Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WALLACHIA Lion`sTeam
univ Tactiek M Citys
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
60.5 gemiddelde waardering 62.2
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


12e minuut.
Gică is nu in balbezit. Gică passt de bal in één keer door. West is nu in balbezit. West geeft de bal voor. Lombardia krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Scarlat geeft een hoge lob. Lombardia is nu in balbezit. Hall legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lombardia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Lombardia neemt zijn aanloop. Orava bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Scarlat neemt de hoekschop. Lombardia springt en kopt de bal. Orava kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Zarabi passt de bal zonder na te denken. Fulga is nu in balbezit. Fulga geeft de bal voor. Lombardia is nu in balbezit. Lombardia schiet op doel. Orava bokst de bal weg.

27e minuut.
Weissinger haalt uit met een fantastische trap. Sychev probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dugonics zal de hoekschop nemen. Roma springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Lion`sTeam 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 54%, Lion`sTeam 46%.
WALLACHIA - Lion`sTeam 1:0

46e minuut.
Glorioso komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Weissinger speelt de bal door. Bărzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lord krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Dugonics met een snelle inworp. Areni rent richting de bal. Areni geeft de bal voor. Roma rent richting de bal. Roma haalt uit met een fantastische trap. Archutowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Lion`sTeam 2:0

58e minuut.
Proca rent richting de bal. Proca geeft een lange en hoge pass. Glorioso is nu in balbezit. Glorioso geeft een hoge lob. Maniu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Lion`sTeam 2:1

63e minuut.
Gică speelt de bal door. Glorioso heeft problemen om de bal te vangen. Glorioso passt de bal zonder na te denken. Maniu rent richting de bal. Maniu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Areni bereikt de bal nog maar net als eerste. Gică begaat een overtreding. Areni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hall met een snel genomen vrije trap. Roma springt en kopt de bal. Archutowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Lombardia rent richting de bal. Weissinger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lombardia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fulga komt bij de bal en schiet. Orava werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WALLACHIA - Lion`sTeam 2:2

82e minuut.
Gică probeert naar een medespeler te passen. Glorioso rent richting de bal. Atencio maakt een afschuwelijke overtreding. Atencio krijgt een gele kaart. Glorioso raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

85e minuut.
Proca geeft een hoge lob. West kopt de bal weg. Lombardia bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniu is nu in balbezit. Maniu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Lion`sTeam 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 43%, Lion`sTeam 57%.
WALLACHIA - Lion`sTeam 2:3