Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WALLACHIA F.C. Rebelii
univ Tactiek mediu 0
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
23 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
62.8 gemiddelde waardering 63.7
formidable Schieten very good
very good Passen very good
formidable Verdedigen excellent


2e minuut.
Okienko is nu in balbezit. Roma is nu in balbezit. Ligota begaat een overtreding. Ligota krijgt een gele kaart. Roma is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Weissinger komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Buitenspel voor Zasusz. Goede buitenspelval van de verdediging. Chyba neemt vlug de vrije trap. Okienko is nu in balbezit. Okienko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - F.C. Rebelii 1:0

7e minuut.
Chyba geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Feltscher met de inworp. Kardasz rent richting de bal. Kardasz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Dugonics bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugonics passt de bal zonder na te denken. Okienko rent richting de bal. Okienko schiet op doel. Mörner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - F.C. Rebelii 2:0

12e minuut.
Dugonics met een snelle inworp. Areni bereikt de bal nog maar net als eerste. Areni passt de bal in één keer door. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - F.C. Rebelii 3:0

19e minuut.
Okienko is nu in balbezit. Dugonics geeft een hoge lob. Roma rent richting de bal. Roma draait met de bal, schiet en ... Mörner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - F.C. Rebelii 4:0

20e minuut.
Pušin met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert do Pandeiro de bal onder controle te krijgen. Roma rent richting de bal. Roma schiet op doel. Mörner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - F.C. Rebelii 5:0

27e minuut.
Okienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Okienko passt de bal met de wreef. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Okienko rent richting de bal. Okienko haalt uit met een fantastische trap. Mörner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
van Hoye rent richting de bal. van Hoye geeft een hoge lob. Zasusz rent richting de bal. Zasusz haalt uit met een fantastische trap. Colasanto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - F.C. Rebelii 5:1

30e minuut.
Weissinger rent richting de bal. Weissinger passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Areni de bal. Areni geeft de bal voor. Okienko springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Roma is nu in balbezit. Roma haalt uit met een fantastische trap. Mörner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - F.C. Rebelii 6:1

33e minuut.
MacGilvernock is nu in balbezit. MacGilvernock passt de bal in één keer door. Pongor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pongor geeft de bal voor. Kardasz springt en kopt de bal. Colasanto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Roma is nu in balbezit. Okienko rent richting de bal. Ligota verovert de bal door een tackle van achteren. Roma is nu in balbezit. Roma draait met de bal, schiet en ... Mörner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Pušin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Inworp. Areni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pongor probeert naar een medespeler te passen. Dugonics geeft de bal voor. Okienko krijgt zijn hoofd ertegen. Mörner bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 45%, F.C. Rebelii 55%.
WALLACHIA - F.C. Rebelii 6:1

54e minuut.
Weissinger rent richting de bal. Weissinger passt de bal zonder na te denken. Roma is nu in balbezit. Roma draait met de bal, schiet en ... Mörner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - F.C. Rebelii 7:1

60e minuut.
Klungelig pakt Feltscher de bal. Roma rent richting de bal. Ligota begaat een overtreding. Roma is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dugonics neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Weissinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Weissinger passt de bal met de wreef. Daar is Areni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Areni geeft een lange en hoge pass. Roma rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - F.C. Rebelii 8:1

74e minuut.
Klungelig pakt Kardasz de bal. Chyba onderschept slim de pass. Chyba geeft de bal voor. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma schiet op doel. Mörner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Areni passt de bal met de wreef. Okienko rent richting de bal. Ligota begaat een overtreding. Okienko raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Weissinger neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Mörner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Roma maakt een snoekduik en kopt de bal. Mörner met een sublieme pass. Egger kopt de bal weg. Klungelig pakt Dugonics de bal. Dugonics geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
van Hoye is nu in balbezit. Kuffner geeft een hoge lob. MacGilvernock bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugonics onderschept slim de pass. Dugonics geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Roma is nu in balbezit. Roma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - F.C. Rebelii 9:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 42%, F.C. Rebelii 58%.
WALLACHIA - F.C. Rebelii 9:1