wreef. Zabokrzycki is nu in balbezit. Zabokrzycki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Klungelig pakt Trică de bal. Gogola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinelli speelt de bal door. Surdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Surdu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Surdu rent richting de bal. Surdu haalt uit met een fantastische trap. Ursu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zabokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabokrzycki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - ARSENAL Zalău 0:27

87e minuut.
Surdu rent richting de bal. Surdu speelt de bal door. Zabokrzycki rent richting de bal. Zabokrzycki haalt uit met een fantastische trap. Ursu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - ARSENAL Zalău 0:28

88e minuut.
Yepko rent richting de bal. Yepko passt de bal met de wreef. Zabokrzycki met een sublieme pass. Pinelli is nu in balbezit. Pinelli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zabokrzycki is nu in balbezit. Zabokrzycki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - ARSENAL Zalău 0:29

90e minuut.
Jerez geeft een hoge lob. Pinelli is nu in balbezit. Pinelli passt de bal zonder na te denken. Surdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Surdu speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc.edi 90%, ARSENAL Zalău 10%.
fc.edi - ARSENAL Zalău 0:29